Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

To ja przyleciałam z gratulacjami :)

I czekam na jakieś wieści co u Was ???

Dzięki Aga za gratulacje

A u nas... Oprócz dwóch bijących pod moim sercem serduszek trochę zmian.

Właśnie skończyliśmy kłaść kostkę (wreszcie koniec z wszechobecnym błotem), mamy też podbitkę i czekamy na meble kuchenne- mają być we wtorek.

Dawno mnie nie było na forum, ale ciągle mam problemy z internetem- to jedyny minus wyprowadzki z bloku.

postaram się wkrótce wkleić jakieś zdjęcia.

markoto

Okna są firmy Oknoplast

Natalia

Tynk jest firmy Roffix, ale nie pamiętam koloru. Postaram się sprawdzić jutro na opakowaniu- jeśli jeszcze zostało.

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia. Dawno tu nie zaglądałam, bo po prostu muszę leżeć. Ostatnie kilkanaście dni spędziłam w szpitalu :( , na szczęście jest znacznie lepiej, ale muszę wygrzewać łóżeczko. Z dzieciaczkami wszystko ok., pani doktor stwierdziła, że walczą o przetrwanie jak mogą.

Z domowych nowości: mamy kostkę (wreszcie nie taplamy się w glinie), mamy mebelki w kuchni (postaram się wkrótce pstryknąć parę fotek, choć brakuje jeszcze kafli na ścianie), mamy płytki na balkonach (dzieło mojego męża), na działce przepięknie kwitną moje ukochane żonkile, tulipanki i szafirki.

pozdrawiam wszystkich budujących

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 5 months później...

Dzięki dziewczyny.

Chłopcy rosną pięknie, świetnie się rozwijają, a ja już prawie zapomniałam, że byli tacy maluteńcy i tak dzielnie walczyli o życie. W tej chwili ważą po 5,5kg więc w niczym nie przypominają 1,5 kilogramowych okruszków. Oczywiście rosną też ich potrzeby (czytaj: obecność mamy) więc mój wolny czas ma tymczasowo wakacje :roll: W domu jest faktycznie wesoło, czasami głośno lub bardzo głośno- jak obydwaj panowie czegoś chcą jednocześnie.

Starsi bracia chyba już się jakoś przyzwyczaili, że mama tymczasowo jest prawie w 100% zarezerwowana dla bliźniaków.

Kończę, bo na górze trwa "koncert" :-? :roll: