Aga J.G 30.12.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Oj dziewczyny współczuję Wam tych stresów. Najważniejsze że już jest dobrze, a dzieciaczki rosną Ja mam cały czas stresa bo moja szyjka pozostawia bardzo duzo do zyczenia, ale jak to mawia mój gin po urodzeniu dwóch olbrzymów nie mozna od niej wymagać cudów i dlatego musimy głównie leżakować i oby dotrwać choć do tego 30 t.c Życzę waszym dzieciaczką dużo zdrówka i niech wyniki będą bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Na Nowy Rok życzę Ci :12 miesiecy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund milości.http://www.sylwester.dujawica.com.pl/sylwester_zakopane.jpg Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 to ja życzę wam wszystkim budującym: kulturalnych i rzetelnych wykonawców, tanich materiałów budowlanych oraz budowy jak po przysłowiowym maśle. Dla tych co już mieszkają życzę spokoju i niskich rat a wszystkim masę zdrowia, dobrej pracy i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku 2009 http://www.traveliada.pl/path/40245/fajerwerki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://blog.webshots.com/wp-content/uploads/2006/12/happy_new_year.jpg życzy.........Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! dużo zdrowia dla Was wszystkich! Tabalugo dzięki za informacje odnośnie leczenia anemii. Mam nadzieje że jednak nie bedą nam potrzebne - po kontroli morfologii jest ok. A wogóle to dzisiaj jakiś przełomowy dzień Mała zaczęła łapać zabawki w leżaczku, zaczęła podnosić wysoko główkę leżąc na brzuchu no i podnoszona za rączki do pozycji siedzącej ślicznie dźwiga główkę Wybacz ale musiałam się z kimś tym szczęściem podzielić A jak tam Twoi chłopcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Tabaluga, gratuluję. Fajne chłopaki . Ty to musisz czuc się jak królowa wsród tylu facetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za życzenia monka, doskonale Cię rozumiem. Ja każdym postępem moich dzieci cieszę się jak malutkie dziecko i obdzwaniam rodzinę. Super, że anemię udało się zwalczyć. Wcześniaki są jednak bardzo silne i walczą dzielnie o swoje. Moi chłopcy też ciągle pędzą do przodu, odwracają się już z brzuszka na plecki i wreszcie zaczynają bawić się zabawkami nad matą. Trochę gorzej ze mną- pokomplikowało się trochę i... nie wiem, co będzie dalej. W zeszłym tygodniu wypadł mi dysk i zrobiła się przepuklina krążkowa. Nie mogę nic robić przy dzieciach i strasznie to przeżywam. Do tej pory radziłam sobie ze wszystkim sama. Życie potrafi być okrutne. Kończę smucić, bo muszę się położyć- zresztą nawet ten post piszę na kolanach, bo nie wolno mi siedzieć.Aniu, Rom, fajnie Was znowu widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 tabaluga, kurcze, współczuję Nie przemęczaj się i daj sobie pomóc, bo z kręgosłupem nie ma przelewek. Cieszę się, że chłopcy świetnie się rozwijają i robię tak duże postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ojej Tabalugo współczuję... dbaj o swój kręgosłup... jak trzeba się zdać na innych to najważniejsze twoje zdrowie - bo musi ci ten kręgosłup jeszcze długo dobrze posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Tabalugo dopiero teraz przeczytałam jakie masz kłopoty mam nadzieję że powoli jakoś wracasz do formy no i nie forsujesz się za mocno. Kregosłup to poważna sprawa, lepiej żeby teraz ktoś ci pomagał niż potem mieć problemy na długi czas daj znać co u Ciebie Cieszę się że Twoi chłopcy dobrze się rozwijają, to taka radość dla rodziców Moja Alunia też przewraca się z brzuszka na plecy a raczej przewracała bo teraz jej sie nie chce za to bawi się ładnie zabawkami, no i ciagle zębów szuka Byliśmy u neurologa i pani doktor ją pochwaliła, wszystko jest ok (kamień z serca mi spadł) Za to dzisiaj czeka nas szczepienie a jutro kontrola u kardiologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jak tam się czujesz? Mam nadzieję, że z kręgosłupem lepiej Współczuję bardzo I zdrówka życzę - dala wszystkich w rodzinie Pewnie ci chłopaki rosna jak szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 SAMYCH PIĘKNYCH NI W ŻYCIU http://wielgus.blox.pl/resource/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.04.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 iga Znalazłaś się- dawno Cię nie było, zresztą ja też rzadko zaglądam. Czasu notorycznie brak- maluchy są coraz bardziej wymagające i rzeczywiście rosną jak szalone.Z kręgosłupem znacznie lepiej- jestem po fizykoterapii i rehabilitacji, cały czas ćwiczę karnie w domu i mam nadzieję wrócić do pełnej formy. Nawet kupiłam sobie buty narciarskie na przyszły sezon więc musi być dobrze. Myślę więc, że wizja operacji jest już nieaktualna, co baaardzo mnie cieszy. Nie dam się i już! małgosiu0023 Bardzo dziękuję za pamięć, życzenia i piękne kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Tabalugo zdrówka życzę i spełnienia marzeń.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 11.04.2009 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SeAMupqqetI/AAAAAAAAAxs/12QVOj0f5tk/s400/23881_3383.jpg Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.04.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Martyna http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1803.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 11.04.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img4.imageshack.us/img4/6908/paq2.gifZdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych w pięknej wiosennej aurzeżyczy malkaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbludzanka1 09.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 hejka! CO SŁYCHAĆ???Odezwijcie się ! Jak maluchy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts