Rom 10.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Moje gratulację z okazji roczku Trza by zdmuchnąć świeczkę z tortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Gratuluję roczku na Forum Oraz dzisłąnia budowlanego Trzymam kciukasy za dalsze prace i okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Strasznie dlugo nie pisalas Widze, ze prace rusza juz niedlugo. Wg mnie oknoplast to dobry wybor- maja bdb jakosciowo okna. Cena za m od tynkarza rewelacyjna - taniej nie znajdziecie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tabaluga, ten sezon budowlany jest co najmniej dziwny. Żadnych przestojów budowlanych. Niektórzy wylewają fundamenty. Jest połowa stycznia a robota idzie pełną parą. Ja tylko martwię się o roślinki. Bopję się, że wszystko zmarznie gdy tylko przyjdą mrozy . Chyba wiem o jakim sklepie z płytkami w Cz-wie mówisz. To ten na ul. Jadwigi? Byłam tam w ubiegłym roku, szybko z niego uciekłam. Ceny z kosmosu, sklep jakiś taki niezorganizowany, można w nim zaginąć. Wystawy marne. Ceny sanitariatów mnie oszołomiły, zwłaszcza te wanny z hydromasażem za 20 tys. Ciekawe jak często mają klientów na takie wanny. Zakupiłam więc płytki w Castoramie. Teraz hurtownię mam znacznie bliżej z fajnymi wystawami gdzie można coś ciekawego podejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tablugo widzę ze was też skusiła aura... my też zgrywamy hydraulika, elektryka alarm, rekuperator i tynki... ech i szybciutko trzeba decydować jak ma wyglądać kuchnia bo to rzutuje na gniazdka np powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Sylvia, chyba nie da się niestety zdecydować teoretycznie. Wszystko wychodzi w trakcie użytkowania. Ja zrobiłam kontakty gdzie tylko się dało. Tam gdzie są szafki kuchenne po kilka podwójnych i na każdym innym rogu ściany po jednym podwójnym. No i teraz zakupiłam sobie mały telewizorek na lodówkę i gniazdek brakło. Trzeba używać rozgałęźnika . Niektóre gniazdka natomiast jeszcze nieużywane, ale jak widać od przybytku głowa nie boli. Tabaluga, mam nadzieję, że się nie pogniewasz na mnie, że na Twoich komentarzach wdaję się w dyskusje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.01.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 tabalugo, fajnie, że działacie i coś się dzieje na budowie . Wybór wyposażenia jest teraz bardzo duży, ale niestety nie zawsze jest to czego szukamy. Niby oferta spora, a jak chcemy coś wybrać dla siebie to mamy problem. Zawsze coś nie pasuje: albo wygląd, albo cena. Sztuką jest znaleźć coś super za rozsądną cenę. Ja ostatnio też oczami przewracam i poszukuję czegoś do łazienki. Nie powiem - łatwo nie jest Życzę udanych poszukiwań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja sobie też tak nieśmiało płytki oglądam. A widziałaś już to: http://www.cerkolor.com.pl/index.php?nf=1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ekstra umywalka Tylko faktycznie skad ta cena jesli to ta sama to masz niesamowitego fuksa- ja kupilam z Koła 2 umywalki i byly w cenach katalogowych - 25% rabatu, wiec o takiej roznicy moglam tylko pomarzyc Stad moje wybory padly na umywalki o cenach katalogowych ok 200 zł Bierz poki tak tanio daja Co do płyetk- sie wypowiem, bo w koncu mam juz ten tubadzin na miejscu. Kolekcja tajga jest super- zarowno plytki podlogowe jak i scienne te drewniane sa idealne. Inverno mam jako ta brazowa = drewniana plytke scienna i ta tez jest super. Mam za to zastrzezenia do podlogowej brazowej inverno- tajga jest duzo lepsza i "bardziej drewniana" a chyba o taki efekt chodzi Dla mnie swietne sa tez plytki z kolekcji homme- maja taki falowane strukturalny wzor. Mam tylko biala polaczona z inverno wlasnie i uwazam, ze to byl strzal w dziesiatke. Ogolnie z tubadzina mam tez sporo majoliki i firme oceniam juz po dostawie [nie wszystkie plytki widzialam wczesniej w realu] na duzy plus Szuka szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o jakoś płytek to Tubądziń oceniam bardzo dobrze To co wybrałaś to włąsnei moje nowe pomysły na łazienkę Teraz mam Castanio i Kubę Co do ceny umywalki to naprwdę jest rewelacyjna i bierz umywalkę póki ma taką cenę Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dzięki wszystkim za gratulacje. Rzeczywiście bardzo rzadko ostatnio tu bywam- praca konsultacje z instalatorami, poszukiwania płytek i wyposażenia. Do tego wszystkiego ostatnio zepsuł mi się samochód i przez dwa dni musiałam drałować do pracy na piechotkę (swoją drogą 5 kilometrowy spacerek z rana do pracy naprawdę dobrze robi )No i dzieciaki troszkę chorowały, ale to pewnie wina pogody i wszędobylskich wirusów. Aniu Rzeczywiście chodzi o salon na Jadwigi. Jest duży i wydawałoby się, że jest z czego wybierać. Też szybciutko stamtąd uciekłam mocno zniesmaczona. I już jestem zdecydowana na zakupy w naszym małym ale całkiem dobrze zaopatrzonym sklepiku. iga skoro tak mówisz, szybciutko idę kupić tą umywalkę. No i z niecierpliwością czekam na zdjęcia "tajgi" w Twojej łazience. Inverno widziałam u mojej siostry. I całkowicie się z Tobą zgadzam. Ta podłogowa nie jest najlepsza. Aga J.G Czyżbyś zamierzała już remontować łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ja sobie też tak nieśmiało płytki oglądam. A widziałaś już to: http://www.cerkolor.com.pl/index.php?nf=1 ? Widziałam i na kolekcje tej firmy też zwróciłam uwagę. Mam jeszcze odrobinkę czasu więc myślę, że zdąże dokonać właściwych wyborów I dzięki za podrzucenie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 tabalugo, fajnie, że działacie i coś się dzieje na budowie . Wybór wyposażenia jest teraz bardzo duży, ale niestety nie zawsze jest to czego szukamy. Niby oferta spora, a jak chcemy coś wybrać dla siebie to mamy problem. Zawsze coś nie pasuje: albo wygląd, albo cena. Sztuką jest znaleźć coś super za rozsądną cenę. Ja ostatnio też oczami przewracam i poszukuję czegoś do łazienki. Nie powiem - łatwo nie jest Życzę udanych poszukiwań No właśnie- dlaczego to co nam się podoba kosztuje koszmarne pieniądze? Będę śledzić Twoje pomysły, mam nadzieję, że znajdę w Twoim dzienniku jakieś inspiracje wykończeniowe. No bo jesteś dwa kroczki przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Tablugo widzę ze was też skusiła aura... my też zgrywamy hydraulika, elektryka alarm, rekuperator i tynki... ech i szybciutko trzeba decydować jak ma wyglądać kuchnia bo to rzutuje na gniazdka np powodzenia... sylvia, ja też jestem po rozmowach z instalatorami. Pogoda nam sprzyja (póki co) więc szkodas zmarnować ten czas. No i wizja podwyżek mocno zmobilizowała nas do przyspieszenia prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam chcialem wybudowac podobny domek i mam kilka pytan...czy mogłaby Pani podac do siebie mail zebym mogl o cos zapytac? pozdrawiam goraco gregor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam chcialem wybudowac podobny domek i mam kilka pytan...czy mogłaby Pani podac do siebie mail zebym mogl o cos zapytac? pozdrawiam goraco gregor poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No właśnie- dlaczego to co nam się podoba kosztuje koszmarne pieniądze? Będę śledzić Twoje pomysły, mam nadzieję, że znajdę w Twoim dzienniku jakieś inspiracje wykończeniowe. No bo jesteś dwa kroczki przede mną. tabaluga, a ja będę śledzić Twoje ... Chyba coś znalazłam , ale nie chcę jeszcze o tym głośno mówić . . Jak się zdecyduję to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No właśnie- dlaczego to co nam się podoba kosztuje koszmarne pieniądze? Będę śledzić Twoje pomysły, mam nadzieję, że znajdę w Twoim dzienniku jakieś inspiracje wykończeniowe. No bo jesteś dwa kroczki przede mną. tabaluga, a ja będę śledzić Twoje ... Chyba coś znalazłam , ale nie chcę jeszcze o tym głośno mówić . . Jak się zdecyduję to dam znać No to już teraz na pewno codziennie będę śledzić Twój dziennik. Tylko nie każ za długo czkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 tabaluga z tych trzech zdjęć kominków mi się najbardziej podoba pierwszy. Super. Też tak bym chciała mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 tabaluga z tych trzech zdjęć kominków mi się najbardziej podoba pierwszy. Super. Też tak bym chciała mieć. Prawda, że piękny? I można usiąść i przytulić się do ciepłych kafli. Podoba mi się też bardzo kolorystyka tego kominka. Myślę właśnie o czymś podobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts