Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pięknie prace postępują, aż miło popatrzeć (i poczytać). My chyba w tym roku nie zaczniemy z powodu opieszałości urzędników. A rosnące ceny przerażają. Tabalugo, mam nieśmiałą prośbę. Zdradź, proszę (ew. na priva), ile wynosi koszt materiałów na Pistację. Czasami się zastanawiam, czy nie szukać czegoś mniejszego. Jaki ból... :(

Pozdrawiam :)

Pięknie prace postępują, aż miło popatrzeć (i poczytać). My chyba w tym roku nie zaczniemy z powodu opieszałości urzędników. A rosnące ceny przerażają. Tabalugo, mam nieśmiałą prośbę. Zdradź, proszę (ew. na priva), ile wynosi koszt materiałów na Pistację. Czasami się zastanawiam, czy nie szukać czegoś mniejszego. Jaki ból... :(

Pozdrawiam :)

Hanika- poszło na priv

No, to masz parę rzeczy z głowy :wink: Fajnie, fajnie :D

Fajnie, dominiko, fajnie. :wink: :p Ostatnio bardzo mi to ciążyło. Jeszcze niedawno myślałam sobie, że przecież mamy jeszcze mnóstwo czasu do przeprowadzki. Czas jednak tak szybko leci więc do sierpnia jakoś tak niewiele go już zostało. :-? :-? :-? Ale co tam... i tak już nam bliżej niż dalej, prawda?

No, to masz parę rzeczy z głowy :wink: Fajnie, fajnie :D

Fajnie, dominiko, fajnie. :wink: :p Ostatnio bardzo mi to ciążyło. Jeszcze niedawno myślałam sobie, że przecież mamy jeszcze mnóstwo czasu do przeprowadzki. Czas jednak tak szybko leci więc do sierpnia jakoś tak niewiele go już zostało. :-? :-? :-? Ale co tam... i tak już nam bliżej niż dalej, prawda?

No właśnie, czas płynie nieubłaganie, ale nie próżnujesz, no i na pewno już bliżej niż dalej :D

Tabaluga,

fajnie, że jedno z większych zamówień już "poszło" :D . To zawsze jakiś krok do przodu :wink: .

Ach! jak Ci dobrze z tym gazem :wink: . My staramy się o podłączenie, ale chyba w tym roku nic z tego :-? . Trzeba będzie podłączyć się do butli, albo samemu zbudować gazociąg 8) :wink:

Pozdróweczka ! :D

Smoczku Drogi przykro mi z powodu przeciętych kabli od elektryki :-?

Nasz instalator od c.o. zażyczył sobie zdjęć isnstalacji elektrycznej przed zatynkowaniem aby uniknąć wpadki.Cieszę się z dokonanych przez Ciebie zakupów.Pozdrawiam serdecznie. :wink: :wink: :wink:

kasiu

Mój instalator był przy tym, jak elektrycy robili instalacje. Sam kazał im zmienic poziom przebiegu przewodów (chociaż już były rozciągnięte), żeby mógł swobodnie zawiesic grzejnik. I klapa :(

Powiem Wam, że nigdy nie jest wszystko cacy. Obojętnie jak człowiek by się nie starał, jakich nie miałby fachowców i ile by ich nie pilnował , zawsze "coś" musi być schrzanione, zawsze musi być jakaś usterka 8) :roll: :wink:

Tabaluga, oby nie było większych wpadek . Tym się nie przejmuj, da się to jakoś naprawić :wink: 8)