Annato 20.02.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 W ubiegłym roku kupiłam ok. 40 szt. krzaczków tui. Tuje posadziłam, zostały czarne, plastikowe doniczki.Mam pytanie: do czego moge wykorzystać te doniczki? Myślałam o jakiejś małej architekturze wtopionej w ogród. Ale nie mam pomysłu.Będę bardzo wdzięczna za podpowiedz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 20.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Można je wykorzystać do hodowania sadzonek na wiosnę (mi się zawsze przydają). Co do "małej architektury" to o czarnych plastikowych doniczkach polecał bym raczej zapomnieć, bo ich estetyka jest oględnie mówiąc wątpliwa. Ale De gustibus non est disputandum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.02.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 W ubiegłym roku kupiłam ok. 40 szt. krzaczków tui. Tuje posadziłam, zostały czarne, plastikowe doniczki. Mam pytanie: do czego moge wykorzystać te doniczki? Myślałam o jakiejś małej architekturze wtopionej w ogród. Ale nie mam pomysłu. Będę bardzo wdzięczna za podpowiedz. Pozdrawiam. ja oddałam wszystkie doniczki do szkółki gdzie kupowałam...mogłam sobie za nie wybrac drzewko do 100 zł....nabyłam brzoze płaczaca ( doniczek było koło 50-60sztuk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts