Aga J.G 30.06.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Tabaluga ale pieknie u Ciebie Trzymam kciuki żeby wszystko szło sprawnie do przodu Drzwi wejściowe SUPER I kicia śliczniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.07.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 bardzo fajny domek -szczegolnie podoba mi sie dolna lazienka.mozesz podac firme drzwi zewnetrznych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.07.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 bardzo fajny domek -szczegolnie podoba mi sie dolna lazienka.mozesz podac firme drzwi zewnetrznych??? Jasne, drzwi to Oknoplast Kraków pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Domek robi się coraz fajnieszy - gratuluję Smoczku Trzymam kciuki za parkiet i ocieplenie A kiedy godzina zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 bardzo fajny domek -szczegolnie podoba mi sie dolna lazienka.mozesz podac firme drzwi zewnetrznych??? Jasne, drzwi to Oknoplast Kraków pozdrawiam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tabaluga, ale postępy prac . Coraz piękniej ! . Tyle już macie zrobione ... Łazieneczka na dole wyszła bardzo ładnie, a to okienko faktycznie daje dużo światła. U mnie niestety WC-cik bez okna . Ładną masz balustradę na balkonie. Czy będą jeszcze jakieś kute elementy przy domku , albo ogrodzenie ? Ciekawa jestem jakie są koszty takiej jednej balustrady . Też mam balkonik i myślę właśnie o podobnej Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 10.07.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ale juz pięknie macie, a nasze pistacje zapuściły dzisiaj korzenie i tak sie składa , ze Wasze mniej wiecej o tej porze to samo robiły I jeszcze pytanko, może wiesz co zrobić zeby moje zdjęcia mogły być trochę wieksze, takie jak Twoje, nie mam pojecia dlaczego teraz robia sie takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.07.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Widzę, że coraz ładniej u Ciebie. Czemu masz tak wykończone okno połaciowe? Chodzi mi oto, że dolne wykończenie nie jest prostopadłe do podłogi..(chyba, że źle patrzę) oraz czemu nie masz tam kaloryferka? Bardzo ładne kolory w łazience. To tez moje kolory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 11.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Tabaluga jak się cieszę, tyle zdjęć piękny dom, już coraz bardziej dopieszczony kze ... oraz czemu nie masz tam kaloryferka? a Ty znowu z tymi kaloryferkami, chyba straszny zmarźluch jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tabaluga - bardzo fajna ta łazieneczka na dole a takie małe metalowe "coś" pomiędzy płytkami to elementy ozdobne? Nie będzie niszczyć sie pod prysznicem? chyba jestescie bardzo wysocy, bo wydaje mi sie że lustro jest bardzo wysoko nad umywalką...albo takie zludzenie górna łazienka tez zapowiada sie ładnie a balkon ma piękną barierkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Wow Tabaluga pięknie to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.07.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ...... a Ty znowu z tymi kaloryferkami, chyba straszny zmarźluch jesteś No bo bez kaloryfera to para wodna może się zbierać na oknie... Ja w trosce o komfort mieszkania Tabaluga1.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 E tam nic się nie zbiera, bynajmniej u mnie Mam na górze 4 okna połaciowe tylko pod jednym jest kaloryferi nie widze żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Aga - nie ma różnicy A ja przez to że niby muszą być/ czy powinny być to mam jeden kaloryfer w beznadziejnym miejscu - na klatce schodowej pod oknem połaciowym ..... i brzydko to wygląda i nijak sie nie ma do moich śliczniutkich schodów na drugi raz juz nie dam sie namówić instalatorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Cześć wszystkim Widzę, że fajna dyskusja się rozwinęła w moich komentarzach- na temat grzejników pod oknami połaciowymi Już odpowiadam Kze Bardzo dziękuję za troskę- miło to wiedzieć. Mamy dość wysoką ściankę kolankową i aby był dostęp do okna, musieliśmy umieścić je w najniższym miejscu dachu. No i nie było możliwości wykonania ścianki prostopadle do posadzki- stąd jest tak jak jest. Nam to nie przeszkadza, choć ładniej jest pewnie prostopadle. Co do grzejnika, to są dwie szkoły. My wybraliśmy tą drugą Na szczęście dziewczyny potwierdzają, że nie ma różnicy jeśli chodzi o parę wodną. Natomiast grzejnik w tym miejscu na pewno bardzo by nam przeszkadzał. Dzięki dziewczyny za potwierdzenie dobrego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Tabaluga, ale postępy prac . Coraz piękniej ! . Tyle już macie zrobione ... Łazieneczka na dole wyszła bardzo ładnie, a to okienko faktycznie daje dużo światła. U mnie niestety WC-cik bez okna . Ładną masz balustradę na balkonie. Czy będą jeszcze jakieś kute elementy przy domku , albo ogrodzenie ? Ciekawa jestem jakie są koszty takiej jednej balustrady . Też mam balkonik i myślę właśnie o podobnej Pozdrawiam cieplutko ! Adrianko Planujemy kiedyś kute ogrodzenie. Jeśli chodzi o koszt- my za metr takiej balustrady płaciliśmy 250zł. Z tego co się orientuję- ceny są od 200 do 300-400zł, w zależności od kształtu, wypełnienia, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 11.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jak ja dawno u ciebie nie byłem... dałas nieźle czadu! przeprowadzka chyba już niedługo czy raczej wolisz mieć już skończone wszystko na tip-top my juz mieszkamy. u góry prawie dom na dole budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Aga - nie ma różnicy A ja przez to że niby muszą być/ czy powinny być to mam jeden kaloryfer w beznadziejnym miejscu - na klatce schodowej pod oknem połaciowym ..... i brzydko to wygląda i nijak sie nie ma do moich śliczniutkich schodów na drugi raz juz nie dam sie namówić instalatorowi Ja na szczęście postawiłam na swoim i bardzo się z tego cieszę Bo nie wiem jakby wyglądały pokoje dziewczyn z tymi kaloryferami pod połaciówkami o klatce schodowej nie wspomnę U nas już jedna zima minęła i naprawdę nie widziałam żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.07.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam i pozdrawiam. Muszę przyznac , że postępy duże, łazieneki prezentują się rewelacyjnie. Ach kiedy moja pistacja zacznie nabierać takich kształtów . Dzięki wizycie u Ciebie podjęliśmy słuszną decyzję i zlikwidowalismmy podcień w salonie. Pod koniec lipca powinnismy już dostać pozwolenie i będę mógł już zaczynać. Na razie na bieżąco śledzę Waszą Pistację, przyłączam się do życzenia siostry i też proszę o jak najwięcej zdjęć Jeszcze raz dziękuję za możliwość obejrzenia domku i pozdrawiam. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Aga - nie ma różnicy A ja przez to że niby muszą być/ czy powinny być to mam jeden kaloryfer w beznadziejnym miejscu - na klatce schodowej pod oknem połaciowym ..... i brzydko to wygląda i nijak sie nie ma do moich śliczniutkich schodów na drugi raz juz nie dam sie namówić instalatorowi Ja na szczęście postawiłam na swoim i bardzo się z tego cieszę Bo nie wiem jakby wyglądały pokoje dziewczyn z tymi kaloryferami pod połaciówkami o klatce schodowej nie wspomnę U nas już jedna zima minęła i naprawdę nie widziałam żadnej różnicy w pokojach to nie wygląda źle .....ale na klatce schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts