Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

No i jaką karę wymierzyłaś?

Biały montarz to dużo pudełek.. Wg mnie do 2-3 łazienek to cała ciężarówka... :o No, ale to jest wyposarzenie do domku, a nie do mieszkania (jak mi powiedział właściciel firmy, która mi dom buduje.. :wink: :lol:)

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Klucze do własnego domu to fajna sprawa... :wink:

Gratuluję drzwi! Pamietam jakie to super uczucie mieć wreszcie drzwi, a nie tylko prawie drzwi (a prawie robi wielką różnicę.. :wink:)

Jak szerokie masz parapety? Ja zamówiełem 35cm.

Nawet kanalizę masz podłaczoną :o .. To super! Prawie już mozna mieszkać i .. kawkę w domu pić.. :D

Klucze do własnego domu to fajna sprawa... :wink:

Gratuluję drzwi! Pamietam jakie to super uczucie mieć wreszcie drzwi, a nie tylko prawie drzwi (a prawie robi wielką różnicę.. :wink:)

Jak szerokie masz parapety? Ja zamówiełem 35cm.

Nawet kanalizę masz podłaczoną :o .. To super! Prawie już mozna mieszkać i .. kawkę w domu pić.. :D

kze

parapety mają 30cm.

A drzwi naprawdę sprawiają, że domek jest już domkiem. :p

tabaluga, GRATULUJĘ dzrzwi do domku ! :D Domek z roletami i drzwiami bardzo "wydostojniał" . Szczególnie gdy przed nim można zobaczyć tak uroczą osóbkę :wink:

Pom. gosp. bardzo eleganckie, widzę, że dałaś wszędzie kafle , myślisz, że piec tak bardzo będzie brudził ? Co to za piec ?

Podobają mi się Twoje parapety. Do Twoich okien bardzo ładnie się spasowały :D

• 2 weeks później...

Aga

W kuchni jest gres hiszpański szkliwiony FORMENTOR NOGAL firmy AZTECA. Kafle są duże- 50* 50. Sszkoda, że zdjęcia nie oddają ich całego uroku. Koszt ok 74zł za 1m2. Jest tylko mały problem. Podobno zaprzestano już ich produkcji- firma przestawiła sie na droższe gresy polerowane. Ale spytaj- może gdzieś w hurowni mają je jeszcze na składzie.

Ale ładnie u Ciebie!! :p

Chyba taką sama lazurę co Ty masz w technicznym ja mam w łazience.. :roll: Czy to jest Opoczno?

A jaką masz wnękę? Czyżbyś zrobiła specjalnie zmniejszenie otworu drzwiowego by mieć typowe drzwi 90cm?

Widzę, że masz położony gres na podłodze. Podłogówka wygrzana?

A kot? Jak to kot.. idzie tam gdzie zapach Pana (Pani).. :lol:

Witaj, ja tez zachwycam sie postępem prac u Was. Łazienka na dole wyszła extra i wcale nie wyglada na maleńką. Płytki bardzo oryginalne i dajace wrażenie przestrzeni, musze tez o czyms podobnym pomyśleć.

Martwi mnie tylko część robocza w kuchni, czy nie jest za mała,tzn czy bedzie wystarczajaco blatu do prac kuchennych i sprzętu róznego. Teraz cierpie na totalny brak miejsca na krojenie i pichcenie i pewnie dlatego zwracam na to szczególna uwagę. Jak to widzisz?

Łazienka tez wczesniej mnie troche martwiła i okazuje sie ze wyszła ok, wiec moze i ta kuchnia okaze sie zupełnie wystarczajaca.

A my w sobote chyba bedziemy wytyczac dom....dopiero.....

pozdrowienia