joanna_zaj 26.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Hej,hej,okolice Bialegostoku powieksza sie o jedna zabudowe. Moj majster mial dosc zimy i sam postanowil zadzialac.Zgarnal kupe sniegu z placu i od 3 kwietnia ......ruszaja mury i pna sie do gory:):). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 04.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja wiem co powiecie, ze nie na temat etc ale patrzac na moj postep robot to sie czuje tez jakbym dopiero zaczynala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 06.04.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zaczynam całą papierologię od 18 kwietnia. Budowa w b. okloice Zielonej Góry. Działka 37 ary z drzwekami : stare sosny brzozy i dęby szt.2 Projekt WM 11 Jaskółka z garażem http://projekty.wm.com.pl/domy/W12.html Co sądzicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 06.04.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Niebawem ruszamy. Na razie kończymy cięcie drzew. Jest pozwolenie, załatwiamy kredyt i jazda! I też nie mogę uwierzyć, że to piszę. Największa przygoda się zaczyna... ...Kawałeczek za Piasecznem, na południe od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja też zaczynam już , po świetach humus, grodzenie, studnia, materiały zakupione, nawet szmaragdy tuje mam do wsadzenia w ziemię- przy ogrodzeniu- niech rosna. Przed swietami tylko wywalę sosny w miejscu domu i wykarczuję je. Mogłoby być tylko trochę cieplej. Grynek- fajny projekt- moze kiedys go zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 06.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Zaczynam całą papierologię od 18 kwietnia. Budowa w b. okloice Zielonej Góry. Działka 37 ary z drzwekami : stare sosny brzozy i dęby szt.2 Projekt WM 11 Jaskółka z garażem http://projekty.wm.com.pl/domy/W12.html Co sądzicie ??? Domek przyjemny. Fajny patent z oddzielną łazienką przy sypialni "państwa dworu" (też taki mamy w naszym projekcie) i z wyjściem na ogród. Dobre dojście do kuchni i spiżarni. Jedna rzecz, którą bym zmienił to przejście pomiędzy garażem a domem. Po prostu bym je zamurował. Zdążyłem już docenić zalety garażu, do którego nie trzeba przechodzić po dworze. No i zrobiłbym mieszkalne poddasze - uwielbiam schody. Ale przy takiej powierzchni zabudowy, to wyszłaby niezła hala. A ogrzanie tego I zazdroszczę tych dwóch starych dębów. Masz może jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 07.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Zdjęcia zaczynam robic w momencie podpisania aktu notarialnego (nie chcę zapeszac) Była to działka kupina w trybie przetargu od ANR więc musze troche poczekać aż się zbierze wieksza ilośc osób do notariusza (czekam już ponad miesią). Podpisuję akt 13.04.06 Mam mały problem, bo sąsiedzi trochę zagrodzili mojej działki, jakies 6 arów. Wiedzą o tym, lecz będą musieli zlikwidowac dodatkowy wjazd na swoja posesje, wybuzyc murowany gril i altanke. troche niezreczna sytuacja (ale mysle ze sie dogadamy).w koncu z sasiadem trzeba życ lepiej niż z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 07.04.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 no i ja jeszcze - zbieram włanie papiery co według moich wyliczeń potrwa do końca czerwca przy dobrych wiatrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grynek 07.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 BRAWO Jest nas coraz więcej.Zaczynam temat: Co zmieniłbym w tym projekcie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.04.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A u mnie już zasypują fundamenty i od poniedziałku domek wyjdzie nad ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 09.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Wczoraj własnoręcznie rozgarniałam beton - pierwsza wylewka. Pół ogrodzenia tymczasowego też własnoręcznie pół-na pół z mężem wkopane. We wtorek drewienko przyjeżdża (termin przesunęli ), a w środę pierwsze bale zostaną ułożone (mam nadzieję ). A co tam - na środę urlop biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 09.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ruszyliśmy w sobotę, czyli wczoraj. Może do końca tygodnia bedą fundamenty???? Pozdrowienia z Bydgoszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ruszyliśmy w sobotę, czyli wczoraj. Może do końca tygodnia bedą fundamenty???? Pozdrowienia z Bydgoszczy! Witaj niu. Może wstąpisz do naszego klubu budujących: Grupa Bydgosko-Toruńska. Gdzie budujecie? My też chcemy zacząć tylko walczymy z "papierami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bulgaricus 09.04.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Mam juz pozwolenie na budowę i prawdopodobnie w następnym tygodniu zacznie się u mnie kopanie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 09.04.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Nigdy nie przypuszczałem, że kiedyś coś takiego napiszę:- najdalej za trzy miesiące zaczynam budować NASZ dom. Marek z głogowskiego wieżowca (jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 nie chce zapeszać ale my na wiosne zaczynamy, jak tylko ta cholerna zima sobie pojdzie, dom neptun z domusa, pod toruniem witam My też budować będziemy Neptuna, mam nadzieję, że zaczniemy w maju. Okolice Warszawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 11.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 I ja, i ja. Ja też buduję. Papiery się załatwiają. Porządki i wycinka na działce trwają. Pierwsze cegły pójdą w ruch koło czerwca-lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 11.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Aha, nasze gniazdko powstanie koło Radomia na Mazowszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts