świercz1719500624 22.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a moja małża wygrała wczoraj 50 torebek różnistych nasion w radio Merkury ale będziemy szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 świercz to mi powiedz co to za konkurs i o ktorej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 iga trwał chyba tylko dwa dni, ale nie jestem pewien... w godz 9-11 - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dużo zmienialiście w pierwotnym projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Jestem pod wrażeniem twojego ogrodu! U mnie nadal są śmieci budowlane zamiast ogródka... A co to za czarna folia przy pierszym zdjeciu pokazującym ogród? To jest to zdjęcie pod napisem A tak prezentuje się pani wiosna w moim mini ogrodzie: ? Mam nadzieję, ze z tynkarzem ustaliłaś jakąś karę za zatynkowanie puszek? Ja zapomniałęm i .. 2 mi zatynkowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.03.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ja mialam puszki z przykrywkami z takimi 3 wystajacymi "wloskami". Jak ilka mi tynkarze zatynkowali to bez problemu sobie odnalazlam i wystukalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 kze U mnie jeste dokładnie tak jak u igi- mam pokryweczki na puszkach. Kiedy tynki ładnie wyschną, pokrywki zdejmiemy właśnie za pomocą włosków, o których pisze iga. Ogródek to też dużo powiedziane. Po prostu z tyłu działki- za garażem, w miejscu niedostępnym wszelkim maszynom usypałam sobie trzy kopczyki Posadziłam tam jesienią parę (-dziesiąt chyba) cebulek, piwonie, szczypiorek i takie tam. A teraz cieszą oczka A czarna folia jest pod kopczykami- żeby nie przechodziły chwaściory z gruntu, a przede wszystkim nornice, krety i inna gadzina. Cebulki też są posadzone w koszyczkach. Później będzie łatwiej je przenieść na właściwe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.03.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 kze U mnie jeste dokładnie tak jak u igi- mam pokryweczki na puszkach. Kiedy tynki ładnie wyschną, pokrywki zdejmiemy właśnie za pomocą włosków, o których pisze iga. Dobry pomysł podsunę go naszemu elektrykowi Mam pytanko na jakiej wysokości będą u Was gniazdka (na dole), a włączniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 dużo zmienialiście w pierwotnym projekcie?? Dużo- tak mi się wydaje. Tak po krótce: -zlikwidowaliśmy podcień w salonie. Okno jest ok 50 cm nad podłogą. - zlikwidowaliśmy jedno okno w pokoju na dole, - zmniejszyliśmy okno w kuchni od strony południowej, - zmniejszyliśmy trochę okno w salonie, - zmieniliśmy schody zabiegowe na dwubiegowe, w wyniku czego zmniejszyła się dolna łazienka, ale powstało dodatkowe pomieszczenie pod schodami, - zlikwidowaliśmy spiżarkę w kuchni, - podnieśliśmy ściankę kolankową, - zmieniliśmy okna na poddaszu w pokojach od południa (dobrze to widać na zdjęciach w dzienniku Szczegóły i chyba dość dokładne zdjęcia znajdziesz w dzienniku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 kze U mnie jeste dokładnie tak jak u igi- mam pokryweczki na puszkach. Kiedy tynki ładnie wyschną, pokrywki zdejmiemy właśnie za pomocą włosków, o których pisze iga. Dobry pomysł podsunę go naszemu elektrykowi Mam pytanko na jakiej wysokości będą u Was gniazdka (na dole), a włączniki? Aga- nie pamiętam, ale chyba 120cm. Sprawdzę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Tabaluga, ujrzałam Twoje piękne kwiatki i aż mi wiosną zapachniało .... ale cudnie !!! Szafeczka pod umywalkę bardzo ładna. A najważniejsze, że super praktyczna. Trzymam kciuki za dalsze prace ! Pozdróweczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Tabaluga, ujrzałam Twoje piękne kwiatki i aż mi wiosną zapachniało .... ale cudnie !!! Szafeczka pod umywalkę bardzo ładna. A najważniejsze, że super praktyczna. Trzymam kciuki za dalsze prace ! Pozdróweczka !!! Co do praktyczności- to się jeszcze okaże. A z ogródkowych nowinek- tulipanki zaczynają kwitnąć. No i cieszę się, że udało Ci się zobaczyć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.03.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Tabaluga, no doprawdy nie wiem dlaczego ciągle mam problemy z obejrzeniem zdjęć. I to tylko zawsze ja . Pewnie to wina kompa . Widzisz, jaki masz ze mną kłopot Ale te ostatnie już ujrzałam . Zmieniałaś coś ? Szafeczka z pewnością okaże się praktyczna, bo zawsze będzie szufladka pod ręką (ze swoją zawartością) P.S. Ciekawe kiedy moje tulipanki zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Szafeczki, szczegolnie z szufladami na te wszystkie drobne przydatne nieprzydatne rzeczy pod reka sa zawsze praktyczne ps. Aga, u mnie wtyczki sa na wysokosci 25 cm (mierzone do srodka kontaktu) a wlaczniki scienne na 105 cm tez tak mierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 26.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Tabaluga - dziekuje napewno wezme pod uwage Twoje przerobki jak juz usiade do swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.03.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 AgaZmierzyłam wysoko0ść kontaktów:wtyczki na wys. 35 cm (tak jak u Mohag mierzone od środka kontaktu)a włączniki 115cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 To ja tez sie dorzuce - kontakty na wys. 40 (teraz bym zrobila troche nizej) a wlaczniki na 80 cm - specjalnie zeby biodrem lub kolanem moc przy zajetych rekach zgasic swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dzięki dziewczyny. iga - 80 cm na to nie wpadłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 u mnie tulipanów jeszcze nie ma to znaczy są posadzone, ale na razie tylko zielone badylki widać a mówią że we Wrocławiu niby ciepły klimat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Tabaluga, u nas dopiero żonkile rozkwitają, przekwitły krokusy a tulipanom do zakwitnięcia daleko. Widzę, że prace tynkarskie daleko posunięte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts