Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KTO ZACZYNA BUDOWAC W TYM ROKU ?

Recommended Posts

My tez planujemy nasza inwestycje w tym roku, bedzie to rozbudowa istniejacego drewnianego letniaka na wiekszy, chyba projekt "Lolek" on sie najbardziej podoba zonie, a ona ma chyba decydujace zdanie w tej kwestii,

mnie musi sie podobac i basta. Jak wszystko dobrze pojdzie to zaczniemy zaraz po wakacjach, choc chwilowo mamy tylko WZ i pare innych kwestii w zalatwianiu.

• Odpowiedzi 97
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No widzę że nie tylko mi wali na dekiel .Takich napaleńców jak ja jest sporo .

A czemu tak pisze bo ja już kupiłem zbrojenie na ławy i gnę oraz skręcam jarzma . A pozwolenie będzie na wiosnę. Budowa w Lublinie.

„niech się mury pną do góry

niech kominy maja pion

budujemy po raz ?? nowy dom

Ja mam deskę, sklejkę, linę, żyto ,wapno i ogórek .

..................... a ja bardzo grubą rurę ....itd”

To powinien być nasz hymn.

Jak ktoś ma te nagranie to niech da namiary to pośpiewamy .

No widzę że nie tylko mi wali na dekiel .Takich napaleńców jak ja jest sporo .

A czemu tak pisze bo ja już kupiłem zbrojenie na ławy i gnę oraz skręcam jarzma . A pozwolenie będzie na wiosnę. Budowa w Lublinie.

„niech się mury pną do góry

niech kominy maja pion

budujemy po raz ?? nowy dom

Ja mam deskę, sklejkę, linę, żyto ,wapno i ogórek .

..................... a ja bardzo grubą rurę ....itd”

To powinien być nasz hymn.

Jak ktoś ma te nagranie to niech da namiary to pośpiewamy .

Mi dzisiaj wozą bloczki na ściany. Wczoraj strop przyjechal. Pod koniec tygodnia chyba stal bedzie. Teraz czekam az ziemia rozmarznie i kopac, zalewac, zbroic..heheh i do dziela jednym slowem:))

Mam nadzieje, ze nie zapesze :) Ja rowniez zaczynam. I to juz zaraz, jak tylko (o ile) ta upiorna biel za oknem zniknie. Planowo pod koniec marca/ na początku kwietnia, ale chyba przy obecnym stanie pogody i wlasnej niewiary w jej zmianę, wszystko się przesunie o pare tygodni.

A buduje sie pod Warszawą, okolice Leszna, kawałeczek od buszu Kampinoskiego. Akacje II z Horyzontu.