Aga - Żona Facia 03.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 tabaluga z tym mieszkaniem to teraz ty masz rację Domek zaczyna wyglądać DOMOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.03.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Bardzo ładne okienka . Teraz jesteś o krok przede mną, bo nasz elektryk wchodzi w przyszłym tygodniu, a tynkarze w drugiej połowie marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Z tego co widzę i czytam, to wygląda na to, że niektórych gonię z robotami, a inni są krok przede mną Tabaluga - gratulacje!!! Gonisz mnie, widzę Okna super, masz ich trochę A tynkarzem się nie przejmuj, tak już jest, że trudnop im sie wyrobić co do dnia W każdym razie super, że tak gonisz do przodu! I jak rozumiem, ty nadzorujesz budowę, bo męża nie ma... dominikams faktycznie, okien to trochę mam. Ciekawe, czy będę się nimi tak zachwycać, kiedy nadejdzie czas ich mycia Tynkarz mka obsuwę, ale mam nadzieję, że we wtorek już będzie. Jak nie, to do widzenia Dabell, dzieki za wyliczenie powierzchni. Będę miała jakiś punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Domek ze światełkeim wygląda bardzo cieplutko Co do stelaży nie boisz się że tynkarze je zapaprają Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A widzisz - nie jest zle skoro instalator bedzie tanszy Co do stelza geberitu- u mnie tez byl robione przed tynkami - istalator twoerdzil, ze tak trzeba Jakos chyba przezyly - zreszat i tak zabudowujesz je chyba g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.03.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 http://i50.photobucket.com/albums/f308/dobryszyce/S6000168.jpg no widze że geberit a możesz mnie oswiecić ceną tego cacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 05.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 WitamA ja mam pytanie jaka wysoka jest Twoja scianka kolankowa? Czy podnosiles ja? A jesli tak to jaka byla w projekcie.Kiedy o tym pisales gdzies:) Buduje podobny domek i meczy mnie scianka kolankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Geberit już stoi, dziś rano pojawił się nawet drugi- do bidetu. Instalator też twierdzi, że przecież będzie zabudowany płytą g-k więc odrobina tynku mu nie zaszkodzi. Zresztą wszystkie "wrażliwe miejsca" będą zabezpieczone. W dolnej łazience stoi póki co w kartonie, ale już wszystko przygotowane pod jego montaż. Świercz O cenę geberitu spytam instalatora i odpiszę. go-go Ściankę kolankową podniosłam i to dośc dużo. Wg projektu miała 100cm, w tej chwili jest chyba 150. Dojdzie jeszcze wylewka i płytki- na gotowo będzie 140cm. Nie wyobrażam sobie niższej- ta wysokośc jest super. Zwłaszcza, że my należymy raczej do tych patrzących z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 06.03.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Świercz Napisałam już w Twoich komentarzach, ale powtórzę jeszcze tu: geberity na wstępnej wycenie kosztują: 1300zł za dwa do kibelków i 600 zł do bidetu. To jest jeszcze bez rabatu. Jaki będzie rabat, tego instalator sam jeszcze nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 tabaluga jestem bardzo ciekawa ile wyniesie Was elektryka. Prosze napisz dokładnie jak będziesz wiedziała. Robocizna, materiały, ile punktów (osobno gniazdka + włączniki). Czemu montuje się geberity przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
go-go 06.03.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 tabaluga super bardzo dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 06.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 No właśnie . Ja też jestem ciekawa, dlaczego montuje się geberity przed tynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 No właśnie . Ja też jestem ciekawa, dlaczego montuje się geberity przed tynkami? bo na tynku zajmuje więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ale tylko o te 2 cm. Jeżeli to jedyny powód, to już się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 No właśnie . Ja też jestem ciekawa, dlaczego montuje się geberity przed tynkami? bo na tynku zajmuje więcej miejsca Ja tam się cieszę, że mam już taki sprzęt A tak na poważnie, to dlaczego nie? Przecież ta ścianka i tak nie będzie tynkowana, bo i po co, skoro obudujemy ją kartongipsem. A instalator po tynkach będzie mógł się zając innymi rurkami- i tak będzie szybciej. Bo zaczęło nam bardzo zależec na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Tabaluga, u mnie też kwitną krokusy - niebieskie i żółte. Kupiłam je jesienią i myślałam, że będą tylko niebieskie a tu taka niespodzianka . Nie wiesz przypadkiem, czy te krokusy się rozrastają? Bardzo mi się podobają i chciałabym bardzo aby zrobiły się z nich spore kępki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Aniu, nie jestem tego pewna, ale wydaje mi się, że tak. To są rośliny cebulowe więc rozmnażają się chyba poprzez przyrosty. Bardzo szybko rozrosły mi się np szafirki, które uwielbiam. W zeszłym roku kupiłam sobie po kilka cebulek odmiany jaśniutkich i białych szafirków. No i mam nadzieję, że też się rozmnożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Już wszystko wiem na temat geberitów Trzymam kciuki za tynkarza żeby szybko wyzdrowiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Tabaluga, do soboty tylko jeszcze półtora dnia, więc wytrzymasz . Ja Ci tylko życzę, by ta ekipa i tynki były takie jak moje, czyli ekipa młoda, jest na co popatrzeć , solidna, punktualna, a tynki równe i gładkie. W sumie nam szef ekipy powiedział, że jeśli przez przystawioną łatę prześlizgnie się kartka papieru, tynki robią za darmo . No i niestety musieliśmy zapłacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts