kasia64 28.09.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kochany Smoczku wreszcie finisz!!! Bardzo, bardzo się cieszę i zaciskam mocno kciuki za przeprowadzkę. Domek wygląda SUPER (taki wypasiony) i rzeczywiście czas najwyższy w nim zamieszkać.Pozdrawiam i powodzenia przy przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.10.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Piękne zdjęcia Tabalugo , moje Gratulacje , Parkiet przepiękny My właśnie mamy już akt notarialny i działka jest już nasza. Powolutku żółwim krokiem ale do przodu Pozdrawiam Skorpionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Talabugo moje gratulacje z okazji przeprowadzki I pomyśleć, że jeszcze niedawno pokazywałaś nam swój papierowy model domku ia teraz już w nim mieszkasz Ale ten czas leci. Mam nadzieję, że mimo tego nie zawiesisz dziennika? W końcu jak się ma dom to zawsze jest coś do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.10.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 gratulacje z przeprowadzki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ale u Ciebie łądnie jest.. Troszkę Ci zazdroszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 GRATULUJĘ Dawno mnie nie było a tu takie zmiany Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.10.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Mieszkamyod ubiegłego wtorku i mimo, że padamy ze zmęczenia (ciągle coś do roboty i ciągle jeszcze w kartonach) to jest suuper. Muszę przyznać jedno- dom jest naprawdę duży, bardzo wygodny i funkcjonalny. Postaram się napisać coś więcej w przyszłym tygodniu- jutro mamy wesele więc zaraz idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Gratulacjones !!!! bardzo sie ciesze i zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Gratulki ogormne i cieszę się że dom spełnia Wasze oczekiwania a kartony w końcu się rozpakuje Udanego wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 15.10.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Tabalugo witam serdecznie.Od kilku dni moją główną lektura na forum był twój dziennik i komentarze. Wczoraj udało mi sie dojść do końca, dlatego moge dzisiaj do ciebie napisać. Jak większość osób odwiedzających ciebie i twój domek jestem pod wrażeniem twojej organizacji, energii i szybkości w działaniu. Brawo! Domek jest prześliczny i to twoja zasługa. My zamierzamy budowę rozpocząć na wiosnę, teraz finalizujemy zakup działki, a poniewaz właściwie jesteśmy w trakcie przeprowadzki do Lublińca, bedziemy prawie sąsiadkami. Mój mąż pochodzi z Lublińca i większość jego rodziny tam mieszka (pan kominiarz to nasza rodzina:), więc czujemy się jak u siebie. Nie ukrywam, że jeśli byłaby taka możliwość to chętnie odwiedziłabym ciebie i wasz domek i oczywiście skorzystała z twojej pomocy. Mam jeszcze pytanie takie z innej beczki czy możesz zdradzić do której szkoły i klasy (a,b,c) chodzi twój starszy synek, bo mojego zapisuje do 2 klasy (nie wiem jeszcze której) w SP 3.Jeszcze raz gratulacje z powodu przeprowadzki.Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Witaj Basiu No cóż, świat jest mały ale nie myślałam, że aż tak My mieszkamy w Lublińcu od 6 lat W którym miejscu kupujecie działkę? Domyślam się, że gdzieś w mojej okolicy, skoro myślisz o posłaniu dziecka do SP3. Macie już wybrany projekt? Oczywiście zapraszam do siebie- napisz tylko kiedy możesz przyjechać. Mam nadzieję, że pan kominiarz nie obrazi się na mnie. Mój syn chodzi do klasy IIc w SP3. Przy wyborze klasy musisz kierować się językiem obcym. Klasy a i b mają angielski, c niemiecki. pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Tabaluga, gratulacje pieknego domku! Dopiero dzis przejrzalam caly Twoj dziennik. Najlepsze sa koszty na poczatku Waszej budowy - z punktu widzenia roku 2007, niestety, my tez liczylismy ze w takiej kwocie jak Wy sie zmiescimy, a zeby dostac w ogole kredyt musielismy wziac o 100tys wiecej i stresujemy sie czy damy rade. Stan surowy jest teraz duzo drozszy Strasznie podoba mi sie deszczownia w malej lazience - pamietasz jakiej to firmy? W gornej lazience tez chce poziomo polozyc kafle na scianie i tez takie duze i zastanawialam sie jak podloge i w karo bardzo mi sie podoba - jednak spojrzenie na wykonczona lazienke duzo daje. I tez zastanawiam sie nad polozeniem kafli na podlodze w kuchni - wlasnie taki wzor podoba mi siejak u Twojej siostry a zastanwialam sie czy czy nie jest za pstrokaty - umnie bylyby jasne dekory pomiedzy brazowymi plytkami i tak jest fajnie. Dzieki, duzo inspiracji Te parkiety wygladaja super. I kolor elewacji jest moj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.11.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Gratuluję przeprowadzki Tabalugo. Ukłony dla męża, świetna obudowa kominka. Jestem pełna podziwu dla wykuszu w kuchni, jest niesamowity - szkoda ,że ja takiego nie będę miała. Pęknie wyszły wam łazienki i parkiety. Współczuję problemów z internetem no i nawału zajęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Talabugo widzę ,że z nawiązką nadrobiłaś ostatnie milczenie w dzienniczku Tyle nowych zdjęć Domek masz suuuper. A parkiet w salonie zajefajny Pzodrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 05.11.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Tabalugo pięknie, masz naprawdę pięknie bardzo podoba mi się wykusz i te firanki, kominek fiu fiu, i górna łazienka jak pokój kąpielowy, polecam Ci do niej papirusa, będzie ładnie rósł. Gratuluję wytrwałości i życzę Wam wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 05.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam, mam pytanko jakiej firmy macie gres w holu i jaki wymiar jest tego gresu? Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.11.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Tabaluga, gratulacje pieknego domku! Dopiero dzis przejrzalam caly Twoj dziennik. Najlepsze sa koszty na poczatku Waszej budowy - z punktu widzenia roku 2007, niestety, my tez liczylismy ze w takiej kwocie jak Wy sie zmiescimy, a zeby dostac w ogole kredyt musielismy wziac o 100tys wiecej i stresujemy sie czy damy rade. Stan surowy jest teraz duzo drozszy Strasznie podoba mi sie deszczownia w malej lazience - pamietasz jakiej to firmy? W gornej lazience tez chce poziomo polozyc kafle na scianie i tez takie duze i zastanawialam sie jak podloge i w karo bardzo mi sie podoba - jednak spojrzenie na wykonczona lazienke duzo daje. I tez zastanawiam sie nad polozeniem kafli na podlodze w kuchni - wlasnie taki wzor podoba mi siejak u Twojej siostry a zastanwialam sie czy czy nie jest za pstrokaty - umnie bylyby jasne dekory pomiedzy brazowymi plytkami i tak jest fajnie. Dzieki, duzo inspiracji Te parkiety wygladaja super. I kolor elewacji jest moj! Witam dorbie Koszty początkowe mogą rzeczywiście zaskoczyć, wolę już chyba do nich nie zaglądać. Życie (szaleństwo cen) mocno zweryfikowało końcowe etapy budowy i wykończenia domu. Deszczownia w dolnej łazience jest jedną z wielu rzeczy, które mogę z czystym sumieniem polecić. Ja używam jej codziennie, dzieci czasem przełączają sobie na małą słuchawkę, a najlepiej sprawdza się przy kąpielach w duecie. Jest to panel prysznicowy TROPICAL RAIN COMFORT chrom. Ja płaciłam za nią 699zł. Kafle ułożone poziomo sprawiają, że łazienka wydaje się większa niż w rzeczywistości- przynajmniej takie mam wrażenie. Cieszę się, że moje zdjęcia mogły Ci pomóc w dokonaniu wyborów . Czy Ty też budujesz pistacje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 05.11.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No no.. domek jak malowany Patrząc na kominek juz czuje jego ciepełko Nasz domek choc dzisiaj dopiero ma wstawiane okna tez wydaje mi sie wygodny, obszerny po prostu trafiony w dziesiatkę. Miłego i bezpiecznego mieszkania i szkoda, że to juz koniec. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 hej tabalugunia slicznie u ciebie tez tak kiedys bede miala mam cicha nadzieje pozdrawiam serdecznie p.s. widze , ze basiab trafila do ciebie bez problemu to co? zakladamy Grupe Lubliniecka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Gratuluję przeprowadzki Tabalugo. Ukłony dla męża, świetna obudowa kominka. Jestem pełna podziwu dla wykuszu w kuchni, jest niesamowity - szkoda ,że ja takiego nie będę miała. Pęknie wyszły wam łazienki i parkiety. Współczuję problemów z internetem no i nawału zajęć. Pozdrawiam Dzięki Kominek jeszcze nie skończony, czeka na małe bajerki i kolor. Zapraszamy na wizję lokalną, wszak przed Wami jeszcze mnóstwo wyborów. No i ja gratuluję rozpoczęcia budowy i trzymam kciuki za pogodę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts