dominikams 12.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 No, wreszcie zobaczyłam otynkowany salon i kuchnię Oj, jak się zmieniło Wcale ci się nie dziwię, ze chcesz tam być, ja też tak mam. Bo tynki dają już takie domowe uczucie - już nie budowa - czyli bloczki z widoczną zaprawą, a ściany Widzę, że strasznie gonisz i idziesz za ciosem - już w środę wylewki, fiu fiu.... nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.04.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Aha - może teraz nowe zdjęcia wklejaj, jak będziesz systematycznie zamieniać stare zdjęcia na linki, a zostawiać tylko te z ostatnich tygodni, to powinno być ok i dziennik nie powinien się zapychać (chociaż może przsadziłam - widząc twoje tempo, to w ciągu kilku tygodni będzie tyle do oglądania może lepiej z kilku ostatnich dni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Teraz otwiera sie blyskawicznie Z tynkami to juz sie robi inny dom- szczegolnie jak biale sa Faktycznie lecisz do przodu. Teraz wszystko co mokre- zdazy sobie przeschnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.04.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Aha - może teraz nowe zdjęcia wklejaj, jak będziesz systematycznie zamieniać stare zdjęcia na linki, a zostawiać tylko te z ostatnich tygodni, to powinno być ok i dziennik nie powinien się zapychać (chociaż może przsadziłam - widząc twoje tempo, to w ciągu kilku tygodni będzie tyle do oglądania może lepiej z kilku ostatnich dni ) A może spróbuj czegoś takiego jak w moim dzienniku. Jak Ci się spodoba to podpowiem jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tablagugo no nie mam szans was dogonić teraz... pięknie u was jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Aha - może teraz nowe zdjęcia wklejaj, jak będziesz systematycznie zamieniać stare zdjęcia na linki, a zostawiać tylko te z ostatnich tygodni, to powinno być ok i dziennik nie powinien się zapychać (chociaż może przsadziłam - widząc twoje tempo, to w ciągu kilku tygodni będzie tyle do oglądania może lepiej z kilku ostatnich dni ) A może spróbuj czegoś takiego jak w moim dzienniku. Jak Ci się spodoba to podpowiem jak to zrobić. Spodobało mi się, JoShi i proszę o krótką instrukcję. Napisałam już w Twoich komentarzach, że jest to bardzo wygodne dla przeglądających i wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Cieszę się, że mogłyście teraz zobaczyc ostatnie zdjęcia. Obiecuję zrobic porządek ze starymi, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Niestety jutro pracuję i w dodatku w weekend mam gości Rzeczywiście trochę się dzieje na budowie, następne prace już zaplanowane i mam nadzieję, że uda nam się do końca wakacji wprowadzic. Przyznam się po cichu, że wczoraj wystartowałam do mycia okien w domku (wzięlam sobie specjalne psikadło z odpowiednim płynem). Chodziło mi właściwie o doczyszczenie resztek po tynkarzach (oni sami wycierają- ale wiecie jak to jest). Stwierdziłam jednak, że sąsiedzi pomyślą, iż jestem stuknięta - bo przecież okna jeszcze nie raz się zabrudzą. No i odpuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.04.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Spodobało mi się, JoShi i proszę o krótką instrukcję. Napisałam już w Twoich komentarzach, że jest to bardzo wygodne dla przeglądających i wygląda dużo lepiej. Dzięki za odwiedziny. W moich komentarzach napisałam krótką instrukcję. Mam nadzieję, że zrozumiale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No i dobrze, że nie myłaś tych okien. U mnie po tynkach nie było tragicznie, nawet sąsiadka pytła się mnie czy okna umyłam, za to teraz jest koszmar. KOSZMAR!!! I na razie nie zamierzam tego ruszać, bo się pyli przy cięciu kafelków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.04.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Spodobało mi się, JoShi i proszę o krótką instrukcję. Napisałam już w Twoich komentarzach, że jest to bardzo wygodne dla przeglądających i wygląda dużo lepiej. Dzięki za odwiedziny. W moich komentarzach napisałam krótką instrukcję. Mam nadzieję, że zrozumiale. Dzięki za instrukcję, JoShi. Postaram się wkrótce zastosowac. Póki co, czekam na gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.04.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów! Niestety ceny idą w górę w takim tempie, że strach sie teraz pytać o cene w sklepie.. A mam do Ciebie pytanie: Jak zamirzasz wykończyć ten "pajączek" nad balkonem? bejca? A może blachą obić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów! Niestety ceny idą w górę w takim tempie, że strach sie teraz pytać o cene w sklepie.. A mam do Ciebie pytanie: Jak zamirzasz wykończyć ten "pajączek" nad balkonem? bejca? A może blachą obić? Oczywiście, że bejca. Blachy w ogóle nie brałam pod uwagę. Zresztą jak Ty to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.04.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Jak to miło popatrzeć - coraz piękniej i domowo się robi aż się gębula sama śmieje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 18.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 tabaluga1 a orientujesz sie ile kosztuje metr samego cyklinowanie parkietu? (bez układania, olejowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 tabaluga1 a orientujesz sie ile kosztuje metr samego cyklinowanie parkietu? (bez układania, olejowania) Niestety, tym się póki co nie interesowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 tabaluga prosze napisz ile będziesz płacić za wylewki za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 tabaluga prosze napisz ile będziesz płacić za wylewki za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tabaluga, ale się postarałaś . Nie dosyć, że wszystko widzę, to mogę to zobaczyć długo nie czekając . A widzę piękny domek . Ceny szaleją i trzeba mieć stalowe nerwy, by się tym nie stresować. Myślę, że jeśli mąż zdeklarował się na ułożenie parkietu samodzielnie, to należy mu "przyklasnąć" i kupować ten parkiet, bo w przyszłym tygodniu może być już droższy Trzymam kciuki za wylewki ! Idziecie jak burza ! Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.04.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki Adrianko Mężowi oczywiście przyklasnęłam, ale parkietu na razie nie zamawiam- brak funduszy. Póki co jestem okropnie zmęczona i nawet nie mam już siły myślec nad wykończeniówką. Brak mi kompletnie pomysłów Co chwila zmieniem koncepcje i już samam nie wiem na co się zdecydowac. A czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 tabaluga prosze napisz ile będziesz płacić za wylewki za m2. Aga, wylewki z ułożeniem styropianu 12zł za 1m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts