sylvia1 21.12.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Ta kolęda od opłatka się zaczyna,Bo opłatkiem najpierw dzieli się rodzina.Od opłatka i od życzeń naszej mamyOd tych słów nad opłatkiem wyszeptanych.(...)I zaśpiewaj, zakolęduj nam kolędoŻe najbliżsi zawsze blisko przy nas będą,Że nikogo nie zabraknie przy tym stolePrzy kolędzie najpiękniejszej z wszystkich kolęd!http://img213.imageshack.us/img213/3019/kartka1im5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Na scyńści na zdrowiena to Boże NarodzyniCobyście byli zdrowi weselijako w niebie janieliCobyście mieli pełno gościjako na gałonzce łościCobyście mieli pełne łobory pełne pudłacoby wom gospodyni przy piecu nie schudłaCoby sie Wom darzyło kopiłodyślem do stodoły łobruciłoTak Wom Boze dejHEJ HEJ HEJ http://img91.imageshack.us/img91/9103/thumb5501crazyfrogxmasoef3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 24.12.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego http://images31.fotosik.pl/87/e6596616c371a2fa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 http://rodzinnastrona.ovh.org/nowyrok/1_pliki/14.gif Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku... zyczy Frosia z Froszem http://img205.imageshack.us/img205/1094/grenouilleduzeqh4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 31.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zero problemów, na maksa radości, niech w Nowym Roku ciągle wiosna gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 05.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witaj Tabaluga! Na początek wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Szczęcia w nowym domku!!!!! Dzięki za pomoc w płytkach. Tylko sprawdziłam i raczej w moich stronach nie ma tego przedstawiciela. Chyba że strona jest nieaktulana. Teraz na spokojnie przeglądam Twój dziennik i widzę, że po pierwsze podobają mi się te same rzeczy co masz u siebie, tez będę miała pas luksferów, też mam taki wykusz, po drugie mamy podobną historię z bankiem millenium. (Jak narazie doszłam do tej strony Twojego dziennika i dalej będę go śledzić ) My mamy do wybrania również 20 tys ale o wiele mniej zrobone niż u WAs. Czekamy teraz na sprzedaż mieszkania i dopiero jak włożymy swoje środki to bank wyda nam tą ostatnią transzę. Ale obawiam się że bank też może zarządać faktur na te niby 70 tys które brakuje na do zakończenia budowy. Tylko moim zdaniem banku nie powinno obchodzić to czy my mamy ocieplenie zewnętrzne czy nie. Jest to trochę bulwersujące. Myślę że jeszcze tu zawitam do Twojego dziennika! I w ogóle to Wam gratuluję domku!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Gratuluję odebrania domku. Ten kabel wiszący z okna w pokoju to pod przyszłe żaluzle? Tez podprowadziłem elektryczność pod okna. Skoro jesteś zadowolona z wysokości ścianki kolankowej to ile ona u Ciebie wynosi? u mnie jest 115cm i cały czas obawiam się czy nie za mało... A jak masz usytuowaną wannę? Przy skosie? Nie ma problemu z wchodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 06.01.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Powiem krótko . pięknie . Zazdroszczę Wam juz tego stanu u mnie narazie przestój zimowy a poza tym walczyłem z ekipami niestety trafiłem na samych popaprańców i musiałem ich wywalić narazie straszą ściany kolankowe i kawałek szczytów. mam do Ciebie gorąca prosbę , czy możesz mi podesłać więcej fotek waszych wnętrz szczególnie kuchni. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tabaluga gratuluję przemeldowania ... niech wam się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tabalugo - gratuluję stałego miejsca zamieszkania super to u Was wygląda, nie moge się doczekać jak u mnie nareszcie też będzie tak domowo. Mamy plan przeprowadzki w marcu, ale ciii.... żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 09.01.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pięknie wygląda Twój domek w środku. Oglądam sobie zdjęcia i już nie mogę się doczekać kiedy nasze pistacje zaczną rosnąć. Nadal czekamy na pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 14.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam Tabalugo!!! Wielkie dzięki za możliwośc wizyty u Ciebie. Na wiele spraw otworzyłaś mi oczy. Rozmawiałem juz wstępnie z architektem w poniedziałek zaczynamy adaptację (znika podcień i wykusz , poszerzamy i przedłużamy garaż). Co do schodów to jeszcze nie wiem czy bedą dwu biegowe. Ale raczej na pewno bedziemy montować pompe ciepła. Jeszcze raz wielkie dzięki!!! Serdeczne Pozdrowienia z grodu Kopernika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUMIK 14.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Jak mogłem zapomnieć!!! Gratuluje PIĘKNEGO DOMKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 14.01.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Widze, że grono pistacjowców sie powieksza. U mnie wkońcu robota ruszyła pełna para juz dekarze więźbę montują . jak tylko się zmobilizuje to założe album i pochwale się swoja pistacją . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.01.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 A u mnie właśnie montują podbitkę. Czekamy też na poprawę pogody i ruszamy z odwodnieniem i kostką. Póki co topimy się (dosłownie) w glinie. Na dniach zamawiam też kuchnię- właściwie już zdecydowałam się na kolor i "fason".Lumik, cieszę się, że wizyta u mnie pomogła Ci dokonać wyboru. Trzymam kciuki za wszystkich pistacjowców.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Talabugo napisz coś więcej o tej podbitce - z czego ją robicie, ile kosztuje robocizna. A może byś też jakieś zdjęcia do dzienniczka wrzuciła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 26.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A ja dziękuję za wizytę w dzienniku i od razu poproszę o wizję waszej kuchni . Zastanawiam się nad swoją, może - Ikea albo coś z http://www.meble-bialy.pl jeżeli chodzi o projekt. Może ktoś w pobliżu robi podobne i niedrogo. Mój brat korzystał z usług stolarza z częstochowskiej. Jest zadowolony , my jeszcze nie jesteśmy na tym etapie ale projekt by się przydał. Fakt na naszych działkach można warsztaty ceramiczne założyć . Mokro źle, sucho też niedobrze. A jak tam podbitka?Czy pracuje nad nią ten sam dekarz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.02.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Bardzo mi sie podoba kolor twojej elewacji, doczytałam się że jest firmy Rofix (nie słyszałam o takiej ) Czy mogłabyś napisać jaki jest numer katalogowy tego koloru? pozdrawiam Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam! Mam pytanie jskiej firmy macie okna? Wygladaja bardzo fajnie. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To ja przyleciałam z gratulacjami I czekam na jakieś wieści co u Was ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts