Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki andrzejko. Właściwie to ja powinnam tu coś postawić, niestety nie wiem jak to się robi na forum.

Ale wczoraj wieczorem, kiedy pojawił się Twój post, świętowałam właśnie z sąsiadami- oblewaliśmy nasze pozwolenie. Tak sobie kiedyś obiecaliśmy ( jako, że oni też będą się budować), że każdy etap będziemy sobie wspólnie oblewali. No to obiecankom stało się zadość.

Dzięki mikołaj1 za gratulacje.Dokumencik rzeczywiście malutki (zaledwie jedna kartka), ale jaka radość :p :D :p :D :p :D :p :D

Idziesz ja burza :D Świetna cena za pth!!! :D

jeśli ja idę jak burza, to co tu powiedzieć o Tobie, iga?

A ta cena to taka trochę promocyjno- załatwiana i wyczekana. iga, czy też masz pustaki narożne? Mi polecił je facet w hurtowni- ponoć jedna paleta powinna wystarczyć.

Niestety narożnych nie mam bo podobno produkuja je dla min. grubosci pth 30, a ja buduje z 25, wiec beda musieli niestety ciac i bede miala wiecej odpadow.

Co do mojej burzy :) ja wcale nie mam o sobie takiego mniemania - wrecz przeciwnie czuje, ze stagnacja zapanowala, nic sie nie dzieje, a dzis na grupie zaczynajacych na wiosne przerazily mnie rasanace ceny stali, wiec teraz mam dramatyczna wizje zalatwiania stali do zbrojen. Generalnie mam wrazenie, ze dopoki nie zaczna kopac fundametow to nie bede szczesliwa :D

Witam wszystkich uczestników komentarzy a najwięcej samą autorkę :D :D :D

Właśnie trafiłem na Twój dziennik budowy. Przeczytałem go bez chwili wytchnienia . Ach co za makiety :D -cudowne. A co najśmieszniejsze moja działka tez na 18m szerokości i 864 m powierzchni :D :D :D

Może kupiliśmy tę sama działke?? :p :p :p :p :p :p

Z największą przyjemnością zapisuję sie do czytelników Twojego dziennika i komentarzy :p

Pozdrówka

Witam wszystkich uczestników komentarzy a najwięcej samą autorkę :D :D :D

Właśnie trafiłem na Twój dziennik budowy. Przeczytałem go bez chwili wytchnienia . Ach co za makiety :D -cudowne. A co najśmieszniejsze moja działka tez na 18m szerokości i 864 m powierzchni :D :D :D

Może kupiliśmy tę sama działke?? :p :p :p :p :p :p

Z największą przyjemnością zapisuję sie do czytelników Twojego dziennika i komentarzy :p

Pozdrówka

To pewnie miałeś podobny problem z wyborem projektu domu Rom?

No to zobaczymy kto pierwszy postawi sie na tej działeczce- jeśli to ta sama :wink: :wink: :wink:

No i dziękuję za miły komentarz :p :p :p

Czekam na dalsze