kze 19.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 No i jaką karę wymierzyłaś? Biały montarz to dużo pudełek.. Wg mnie do 2-3 łazienek to cała ciężarówka... No, ale to jest wyposarzenie do domku, a nie do mieszkania (jak mi powiedział właściciel firmy, która mi dom buduje.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.05.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Gratuluje KLUCZA !!!! jak to napisalas to przypomnialo mi sie ze ja nosze trzy komplety kluczy, komplet sklada sie z dwoch kluczy, czyli na koleczkach mam sztuk 6 ... mam bardzo dobrze przemyslany sposob na rozroznianie ktore sa do ktorych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Klucze do własnego domu to fajna sprawa... Gratuluję drzwi! Pamietam jakie to super uczucie mieć wreszcie drzwi, a nie tylko prawie drzwi (a prawie robi wielką różnicę.. ) Jak szerokie masz parapety? Ja zamówiełem 35cm. Nawet kanalizę masz podłaczoną .. To super! Prawie już mozna mieszkać i .. kawkę w domu pić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 29.05.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Super, to musi być wspaniałe uczucie, mieć klucz do domu. Taki namacalny dowód a domek wygląda fiu fiu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ale macie piękne drzwi i jaki przystojniak przed nimi siedzi fiu fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.05.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Klucze do własnego domu to fajna sprawa... Gratuluję drzwi! Pamietam jakie to super uczucie mieć wreszcie drzwi, a nie tylko prawie drzwi (a prawie robi wielką różnicę.. ) Jak szerokie masz parapety? Ja zamówiełem 35cm. Nawet kanalizę masz podłaczoną .. To super! Prawie już mozna mieszkać i .. kawkę w domu pić.. kze parapety mają 30cm. A drzwi naprawdę sprawiają, że domek jest już domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 30.05.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Musze sie pochwalić MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! !!! Rekord, czekaliśmy tylko 43 dni, brawo dla krakowskiego urzędu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.06.2007 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o płytki to chyba gdzieś już widziałem takie.. Dobrze wyposażona kotłownia to podstawa... Super, że masz już piec. A miska ustępowa to Koło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 tabaluga, GRATULUJĘ dzrzwi do domku ! Domek z roletami i drzwiami bardzo "wydostojniał" . Szczególnie gdy przed nim można zobaczyć tak uroczą osóbkę Pom. gosp. bardzo eleganckie, widzę, że dałaś wszędzie kafle , myślisz, że piec tak bardzo będzie brudził ? Co to za piec ? Podobają mi się Twoje parapety. Do Twoich okien bardzo ładnie się spasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 witaj dawno mnie nie było na forum nadrabiam zaległości w dziennikach ....ale piękne łazienki i kotłownia, i ocieplenie i drzwi i ......wiele się u Ciebie zmieniło - wszystko na korzyść GRATULKI! i pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 widze ze zaczynacie wykanczac domek - GRATULUJE i bede podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.06.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 tabaluga no, no, no ładniusio u Was się robi! Prosze mi napisać jak nazywają sie (oraz producent) płytki w kuchni i mniej więcej cenę. Czy to jesyt gres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 AgaW kuchni jest gres hiszpański szkliwiony FORMENTOR NOGAL firmy AZTECA. Kafle są duże- 50* 50. Sszkoda, że zdjęcia nie oddają ich całego uroku. Koszt ok 74zł za 1m2. Jest tylko mały problem. Podobno zaprzestano już ich produkcji- firma przestawiła sie na droższe gresy polerowane. Ale spytaj- może gdzieś w hurowni mają je jeszcze na składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.06.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ale u Ciebie ślicznie się robi miło sobie popatrzeć podłoga bardzo mi się podoba... i kotek rewelacja pierwszy rok życia kociaka jest bardzo szalony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Ale ładnie u Ciebie!! Chyba taką sama lazurę co Ty masz w technicznym ja mam w łazience.. Czy to jest Opoczno? A jaką masz wnękę? Czyżbyś zrobiła specjalnie zmniejszenie otworu drzwiowego by mieć typowe drzwi 90cm? Widzę, że masz położony gres na podłodze. Podłogówka wygrzana? A kot? Jak to kot.. idzie tam gdzie zapach Pana (Pani).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ale juz ładnie a co będziesz miała na scianach w kuchni? kotek śmieszny niedawno miałam to samo ...po 8 miesiącach trochę przestał szaleć....ale tylko trochę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.06.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 http://img248.imageshack.us/img248/7484/img9436zf0.th.jpg twój kotek podobny do naszej... nasza ma juz 9 mies i dalej szaleje ładnie u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Ale u was ladnie. Gres faktycznie wyglada na praktyczny. Łazienka wyszla na prawde super- taka jest luksusowa O padaniu na twarz cos wiem mam nadzieje, ze jak juz wszystscy sie wprowadzimy to sobie pogadmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiah 19.06.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 przymierzam się do Pistacji - strasznie mi się podoba twój domek, powiedz czy płytki na dole macie ułożone skosem z kuchni do schodów? jak byś mogła to wrzuć zdjęcie tych płytek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 19.06.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witaj, ja tez zachwycam sie postępem prac u Was. Łazienka na dole wyszła extra i wcale nie wyglada na maleńką. Płytki bardzo oryginalne i dajace wrażenie przestrzeni, musze tez o czyms podobnym pomyśleć.Martwi mnie tylko część robocza w kuchni, czy nie jest za mała,tzn czy bedzie wystarczajaco blatu do prac kuchennych i sprzętu róznego. Teraz cierpie na totalny brak miejsca na krojenie i pichcenie i pewnie dlatego zwracam na to szczególna uwagę. Jak to widzisz?Łazienka tez wczesniej mnie troche martwiła i okazuje sie ze wyszła ok, wiec moze i ta kuchnia okaze sie zupełnie wystarczajaca.A my w sobote chyba bedziemy wytyczac dom....dopiero..... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts