Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

Oj dziewczyny współczuję Wam tych stresów. Najważniejsze że już jest dobrze, a dzieciaczki rosną :)

Ja mam cały czas stresa bo moja szyjka pozostawia bardzo duzo do zyczenia, ale jak to mawia mój gin po urodzeniu dwóch olbrzymów nie mozna od niej wymagać cudów 8) i dlatego musimy głównie leżakować i oby dotrwać choć do tego 30 t.c

Życzę waszym dzieciaczką dużo zdrówka i niech wyniki będą bardzo dobre :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja życzę wam wszystkim budującym: kulturalnych i rzetelnych wykonawców, tanich materiałów budowlanych oraz budowy jak po przysłowiowym maśle. Dla tych co już mieszkają życzę spokoju i niskich rat a wszystkim masę zdrowia, dobrej pracy i spełnienia marzeń w tym Nowym Roku 2009

http://www.traveliada.pl/path/40245/fajerwerki.jpg

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! dużo zdrowia dla Was wszystkich!

Tabalugo dzięki za informacje odnośnie leczenia anemii. Mam nadzieje że jednak nie bedą nam potrzebne - po kontroli morfologii jest ok. A wogóle to dzisiaj jakiś przełomowy dzień :D Mała zaczęła łapać zabawki w leżaczku, zaczęła podnosić wysoko główkę leżąc na brzuchu no i podnoszona za rączki do pozycji siedzącej ślicznie dźwiga główkę :D Wybacz ale musiałam się z kimś tym szczęściem podzielić :lol:

A jak tam Twoi chłopcy?

Dziękuję wszystkim za życzenia

monka, doskonale Cię rozumiem. Ja każdym postępem moich dzieci cieszę się jak malutkie dziecko i obdzwaniam rodzinę. Super, że anemię udało się zwalczyć. Wcześniaki są jednak bardzo silne i walczą dzielnie o swoje. Moi chłopcy też ciągle pędzą do przodu, odwracają się już z brzuszka na plecki i wreszcie zaczynają bawić się zabawkami nad matą. Trochę gorzej ze mną- pokomplikowało się trochę i... nie wiem, co będzie dalej. W zeszłym tygodniu wypadł mi dysk i zrobiła się przepuklina krążkowa. Nie mogę nic robić przy dzieciach i strasznie to przeżywam. Do tej pory radziłam sobie ze wszystkim sama. Życie potrafi być okrutne. Kończę smucić, bo muszę się położyć- zresztą nawet ten post piszę na kolanach, bo nie wolno mi siedzieć.

Aniu, Rom, fajnie Was znowu widzieć.

• 4 weeks później...

Tabalugo dopiero teraz przeczytałam jakie masz kłopoty :( mam nadzieję że powoli jakoś wracasz do formy no i nie forsujesz się za mocno. Kregosłup to poważna sprawa, lepiej żeby teraz ktoś ci pomagał niż potem mieć problemy na długi czas :roll: daj znać co u Ciebie

Cieszę się że Twoi chłopcy dobrze się rozwijają, to taka radość dla rodziców :D Moja Alunia też przewraca się z brzuszka na plecy a raczej przewracała bo teraz jej sie nie chce :roll: za to bawi się ładnie zabawkami, no i ciagle zębów szuka :wink: Byliśmy u neurologa i pani doktor ją pochwaliła, wszystko jest ok (kamień z serca mi spadł) Za to dzisiaj czeka nas szczepienie a jutro kontrola u kardiologa :roll:

• 1 month później...
  • 3 weeks później...

iga

Znalazłaś się- dawno Cię nie było, zresztą ja też rzadko zaglądam. Czasu notorycznie brak- maluchy są coraz bardziej wymagające i rzeczywiście rosną jak szalone.

Z kręgosłupem znacznie lepiej- jestem po fizykoterapii i rehabilitacji, cały czas ćwiczę karnie w domu i mam nadzieję wrócić do pełnej formy. Nawet kupiłam sobie buty narciarskie na przyszły sezon więc musi być dobrze. Myślę więc, że wizja operacji jest już nieaktualna, co baaardzo mnie cieszy. Nie dam się i już!

małgosiu0023

Bardzo dziękuję za pamięć, życzenia i piękne kwiaty.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...