andrzejka 14.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Gatulacje nareszcie wyczekane pozwolenie w twoich rękach to co trzeba to uczcić http://mojegotowanie.onet.pl/_i/artykuly/2005/szampan_d.jpg no to chlup za pomyślne budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 14.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Witam! GRATULACJE!!! To taki stosunkowo mały dokumęcik, a tak bardzo cieszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 dzięki andrzejko. Właściwie to ja powinnam tu coś postawić, niestety nie wiem jak to się robi na forum. Ale wczoraj wieczorem, kiedy pojawił się Twój post, świętowałam właśnie z sąsiadami- oblewaliśmy nasze pozwolenie. Tak sobie kiedyś obiecaliśmy ( jako, że oni też będą się budować), że każdy etap będziemy sobie wspólnie oblewali. No to obiecankom stało się zadość. Dzięki mikołaj1 za gratulacje.Dokumencik rzeczywiście malutki (zaledwie jedna kartka), ale jaka radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Tabaluga ogromne GRATULKI Jak ten mały papierek cieszy Trzymam kciuki za wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Aga, dzięki. A za wiosnę to my już chyba wszyscy bez wyjątku trzymamy kciuki. Po tym co zobaczyłam dzisiaj, to chyba dam na mszę za rychłe nadejście wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 I ja trzymam za spotkanie ws kredytu kciuki Powodzenia Tych zwierzątek to też mi szkoda, snieg tyle leży a one głodują ale już może niedługo się trochę stopi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2006 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 U nas pokrywa śniegu taka że mam wątpliwości czy wogóle stopnieje Trzymam kciukasy za kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.03.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 U nas pokrywa śniegu taka że mam wątpliwości czy wogóle stopnieje Trzymam kciukasy za kredycik pewnie przetrwa do następnej zimy- czeka nas chyba jakaś epoka lodowcowa. ja jednak stanowczo protestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 15.03.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 U nas pokrywa śniegu taka że mam wątpliwości czy wogóle stopnieje Trzymam kciukasy za kredycik pewnie przetrwa do następnej zimy- czeka nas chyba jakaś epoka lodowcowa. ja jednak stanowczo protestuję. Będzie wiosna jak nic, tylko trzeba jeszcze cierpliwości trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cena jest bardzo ładna a Open Finance to też dobry pomysł. Cieszę się razem z Tobą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Cena jest bardzo ładna a Open Finance to też dobry pomysł. Cieszę się razem z Tobą :) to jesteśmy już dwie + mój mąż, którego właśnie poinformowałam. Chyba jest ze mnie dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 16.03.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Tabaluga Gratualcje ! Widzę że idziemy łeb w łeb Ja pozwolenie dostałam wczoraj Teraz też tylko kredyt... I czekam na tą połowę kwietnia Fajnie będzie tak poobserwować jak się różne budowy rozpoczną tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.03.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 witaj ZuzzaWygląda na to, że rzeczywiście zaczniemy w tym samym czasie. Zawsze to raźniej, prawda? I również gratuluję pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Idziesz ja burza Świetna cena za pth!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Idziesz ja burza Świetna cena za pth!!! jeśli ja idę jak burza, to co tu powiedzieć o Tobie, iga? A ta cena to taka trochę promocyjno- załatwiana i wyczekana. iga, czy też masz pustaki narożne? Mi polecił je facet w hurtowni- ponoć jedna paleta powinna wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Niestety narożnych nie mam bo podobno produkuja je dla min. grubosci pth 30, a ja buduje z 25, wiec beda musieli niestety ciac i bede miala wiecej odpadow. Co do mojej burzy ja wcale nie mam o sobie takiego mniemania - wrecz przeciwnie czuje, ze stagnacja zapanowala, nic sie nie dzieje, a dzis na grupie zaczynajacych na wiosne przerazily mnie rasanace ceny stali, wiec teraz mam dramatyczna wizje zalatwiania stali do zbrojen. Generalnie mam wrazenie, ze dopoki nie zaczna kopac fundametow to nie bede szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 no ale Ty masz już zdjęty humus- zawsze to "pierwsze koty za płoty". Ja póki co będę dopiero załatwiać kredyt. Te rosnące ceny rzeczywiście mnie przerażają. Mam nadzieję, że nie będą rosnąć tak bez końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam wszystkich uczestników komentarzy a najwięcej samą autorkę Właśnie trafiłem na Twój dziennik budowy. Przeczytałem go bez chwili wytchnienia . Ach co za makiety -cudowne. A co najśmieszniejsze moja działka tez na 18m szerokości i 864 m powierzchni Może kupiliśmy tę sama działke?? Z największą przyjemnością zapisuję sie do czytelników Twojego dziennika i komentarzy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam wszystkich uczestników komentarzy a najwięcej samą autorkę Właśnie trafiłem na Twój dziennik budowy. Przeczytałem go bez chwili wytchnienia . Ach co za makiety -cudowne. A co najśmieszniejsze moja działka tez na 18m szerokości i 864 m powierzchni Może kupiliśmy tę sama działke?? Z największą przyjemnością zapisuję sie do czytelników Twojego dziennika i komentarzy Pozdrówka To pewnie miałeś podobny problem z wyborem projektu domu Rom? No to zobaczymy kto pierwszy postawi sie na tej działeczce- jeśli to ta sama No i dziękuję za miły komentarz Czekam na dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 17.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 To pewnie wyjdzie bliżniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts