Adriano Komputero 11.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 tabaluga, dużo śniegu, krótkich kolejek do wyciągu i miłego wypoczynku ! Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 11.02.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Na pewno będzie z płaszczem wodnym (chyba Lechma, choć klamka nie zapadła). tabaluga czy możesz napisać czy faktycznie będzie LECHMA, no i czy macie już jakąś wycenę na całą instalację kominka Z PW. Aga, u nas będzie Lechma. Nie wiem jeszcze jaka moc - albo 15 albo 19 KW. Mam wycenę na części (te wszystkie pompy, naczynia wzbiorcze i wężownice), a koszt podłączenia to 600-700 zł (bedzie robił to mój hydraulik), ale on podłożczy teylko instalację, natomiast kominek do bufora podepną panowie od pc. Przesłać ci tą wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Uwielbiam czytać Twój dziennik Smoczku, mam nadzieję że szaleństwo na nartach sprawiło Ci wielką frajdę... Pozdrowienia i powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja tam narty? mam nadzieję że było super i za dużo siniaków sobie nie ponabijałaś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 hmmmm a ta se baluje w górach ... i ma fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 hmmmm a ta se baluje w górach ... i ma fajnie ha, ha, ha Już nie baluje Ale przyznam, że było super No i nauczyłam się jeździź na nartach Nawet nie spodziewałam się, że narty mogą tak "wciągnąć". Już wiem, że o ile zdrówko i pieniążki pozwolą, to sezon narciarski musimy zaliczać co rok. A zadanie na rok następny: nauczyć dzieci jazdy na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Na pewno będzie z płaszczem wodnym (chyba Lechma, choć klamka nie zapadła). tabaluga czy możesz napisać czy faktycznie będzie LECHMA, no i czy macie już jakąś wycenę na całą instalację kominka Z PW. Aga, u nas będzie Lechma. Nie wiem jeszcze jaka moc - albo 15 albo 19 KW. Mam wycenę na części (te wszystkie pompy, naczynia wzbiorcze i wężownice), a koszt podłączenia to 600-700 zł (bedzie robił to mój hydraulik), ale on podłożczy teylko instalację, natomiast kominek do bufora podepną panowie od pc. Przesłać ci tą wycenę? Dziękuję wszystkim za życzenia. Śniegu nie brakowało, siniaków też Najważniejsze, że jestem w jednym kawałku. dominikams Na pewno będzie Lechma, ale zdecydowaliśmy się na 24kw. Póki co nie mamy jeszcze wyceny. A montował będzie również nasz hydraulik. Jak będę wiedziała coś więcej- napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Talabugo nie wiesz po co te kinkiety Jaka Ty niedomyślna!! Mężuś będzie nastrój robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Super, ze wypoczelas i ze sie podobalo Zachasz wszystkich do jazdy na nartach - trzeba bedzie sie skucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tabaluga, te tynki z piasku płukanego (skoro piasek biały)? W jakiej miejscowości kupowaliście ten piach? My braliśmy go z Twoich stron - Myśliny. Tak nam polecili nasi tynkarze. A ekipę tynkarską macie z daleka czy sami swoi? Super, że prace znowu posuwają się do przodu . Przyznam szczerze, że kinkiety też mamy zaplanowane gdzie popadnie, w każdym pokoju, kuchni, sypialni, łazience, dosłownie wszędzie, bo bardzo lubię boczne światełko. Tyle, że jak pomyślę, że do pokoju rodzinnego i salonu muszę kupić po 2 żylandole i po 2 kinkiety, a te lampy takie drogie... A wiadomo, takie lampy trzeba kupić w jednym rzucie i komplecie by do siebie pasowały. Wychodzi na to, że na oświetlenie takiego pokoju trzeba wydać minimum 1000 - 1200 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Aniu piasek mamy właśnie z Myśliny (podobno to właśnie piasek do tynków). A jaki Wy mieliście? Co do lamp, to też trochę przerażają mnie właśnie koszty ich zakupu. W salonie oprócz dwóch lamp górnych będę miała również 3 kinkiety i jeszcze halopgeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Talabugo nie wiesz po co te kinkiety Jaka Ty niedomyślna!! Mężuś będzie nastrój robił tak też myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 koszty nie robia rzeczy jednostkowe, tylko ta masa i ilosci za nartami nie przepadam, bo to to trzeba nosic z buciorami, ale deska dlaczego nie na sznurku mozna pociagnac i butow zmieniac nie trzeba .... to nie jest lenistwo tylko praktycznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 22.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj Tabalugo po długiej przerwie. Ach jak ten domek sie zmienił od naszej wizyty, tylko pozazdrościć. Masz racje z tymi cenami to chore. My juz kupilismy swojego Ytonga i teraz leży sobie w hurtowni i czeka, a chyba bedzie czekać do czerwca, bo wczesniej najprawdopodobniej nie dostaniemy pozwolenia Zaoszczędzilismy na tym zakupie przed podwyżką jakies 6 tysiecy. Zawsze coś, choć szkoda że na wiecej zakupów nie starczyło pieniedzy, choc Rodzina została calkowicie pozbawiona zaskórniaków , a my zbieramy sie do wizyty w banku. pozdrawiam plento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Szkoda że ostatnio miałam tak mało czasu byłaś tak blisko Trzymam kciuki za postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 koszty nie robia rzeczy jednostkowe, tylko ta masa i ilosci za nartami nie przepadam, bo to to trzeba nosic z buciorami, ale deska dlaczego nie na sznurku mozna pociagnac i butow zmieniac nie trzeba .... to nie jest lenistwo tylko praktycznosc Masz rację, jeśli chodzi o praktyczność. Ja na razie stawiałam pierwsze kroki na nartach, kto wie- może kiedyś przesiądę się na deskę Póki co narty mnie zachwyciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj Tabalugo po długiej przerwie. Ach jak ten domek sie zmienił od naszej wizyty, tylko pozazdrościć. Masz racje z tymi cenami to chore. My juz kupilismy swojego Ytonga i teraz leży sobie w hurtowni i czeka, a chyba bedzie czekać do czerwca, bo wczesniej najprawdopodobniej nie dostaniemy pozwolenia Zaoszczędzilismy na tym zakupie przed podwyżką jakies 6 tysiecy. Zawsze coś, choć szkoda że na wiecej zakupów nie starczyło pieniedzy, choc Rodzina została calkowicie pozbawiona zaskórniaków , a my zbieramy sie do wizyty w banku. pozdrawiam plento Domek owszem zmienił się i niedługo będzie nie do poznania Bardzo dobrze zrobiliście z tymi zakupami- pamiętam, że ja też wcześniej kupiłam pustaki. Kilka tysięcy to już coś. Zastanawiam się tylko, czy te wzrosty cen kiedyś się skończą, no i na jakim etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Szkoda że ostatnio miałam tak mało czasu byłaś tak blisko Trzymam kciuki za postępy na budowie szkoda Aga, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy. Może na zjeździe? podobno jest w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Tabaluga, nasz piasek z Myśliny to ten o najmniejszej granulacji. A ekipę skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ekipa z Kłobucka. Niestety u nas "trochę" się cenią. I to nie tylko tynkarze. Tak więc wszystkie ekipy póki co były spoza naszego miejsca zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts