tabaluga1 13.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 pięknie się już domek prezentuje z zewnątrz Nawet bez tej podbitki, więc można ze spokojem poczekać Nadal bardzo mi się podobają twoje drzwi wejściowe- wg mnie najładniejsze jakie widziałam Bardzo się cieszę iga, że drzwi Ci się podobają. Podbitka poczeka do zimy, niestety nie będzie taka jak u Ciebie. Nikt nie chce się podjąć wykonania właśnie takiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Super elewacja!!! Moje gratulacje! Widzę, że glazurę w łazience masz do sufitu. Co Ciebie przekonało do tego rozwiązania? A drewnianiego pajączka kiedy zamierzasz (i czym) wykończyć? Moja Żona stwierdziła, że nie będziemy pryskali chwastów, tylo ... bedzie je wyrywała. Twierdzi, że to jakaś chemia i jak posiejemy później trawę to będzie jakieś zanieczyszczenie. A Ty czemu zdecydowałaś się na roundup? Kze, z tego co zauważyłam, to raczej większość robi glazurę w łazience do sufitu. Tak jest może praktyczniej? Drewniany pajączek jest już właściwie wykończony. Mąż pięknie go wyszlifował i pomalował na brązowo drewnochronem. Jeśli chodzi o roundap, to wystarczy zastosować się dokładnie do zaleceń producenta. Po ok trzech tygodniach po spryskaniu, zaczynają już pojawiać się młode chwaściki. Stare, wypalone preparatem dają się pięknie wyrywać z korzeniem. Czytałam na ogrodniku o roundapie (wypowiadają się tam m. in. Wciornastek i Mirek Lewandowski). Nieststy niektórzy przesadzają z ilością lub stężeniem roundapu i to może mieć tragiczne skutki. My robiliśmy wszystko zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 o kurcze... tabaluga1 daWNO MNIE TU NIE BYŁO NO I PROSZE JAKIE ZMIANY! super jest ten pokój chcrześniaka, jak tak pomalujesz pokoje chłopaków to bedzie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.08.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Tabaluga , dzięki a zatem już się wpraszam . Daj znać kiedy kominek wystartuje, strasznie jestem ciekawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 14.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 W sprawie wentylacji w kuchni. Bedziemy mieć mechaniczną wyciągową oraz otwór do grawitacyjnej wentylacji w ścianie. Tak więc kącik w kuchni gdzie masz komin zajmie lodówkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Bardzo ładnie wyszło Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 tabaluga co słychać u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tabalugo witaj po wakacjach Parkiet super bardzo ładny i jestem bardzo ciekawa końcowego efektu kominkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Talabugo no nareszcie coś ruszyło w Twoim dzienniczku Parkiet super, ile kosztuje taka trzecia klasa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tabalugo gdzie kupowałaś ten parkiet??czy może na allegrobo znalazłam w dobrej cenie bardzo podobny parkiet właśnie na nallegro http://www.allegro.pl/item240509225_parkiet_jesion_dab_i_buk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 parkiet elegancki pozdrawiam i zyczę powodzenia w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tabaluga najważniejsze że parkiet jest SUPER Bardzo ładnie wyglądają podłogi, co do obudowy kominka chyba pokaże mojemu męzowi, może też zacznie coś dłubać Gratuluję postępu prac i trzymam kciuki za wilgotnośc na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.09.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Cieszę się, że Wam się podoba. Odpowiem krótko i zmykam do moich papierów, chociaż chętnie pobuszowałabym po forum. Dawno mnie tu nie było i mam spore zaległości w lekturze muratora, ale mam nadzieję niebawem wszystko nadrobić. Do rzeczy:-parkiet kosztował 79 zł za 1m2 brutto. Ponieważ kładzie nam go firma współpracująca z Castoramą, to odliczą nam na końcu różnicę Vat. -parkiet kupowaliśmy w Castoramie w czerwcu. Teraz, kiedy go odbierałam powiedzieli mi, że w tej chwili kosztował by nas o 1400zł drożej (oczywiście całość)BetiTwoja oferta jest rzeczywiście baaardzo korzystna, pytanie tylko, jak ten parkiet wygląda w rzeczywistości, czy jest sezonowany itp. Przyznam, że trochę bałabym się kupować parkiet w takiej cenie (jest tańszy od paneli). Na zdjęciu wygląda super, może warto byłoby zobaczyć go osobiście. Poza tym, ten allegrowicz nie ma jeszcze opinii od kupujących- jest raczej początkujący. Nic nie pisze o pochodzeniu parkietu. My kilkakrotnie słyszeliśmy opinię, że najlepsze parkiety producenci dają właśnie do hipermarketów- szczególnie castoramy. Jeśli macie czas, warto pochodzić, rozejżeć się.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.09.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 parkiet super to kiedy przeprowadzka.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Bardzo ładny parkiet. Widzę, że rośnie w domu młody elektryk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.09.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 tabaluga sliczna podloga - taka wlasnie w moim typie ciekawa jestem wykonczenia kominka twoj maz to zdolniacha , nie ma co pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.09.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Droga Tabalugo... czy mógłbym prosić o kilka zdjęć małej łazienki na dole, mam niewiele większą i chętnie podejrzałbym tą Twojągratuluje postępów i pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.09.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Tabalugo, ślicznie wygląda Twój parkiet. My też tydzień temu skończyliśmy układać, tyle, że dębowy -gestreift (czyli z białymi fragmentami), jest ciut ciemnejszy, ale podobnie wyglądają oba. Super podłogi będziemy mieć w naszych Pistacjach . Mężowi pogratuluj umiejętności . brawo . Mój nawet na działkę nie ma kiedy pojechać . W jakich kolorach będziesz malowała pokoje (oprócz chłopaków )? A tak w ogóle - wiesz, że też mamy nowego domownika? Koteczkę . Niestety pies po rozważaniach na temat trybu życia naszej rodzinki odpadł, przynajmniej na tym etapie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.09.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witaj Tabalugo, wasze Pistacje są po prostu piękne. Patrze codziennie z niecierpliwością i czekam na nowe zdjęcia. Też marzymy o pistacji ale jesteśmy dopiero na etapie załatwiania notarialnego.Jaszcze wiele przed nami.Ale jak patrze na wasze postępy Twoje , Dabell I Plento to już się nie mogę doczekać kiedy zaczniemy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Talabugo jak tam budowa???? Muszę cię trochę pogonić bo od dwóch tygodni żadnego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts