tabaluga1 14.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To ja przyleciałam z gratulacjami I czekam na jakieś wieści co u Was ??? Dzięki Aga za gratulacje A u nas... Oprócz dwóch bijących pod moim sercem serduszek trochę zmian. Właśnie skończyliśmy kłaść kostkę (wreszcie koniec z wszechobecnym błotem), mamy też podbitkę i czekamy na meble kuchenne- mają być we wtorek. Dawno mnie nie było na forum, ale ciągle mam problemy z internetem- to jedyny minus wyprowadzki z bloku. postaram się wkrótce wkleić jakieś zdjęcia. markoto Okna są firmy Oknoplast Natalia Tynk jest firmy Roffix, ale nie pamiętam koloru. Postaram się sprawdzić jutro na opakowaniu- jeśli jeszcze zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Tabalugo, To życzę z całego serca, aby to nowe życie w nowym domku było najwspanialsze (oczywiście w dwójnasób - o jak ja marzyłam o bliżniakach ). To teraz prznosiny będą? Jak z pokojami? A wogóle - fajnie GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 14.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dołączam do gratulacji i ściskam serdecznie podwójnie, bo ja jeszcze nie miałam okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 21.03.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ŻEBY ŚMIAŁY SIĘ PISANKIUŚMIECHAŁY SIE BARANKIMOKRY ŚMINGUS ZRASZAŁ SKRONIEDUŻO SZCZĘŚCIA SYPIĄC W DŁONIE.http://animowane-gify.ceneos.info/pliki/okazje_swieta/wielkanoc/1/2007020419304865.gifZdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnychżyczy ciaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.04.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 spoznione , ale jak nabardziej szczere zyczenia urodzinowe tabalugo !!! http://www.luxist.de/luxist/wp-content/uploads/2007/05/vase-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Tabaluga dopiero teraz doczytałam gratuluję serdecznie no to wam się rodzinka powiększy.... pisz co u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 08.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wszystkiego najlepszegohttp://republika.pl/blog_ps_3287858/3613766/tr/tulipany2006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 17.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia. Dawno tu nie zaglądałam, bo po prostu muszę leżeć. Ostatnie kilkanaście dni spędziłam w szpitalu , na szczęście jest znacznie lepiej, ale muszę wygrzewać łóżeczko. Z dzieciaczkami wszystko ok., pani doktor stwierdziła, że walczą o przetrwanie jak mogą. Z domowych nowości: mamy kostkę (wreszcie nie taplamy się w glinie), mamy mebelki w kuchni (postaram się wkrótce pstryknąć parę fotek, choć brakuje jeszcze kafli na ścianie), mamy płytki na balkonach (dzieło mojego męża), na działce przepięknie kwitną moje ukochane żonkile, tulipanki i szafirki. pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.04.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 tabalugo !!! trzymaj sie dzielnie !!! zycze zdrowka wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.04.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Pozdrawiamy serdecznie . Zdrowia życzymy, ściskamy cieplutko i gratulujemy kolejnych postępów budowlanych. Czekamy na kolejne wieści PS. Polakom gratulujemy Żywca a tobie męża i dzieci ( ciachu kazał dopisać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Talabugo jak zdrówko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Tabaluga, gratuluję maleństw. No to teraz będzie Was szóstka . Wiesz już co urodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witanko i gratulacje.... i życzenia zdrówka pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 08.12.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Tabalugo!Czytałam Twój dziennik. Gratuluję Wam cudownych dzieci i pięknego domu! Odzywaj się czasem, bo zaglądamy nadal do Twojego dziennika.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 09.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 To w tym roku pierwszy Mikołaj i pierwsza Gwiazdka w nowym składzie Śliczne , wprost cudne bobasy Tabaluga ale macie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.12.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 tabaluga chłopcy są prześliczni Życzę dużo zdrowia, no i żeby jak najmniej kłopotów sprawiali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Tabaluga w końcu się odezwałaś. Bardzo się cieszę mam nadzieję że maluszki zdrowe i całe. A jak starsi bracia? Buziaczki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzięki dziewczyny. Chłopcy rosną pięknie, świetnie się rozwijają, a ja już prawie zapomniałam, że byli tacy maluteńcy i tak dzielnie walczyli o życie. W tej chwili ważą po 5,5kg więc w niczym nie przypominają 1,5 kilogramowych okruszków. Oczywiście rosną też ich potrzeby (czytaj: obecność mamy) więc mój wolny czas ma tymczasowo wakacje W domu jest faktycznie wesoło, czasami głośno lub bardzo głośno- jak obydwaj panowie czegoś chcą jednocześnie. Starsi bracia chyba już się jakoś przyzwyczaili, że mama tymczasowo jest prawie w 100% zarezerwowana dla bliźniaków. Kończę, bo na górze trwa "koncert" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ciaszka mnie w błąd wprowadziła miały być dwie dziewczynki a nie dwóch chłopców ale najważniejsze że zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts