Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tabaluga,

ale postępy prac :o . Coraz piękniej ! :D . Tyle już macie zrobione ... Łazieneczka na dole wyszła bardzo ładnie, a to okienko faktycznie daje dużo światła. U mnie niestety WC-cik bez okna :-? .

Ładną masz balustradę na balkonie. Czy będą jeszcze jakieś kute elementy przy domku , albo ogrodzenie ? Ciekawa jestem jakie są koszty takiej jednej balustrady :roll: . Też mam balkonik i myślę właśnie o podobnej :wink:

Pozdrawiam cieplutko ! :D

Ale juz pięknie macie, a nasze pistacje zapuściły dzisiaj korzenie i tak sie składa , ze Wasze mniej wiecej o tej porze to samo robiły :D :wink:

I jeszcze pytanko, może wiesz co zrobić zeby moje zdjęcia mogły być trochę wieksze, takie jak Twoje, nie mam pojecia dlaczego teraz robia sie takie małe

Widzę, że coraz ładniej u Ciebie. 8)

Czemu masz tak wykończone okno połaciowe? Chodzi mi oto, że dolne wykończenie nie jest prostopadłe do podłogi..(chyba, że źle patrzę) oraz czemu nie masz tam kaloryferka?

Bardzo ładne kolory w łazience. To tez moje kolory.. :wink:

tabaluga - bardzo fajna ta łazieneczka na dole :-) a takie małe metalowe "coś" pomiędzy płytkami to elementy ozdobne? Nie będzie niszczyć sie pod prysznicem?

chyba jestescie bardzo wysocy, bo wydaje mi sie że lustro jest bardzo wysoko nad umywalką...albo takie zludzenie ;-)

górna łazienka tez zapowiada sie ładnie :-)

a balkon ma piękną barierkę :D

pozdrawiam

Aga - nie ma różnicy :o A ja przez to że niby muszą być/ czy powinny być to mam jeden kaloryfer w beznadziejnym miejscu - na klatce schodowej pod oknem połaciowym ..... i brzydko to wygląda :( i nijak sie nie ma do moich śliczniutkich schodów :cry:

na drugi raz juz nie dam sie namówić instalatorowi :evil:

Cześć wszystkim :p :p

Widzę, że fajna dyskusja się rozwinęła w moich komentarzach- na temat grzejników pod oknami połaciowymi :lol: :lol: :lol:

Już odpowiadam

Kze

Bardzo dziękuję za troskę- miło to wiedzieć.

Mamy dość wysoką ściankę kolankową i aby był dostęp do okna, musieliśmy umieścić je w najniższym miejscu dachu. No i nie było możliwości wykonania ścianki prostopadle do posadzki- stąd jest tak jak jest. Nam to nie przeszkadza, choć ładniej jest pewnie prostopadle.

Co do grzejnika, to są dwie szkoły. My wybraliśmy tą drugą :wink: :wink: :wink:

Na szczęście dziewczyny potwierdzają, że nie ma różnicy jeśli chodzi o parę wodną. Natomiast grzejnik w tym miejscu na pewno bardzo by nam przeszkadzał.

Dzięki dziewczyny za potwierdzenie dobrego wyboru. :p

Tabaluga,

ale postępy prac :o . Coraz piękniej ! :D . Tyle już macie zrobione ... Łazieneczka na dole wyszła bardzo ładnie, a to okienko faktycznie daje dużo światła. U mnie niestety WC-cik bez okna :-? .

Ładną masz balustradę na balkonie. Czy będą jeszcze jakieś kute elementy przy domku , albo ogrodzenie ? Ciekawa jestem jakie są koszty takiej jednej balustrady :roll: . Też mam balkonik i myślę właśnie o podobnej :wink:

Pozdrawiam cieplutko ! :D

Adrianko

Planujemy kiedyś :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: kute ogrodzenie. Jeśli chodzi o koszt- my za metr takiej balustrady płaciliśmy 250zł. Z tego co się orientuję- ceny są od 200 do 300-400zł, w zależności od kształtu, wypełnienia, itp.

Aga - nie ma różnicy :o A ja przez to że niby muszą być/ czy powinny być to mam jeden kaloryfer w beznadziejnym miejscu - na klatce schodowej pod oknem połaciowym ..... i brzydko to wygląda :( i nijak sie nie ma do moich śliczniutkich schodów :cry:

Ja na szczęście postawiłam na swoim i bardzo się z tego cieszę :)

Bo nie wiem jakby wyglądały pokoje dziewczyn z tymi kaloryferami pod połaciówkami :o :roll: o klatce schodowej nie wspomnę :evil:

U nas już jedna zima minęła i naprawdę nie widziałam żadnej różnicy :)

Witam i pozdrawiam. Muszę przyznac , że postępy duże, łazieneki prezentują się rewelacyjnie. Ach kiedy moja pistacja zacznie nabierać takich kształtów 8) . Dzięki wizycie u Ciebie podjęliśmy słuszną decyzję i zlikwidowalismmy podcień w salonie. Pod koniec lipca powinnismy już dostać pozwolenie i będę mógł już zaczynać. Na razie na bieżąco śledzę Waszą Pistację, przyłączam się do życzenia siostry i też proszę o jak najwięcej zdjęć :wink:

Jeszcze raz dziękuję za możliwość obejrzenia domku i pozdrawiam.

Marcin.

Ja na szczęście postawiłam na swoim i bardzo się z tego cieszę :)

Bo nie wiem jakby wyglądały pokoje dziewczyn z tymi kaloryferami pod połaciówkami :o :roll: o klatce schodowej nie wspomnę :evil:

U nas już jedna zima minęła i naprawdę nie widziałam żadnej różnicy :)

w pokojach to nie wygląda źle .....ale na klatce schodowej :-? :-? :-? :-?