ellaj 15.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hormann 2500x2125 LPU40 panel 4 cm przetłoczenia M zewnętrzny złoty dąb z napędem i dwoma pilotami - 4100 zł brutto z montażem takaoferte dostałem a Wisniowskiego za 3900zł i teraz mam dylemat która firma jest lepsza,czekam na jakąs pomoc bądz też sugestie. A co powiecie na temat drzwi zewnętrznych wejsciowych,jakie są dobre? metalowe?pcv? czy też drewniane? Jezeli juz to Hormann. Ja mam grafitowa Normstala. Jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasa1 24.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Do mojego domciu wyłącznie ALUMINIOWA brama firmy NASSAU gr. 45 mm, wykonanie przemysłowe, kolor wg RAL, bo oklein nie robią. Nie oceniam innych producentów. Aluminium, to aluminium i to mnie zawsze przekonuje. Poza tym nazwa podobna do mojego nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 28.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ja zamówiłam bramę WIśniowski z napędem z nice'a (chciałam 2 piloty). Segmentowa,wymiar 4500x2250, kolor winchester, przetłoczenia wysokie, napęd, montaż (ubiegły piątek). Cała przyjemność kosztowała mnie brutto 5700 + na "flachę" dla montażystów.Sprawdzałam wcześniej ceny w Krispolu i Hormannie również. Wiśniowski wyszedł najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 02.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 czyli wynika z tego ze Wiśniowski jest polecany przynajmniej pod kątem ekonomicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 02.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 a co hormana albo krispolu nie pasował? jeśli sugerować się ceną to pewnie będzie lepsza ale już ktoś mądrze powiedział że biednych ludzi nie stać na takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 03.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a co hormana albo krispolu nie pasował? jeśli sugerować się ceną to pewnie będzie lepsza ale już ktoś mądrze powiedział że biednych ludzi nie stać na takie rzeczy a jeśli porównac krispol i horman? Którą z tych dwóch byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 04.04.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Poproszę również o sugestie jaki napęd do bramy hormana= tzn hormana czy nice? Brama mała 2500x2125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 maranteca:) tak aby było w czym wybierać! ja osobiście bym ten wybrał ale wiem że jest najdroższy.(ok 800zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 a jeśli porównac krispol i horman? Którą z tych dwóch byś polecił? obie bramy dla mnie na jednym miejscu! w jednej i drugiej znajdzie się jakiś plus i minus! prawidłowy montaż dobry silnik( o ile ma być ) i dbanie o czystość i można być spokojnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Multi 29.04.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich mam bramę garażową Wiśniewski segmentowa i mam mały problem po ułożeniu płytek cermamicznych na progu wjazdu do garażu brama garażowa zamyka się i po dojechaniu do końca ponownie otwiera się na około 20-30cm proszę o pomoc co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 29.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 naped do regulacji pozycji zamkniętej bramy, poszukaj w instrukcji napędu jak to się robi albo wezwij serwisanta, chyba, ze jakis forumowicz poratuje szybką instrukcją jak to się robi w wiśniowskim o ile napęd też masz firmowy (ja akurat mam normstahla wiec szczegółami nie pomogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam, zastanawiamy się z mężem jaką bramę wybrać? Pod uwagę bierzemy dwóch producentów: Wiśniowski i Hormann. Cenowo wbrew pozorom Hormann wyszedł nam najtaniej. Jeszcze nie wiem jaką decyzję podejmiemy ale mąż mówił, że w pracy już od kilku lat mają bramy Hormanna- automatyczne i jeszcze żadnego problemu z nimi nie było. Wszystko działa sprawnie a używane są bardzo często.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 02.09.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witam, zastanawiamy się z mężem jaką bramę wybrać? Pod uwagę bierzemy dwóch producentów: Wiśniowski i Hormann. Cenowo wbrew pozorom Hormann wyszedł nam najtaniej. Jeszcze nie wiem jaką decyzję podejmiemy ale mąż mówił, że w pracy już od kilku lat mają bramy Hormanna- automatyczne i jeszcze żadnego problemu z nimi nie było. Wszystko działa sprawnie a używane są bardzo często. Pozdrawiam Podchodzi mi pod pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 03.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Podchodzi mi pod pytanie retoryczne Dokładnie, nie oczekuje odpowiedzi. To jest tylko informacja i opinia na temat bramy Hormanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 04.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Cenowo wbrew pozorom Hormann wyszedł nam najtaniej. A ten Hormann to nie czasem 2cm grubości? Jeżeli garaż w bryle budyku to dość ważna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.09.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Może to bramy uchylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nie, Horman ma w ofercie bramę z bardzo cienkich paneli. Czasem niewyedukowani sprzedawcy mogą coś takiego wycenić całkiem niechcący Ale z drugiej strony Horman to wcale nie są jakieś bardzo drogie bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A ten Hormann to nie czasem 2cm grubości? Oczywiście, że nie Może to bramy uchylne Bramy segmentowe Ale z drugiej strony Horman to wcale nie są jakieś bardzo drogie bramy. Porównując wszystkie wyceny to faktycznie Hormann wcale nie ma jakichś wysokich cen. A ja może dodatkowo trafiłam na jakąś promocję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.09.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Bramy ogólnie nie są drogie jak już wchodzimy w kolory przetłoczenia dodatki napędy to można szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 06.09.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Bramy ogólnie nie są drogie jak już wchodzimy w kolory przetłoczenia dodatki napędy to można szaleć Dokładnie, ale i w tym przypadku cena nie jest jakaś tragiczna. Wcześniej myślałam, że bramy garażowe są o wieeeeele droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts