Aga J.G 17.07.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Widocznie nie w każdym banku klient to PAN Smoczku mam nadzieję że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja też miałam problemy z Millenium ale na szczęście mi w ogóle nie dali kredytu co do wyceny, to nas informowano, że sprawdzają ceny z kosztorysem, który przedstawiamy podczas wnioskowania o kredyt absurd, nie patrzą na zmiany cen My najpierw kontaktowaliśmy się z kierownikiem, później już przejął nas dyrektor i tak to nic nie dało, analityk ma władzę. Mam to "szczęście", że rozmawiałam z analitykiem z Millenium (znajoma - znajomego ) oni mają ścisłe wytyczne i brak miejsca na własne myślenie, u mnie było tak: działka mieszkaniowo - usługowa, my nie mamy działalności więc nie dostaniemy pozwolenia. Krótka piłka powodzenia No to teraz wszystko jasne. Czyli mam sobie nie zawracać głowy kontaktowaniem się z dyrekcją. Dzięki Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Tabaluga drzwi superanckie myśmy też planowali przeprowadzkę na sieprień ale już wiemy że się opóźni... co to za problemy z bankiem? trzymam kciuki by wszystko sie wyjaśniło (co to za bank?) sylvia napisałam właśnie w dzienniku o kurczę.. a my baliśmy się, że nam nie uznają zmiany kolejności prac ale wszystko było ok i mam nadziej, ze tym razem też będzie ok ( bo dalej nie mamy drzwi i paneli)... ale to co u was to zakrawa na kpinę podejrzewam, że dokumenty im się pomyliły... a tak z ciekawości to rzeczywiście wydaliście tylko te 200 tys bo u nas poszło DUżO WIęCEJ .... Sylvia Wydaliśmy oczywiście dużo więcej. Ale kiedy w piątek dzwoniłam do centrali dowiedziałam się, że te brakujące 40 000zł wydaliśmy na inne cele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 18.07.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja też miałam problemy z Millenium ale na szczęście mi w ogóle nie dali kredytu co do wyceny, to nas informowano, że sprawdzają ceny z kosztorysem, który przedstawiamy podczas wnioskowania o kredyt absurd, nie patrzą na zmiany cen My najpierw kontaktowaliśmy się z kierownikiem, później już przejął nas dyrektor i tak to nic nie dało, analityk ma władzę. Mam to "szczęście", że rozmawiałam z analitykiem z Millenium (znajoma - znajomego ) oni mają ścisłe wytyczne i brak miejsca na własne myślenie, u mnie było tak: działka mieszkaniowo - usługowa, my nie mamy działalności więc nie dostaniemy pozwolenia. Krótka piłka powodzenia No to teraz wszystko jasne. Czyli mam sobie nie zawracać głowy kontaktowaniem się z dyrekcją. Dzięki Sylvia ładny avatarek co do Millenium to pozostał mi ogólny niesmak, w dniu, w którym dali nam odmowę, od razu naliczyli ubezpieczenie karty kredytowej otrzymanej jako "dodatek" do kredytu i wpisali ją do BIK. Zdążyli jednego dnia, a nasz wniosek rozpatrywali 6,5 tygodnia, czyli tylko swoje robią tak jak potrzeba. Mimo, że karty zdaliśmy to jeszcze przy okazji analizy w innych bankach były widoczne w BIK, więc z ich usunięciem też się nie spieszyli. A wczoraj przedstawili mi nową ofertę kart kredytowych i kredytów gotówkowych, wnioskuję, że nie używają głowy do myślenia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 szkoda z tym parkietem.....czyli trzeba czekać dalej miałam mieć takie kafle w łazience jak twoja siostra w dolnej .....ale zmieniłam w ostatnej chwili na Calle. kotek prześmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tabaluga trzymam kciuki za głupi bank.. dom siostry śliczny... a kotek rośnie jak na drożdżach my też czekamy na wypłatę transzy i też bank się spóźnia... dopisane 18 VII już nie czekamy już dostaliśmy...trzymam kciuki żeby i u was się rozwiązało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 18.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Jesteśmy z mężem po rozmowie z "niezależnym" doradcą finansowym z money expert. Niezależny doradca posiadał jedynie druki Millenium i wszystkie wskaźniki, marże i prowizje rozpatrywał w odniesieniu do jednego banku. Zniechecał jak mógł do innych banków nawet kiedy wskazywaliśmy na dogodniejsze warunki . Na koniec obiecał wszystko posprawdzać. Ciekawe jaki będzie efekt. Nie omieszkalismy ponarzekać na Millenium , Trzymam kciuki za szybkie rozstrzygnięcie w waszym banku. Dzięki za zaproszenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Tabluga trzymam kciuki za bank Górna łazienka siostry bardzo znajoma A jaki kolorek elawacji wybrałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 24.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Tabalugo - twój domek jest uroczy Serdecznie dziękuję za porady i namiary na wykonawców Jestem pod wrażeniem postępów na budowie Jestem ciekawa jak będzie wyglądał kominek. Może uda mi się ponownie wprosić Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Tabalugo - twój domek jest uroczy Serdecznie dziękuję za porady i namiary na wykonawców Jestem pod wrażeniem postępów na budowie Jestem ciekawa jak będzie wyglądał kominek. Może uda mi się ponownie wprosić Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku ciaszka To ja bardzo dziękuję za odwiedziny- było nam bardzo miło Was gościć w naszym domku. Od piątku zaszło parę zmian- postaram się wieczorkiem wrzucić kilka nowych fotek. Ale najważniejsze- bank się zlitował i dostaliśmy ostatnią transzę Oczywiście możecie się wpraszać, kiedy chcecie. Mam nadzieję, że za każdym razem będę Wam mogła pokazać jakieś postępy w wykończeniówce. Również pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Tabluga trzymam kciuki za bank Górna łazienka siostry bardzo znajoma Wiem, wiem kolorek będzie chyba piaskowy- już się podobno miesza. Ja myślałam raczej o zielonkawym, ale rodzinka się zmówiła więc ustąpiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 25.07.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Od piątku zaszło parę zmian- postaram się wieczorkiem wrzucić kilka nowych fotek. Ale najważniejsze- bank się zlitował i dostaliśmy ostatnią transzę I co było z tym bankiem? Poszli po rozum do głowy czy Wy musieliście coś kombinować i czekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Dobrze że bank w końcu zmądrzał czyli zostałaś przegłosowana z kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 27.07.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ale ładniutko, a u nas dopiero pierwsze warstwy scian pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.07.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 bardzo podoba mi się Twoj domek, bede tu czesto zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 27.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Tabalugo jak pięknie w domku i na zewnątrz też.Piękne te kolory w twoim domu takie cieplutkie.Gratuluję transzy bankowej jak najbardziej na czasie.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Talabugo dawno mnie tu nie było i teraz nadrabiam zaległośći. Oj sporo tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 28.07.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Już doczytałam o banku dobrze, że mieliście faktury, żeby im pokazać. Niedawno rozmawiałam ze znajomym, który wybudował bliźniaka i miał faktury tylko na 10 000 zł. Ten to by nie miał czym banku przekonywać dom nabrał bardzo ładnego wyglądu w tej wstępnej gruntowej kołderce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 28.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Gratuluję kolejnych postępów na budowie i dziękuję za zaproszenie , nie omieszkam skorzystać Świetna łazienka - ukłony dla płytkarza i inwestora za dobór płytek. No i gratulacje dla męża za dobór koloru elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 bardzo ładny kolorek elewacji wyszedł i kolejny raz zachwyciła mnie lampa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts