SylviaW 01.08.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dom bardzo ładnie wygląda i gratuluję ekipy, trzeba ich wychwalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.08.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Talabugo pikny Ten Twój domek Elewacja wyszła naprawdę super. I pomyśleć że niedawno wylewałaś ławy Możesz podać chociaż orientacyjne koszty tynków zewnętrznych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 02.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 tabaluga1 czy możesz mi powiedziec co to za piękne płytki (gres) kupiłas na podłogę do kuchni i holu? Jak się nazywa i gdzie go dostałaś? Jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 tabaluga1 czy możesz mi powiedziec co to za piękne płytki (gres) kupiłas na podłogę do kuchni i holu? Jak się nazywa i gdzie go dostałaś? Jest śliczny Dziękuję, nam też bardzo się podoba. Jest to gres szkliwiony hiszpański FORMENTOR firmy AZTECA. Ja kupowałam go w Częstochowie. Popytaj w sklepach, które mają płytki hiszpańskich firm. Podobno już go nie produkują, ale może mają jeszcze w hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Talabugo pikny Ten Twój domek Elewacja wyszła naprawdę super. I pomyśleć że niedawno wylewałaś ławy Możesz podać chociaż orientacyjne koszty tynków zewnętrznych?? Dzięki Rom. I przy okazji gratuluję córeczki- śliczniutka. Ceny ostatecznej jeszcze nie znam- myślę, że do poniedziałku policzą. Wiem tylko, że sam tynk kosztował ok 3400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dom bardzo ładnie wygląda i gratuluję ekipy, trzeba ich wychwalać Dzięki. A wychwalać rzeczywiście trzeba, bo jest za co. Niebawem będą też robić swoje domki (z mojej lewej i prawej strony) więc okolica zrobi się naprawdę ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Talabugo pikny Ten Twój domek Elewacja wyszła naprawdę super. I pomyśleć że niedawno wylewałaś ławy Możesz podać chociaż orientacyjne koszty tynków zewnętrznych?? Dzięki Rom. I przy okazji gratuluję córeczki- śliczniutka. Ceny ostatecznej jeszcze nie znam- myślę, że do poniedziałku policzą. Wiem tylko, że sam tynk kosztował ok 3400zł. Dzieki Talabugo. Pytam bo będę tynkował na wiosnę i chciałem znac jakieś orientacyjne koszty. Ale jak tynk tyle kosztował to nie jest tak źle.Myślałem że więcej. Jaki to rodzaj tynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 BRAWO!!!GRATULACYJKI PIĘKNEJ ELEWACJI,MIÓD DLA OCZEK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Talabugo pikny Ten Twój domek Elewacja wyszła naprawdę super. I pomyśleć że niedawno wylewałaś ławy Możesz podać chociaż orientacyjne koszty tynków zewnętrznych?? Dzięki Rom. I przy okazji gratuluję córeczki- śliczniutka. Ceny ostatecznej jeszcze nie znam- myślę, że do poniedziałku policzą. Wiem tylko, że sam tynk kosztował ok 3400zł. Dzieki Talabugo. Pytam bo będę tynkował na wiosnę i chciałem znac jakieś orientacyjne koszty. Ale jak tynk tyle kosztował to nie jest tak źle.Myślałem że więcej. Jaki to rodzaj tynku? Rom To jest tynk akrylowy 2mm firmy Rofix. Chłopaki bardzo go sobie chwalili, jest równiuteńki, gładziutki, bardzo ładnie wygląda na ścianie. Na zdjęciach niestety tego nie widać. No i fakt, że na swoich domach będą kładli dokładnie taki sam mówi sam za siebie. W przyszłym tygodniu postaram Ci się wkleić dokładną wycenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 02.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 BRAWO!!!GRATULACYJKI PIĘKNEJ ELEWACJI,MIÓD DLA OCZEK!! Dzięki Kasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 tabaluga, gratki tak ślicznej elewacji ! Bardzo podoba mi się jej kolor (sama o takim myślę ) Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ależ u Ciebie ślicznie to co kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Tabaluga, w końcu znalazłam Twój dziennik . No, no domek super. Przeprowadzka tuż, tuż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 elewacja i piękne barierki balkonowe mniam, mniam.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 11.08.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam i gratulacje, mam tylko pytanko z jakiej firmy są te drzwi zewnętrzne od kilku dni szukam jakiś fajnych nowoczesnych ale tych nigdzie nie widziałam są super i jeśli można jeszcze podać cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 11.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Nie mogę otrząsnąć się z zachwytu Twój dom jest Suuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 pięknie się już domek prezentuje z zewnątrz Nawet bez tej podbitki, więc można ze spokojem poczekać Nadal bardzo mi się podobają twoje drzwi wejściowe- wg mnie najładniejsze jakie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Super elewacja!!! Moje gratulacje! Widzę, że glazurę w łazience masz do sufitu. Co Ciebie przekonało do tego rozwiązania? A drewnianiego pajączka kiedy zamierzasz (i czym) wykończyć? Moja Żona stwierdziła, że nie będziemy pryskali chwastów, tylo ... bedzie je wyrywała. Twierdzi, że to jakaś chemia i jak posiejemy później trawę to będzie jakieś zanieczyszczenie. A Ty czemu zdecydowałaś się na roundup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam i gratulacje, mam tylko pytanko z jakiej firmy są te drzwi zewnętrzne od kilku dni szukam jakiś fajnych nowoczesnych ale tych nigdzie nie widziałam są super i jeśli można jeszcze podać cenę? Dzięki Drzwi są firmy Oknoplast Kraków z wypełnieniem Adeco. Podobno mają bardzo dobre właściwości cieplne. Nie pamiętam dokładnie ich nazwy, ale wejdź na stronę oknoplastu i znajdziesz te i inne modele. Kosztowały ok 4000zł, nie pamiętam dokładnie, a nie mam teraz możliwości sprawdzenia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Nie mogę otrząsnąć się z zachwytu Twój dom jest Suuuuuper Dzięki To kiedy znów wpadniecie? Daleko nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts