sylvia1 08.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 ale fajnie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Fajnie i pięknie baaardzo mi się podoba jednolita podłoga, bez dekorów rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 12.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Pięknie prace postępują, aż miło popatrzeć (i poczytać). My chyba w tym roku nie zaczniemy z powodu opieszałości urzędników. A rosnące ceny przerażają. Tabalugo, mam nieśmiałą prośbę. Zdradź, proszę (ew. na priva), ile wynosi koszt materiałów na Pistację. Czasami się zastanawiam, czy nie szukać czegoś mniejszego. Jaki ból... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.05.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 No, to masz parę rzeczy z głowy Fajnie, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.05.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Pięknie prace postępują, aż miło popatrzeć (i poczytać). My chyba w tym roku nie zaczniemy z powodu opieszałości urzędników. A rosnące ceny przerażają. Tabalugo, mam nieśmiałą prośbę. Zdradź, proszę (ew. na priva), ile wynosi koszt materiałów na Pistację. Czasami się zastanawiam, czy nie szukać czegoś mniejszego. Jaki ból... Pozdrawiam Hanika- poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.05.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 No, to masz parę rzeczy z głowy Fajnie, fajnie Fajnie, dominiko, fajnie. Ostatnio bardzo mi to ciążyło. Jeszcze niedawno myślałam sobie, że przecież mamy jeszcze mnóstwo czasu do przeprowadzki. Czas jednak tak szybko leci więc do sierpnia jakoś tak niewiele go już zostało. Ale co tam... i tak już nam bliżej niż dalej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.05.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Pięknie będzie , pięknie poważne zamówienia proszę zdradź cenę rolet, bo nie mogę na nią trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 No, to masz parę rzeczy z głowy Fajnie, fajnie Fajnie, dominiko, fajnie. Ostatnio bardzo mi to ciążyło. Jeszcze niedawno myślałam sobie, że przecież mamy jeszcze mnóstwo czasu do przeprowadzki. Czas jednak tak szybko leci więc do sierpnia jakoś tak niewiele go już zostało. Ale co tam... i tak już nam bliżej niż dalej, prawda? No właśnie, czas płynie nieubłaganie, ale nie próżnujesz, no i na pewno już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 To to pakst- powazne decyzja juz podjeta i przyklepana Czas do przeprowadzki szybko wam zleci - wystarczy popatrzec jak teraz tydzien zlatuje Bardzo chcialabym sie z wami zobaczyc w sobote, ale niestety wychodzi na to, ze nic z tego. Bede z wami obecna duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.05.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 dominiko- nie próżnuję- zapewniam Cię. Mój mąż tym bardziej- nawet dzisiaj dłubie coś w domku iga szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu A może jednak postarasz się tak mocno i jednak przyjedziesz. Przecież to tylko raz w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Tabaluga, fajnie, że jedno z większych zamówień już "poszło" . To zawsze jakiś krok do przodu . Ach! jak Ci dobrze z tym gazem . My staramy się o podłączenie, ale chyba w tym roku nic z tego . Trzeba będzie podłączyć się do butli, albo samemu zbudować gazociąg Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 łoj nie wiem nie wiem Chcialabym, ale... Boje sie, ze za rok nikt z moich ulubionych forumowiczow juz nie przyjedzie A fakt, ze teraz bedzie fajna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Smoczku Drogi przykro mi z powodu przeciętych kabli od elektryki Nasz instalator od c.o. zażyczył sobie zdjęć isnstalacji elektrycznej przed zatynkowaniem aby uniknąć wpadki.Cieszę się z dokonanych przez Ciebie zakupów.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 14.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Jaką karę wymierzyc instalatorowi? 10 klapsów na goły tyłek mu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Smoczku Drogi przykro mi z powodu przeciętych kabli od elektryki Nasz instalator od c.o. zażyczył sobie zdjęć isnstalacji elektrycznej przed zatynkowaniem aby uniknąć wpadki.Cieszę się z dokonanych przez Ciebie zakupów.Pozdrawiam serdecznie. kasiu Mój instalator był przy tym, jak elektrycy robili instalacje. Sam kazał im zmienic poziom przebiegu przewodów (chociaż już były rozciągnięte), żeby mógł swobodnie zawiesic grzejnik. I klapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Jaką karę wymierzyc instalatorowi? 10 klapsów na goły tyłek mu! To chyba będzie najlepsza nauczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.05.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 e- nie przejmuj sie! U mnie juz dwa razy poszly kable.Ale zawsze ten, co przecial naprawial sam. A dodawalismy tez chyba z 5 nowych puszek i kilka przenosilismy w inne miejsce Panowie poprawiali kuchy po elektryku i wszystko bylo bez problemu i wiekszych strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a u nas nie działają coś gniazdka w pokoju nad garażem. Nie wiem, jak inne, bo jeszcze nie sprawdzaliśmy. I zastanawiam się, co tu zrobić.... (ale teraz na razie nie podejmuję żadnych działań, bo nie ma czasu - są ważniejsze sprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Powiem Wam, że nigdy nie jest wszystko cacy. Obojętnie jak człowiek by się nie starał, jakich nie miałby fachowców i ile by ich nie pilnował , zawsze "coś" musi być schrzanione, zawsze musi być jakaś usterka Tabaluga, oby nie było większych wpadek . Tym się nie przejmuj, da się to jakoś naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 15.05.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Panu instalatorowi proponuję uciąć... No, może niezupełnie, ale tak leciutko jak on naciął kabelki . No to obie czekamy na sierpień (ja na końcówkę), ale w porównaniu z Wami, my jesteśmy jeszcze w lesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts