zygmor 28.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 My tez planujemy nasza inwestycje w tym roku, bedzie to rozbudowa istniejacego drewnianego letniaka na wiekszy, chyba projekt "Lolek" on sie najbardziej podoba zonie, a ona ma chyba decydujace zdanie w tej kwestii,mnie musi sie podobac i basta. Jak wszystko dobrze pojdzie to zaczniemy zaraz po wakacjach, choc chwilowo mamy tylko WZ i pare innych kwestii w zalatwianiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 28.02.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 I ja Kujawsko-pomorskie pomiędzy Toruniem a Bydgoszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.02.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 To ja też się wpiszę, a co mi szkodzi Mam zamiar zacząć w połowie maja w zachodniopomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 28.02.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wprawdzie fundamenty już są tamtoroczne, ale najważniejsze mury. A więc zaczynam na przełomie maja/czerwca. Lokalizacja: 30km od Siedlec i 70km od Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 28.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 My też zaczynamy w Kostrzynie Wlkp, ale dopiero latem. Pozwolenie jest, kierownik jest, cieśla/dekarz jest, murarzy - niet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 28.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 No widzę że nie tylko mi wali na dekiel .Takich napaleńców jak ja jest sporo .A czemu tak pisze bo ja już kupiłem zbrojenie na ławy i gnę oraz skręcam jarzma . A pozwolenie będzie na wiosnę. Budowa w Lublinie.„niech się mury pną do góry niech kominy maja pion budujemy po raz ?? nowy domJa mam deskę, sklejkę, linę, żyto ,wapno i ogórek ...................... a ja bardzo grubą rurę ....itd”To powinien być nasz hymn.Jak ktoś ma te nagranie to niech da namiary to pośpiewamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mireks6 28.02.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Lokalizacja: 30km od Siedlec i 70km od Wawy Czyżby Kałuszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justach 28.02.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam!Zaczynam w kwietniu ??? (jak dostanę pozwolenie - 99%). I do dzieła. Zyczę wszystkim zaczynającym niskich cen materiałów, solidnych wykonawców, dobrej pogody i wszystkiego naj ....... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomas 01.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 No widzę że nie tylko mi wali na dekiel .Takich napaleńców jak ja jest sporo . A czemu tak pisze bo ja już kupiłem zbrojenie na ławy i gnę oraz skręcam jarzma . A pozwolenie będzie na wiosnę. Budowa w Lublinie. „niech się mury pną do góry niech kominy maja pion budujemy po raz ?? nowy dom Ja mam deskę, sklejkę, linę, żyto ,wapno i ogórek . ..................... a ja bardzo grubą rurę ....itd” To powinien być nasz hymn. Jak ktoś ma te nagranie to niech da namiary to pośpiewamy . Mi dzisiaj wozą bloczki na ściany. Wczoraj strop przyjechal. Pod koniec tygodnia chyba stal bedzie. Teraz czekam az ziemia rozmarznie i kopac, zalewac, zbroic..heheh i do dziela jednym slowem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kelus 01.03.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 od maja start świętokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 01.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 @Mireks6: Kałuszyn to od Wawy pewnie mniej niż 50km będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holusio 01.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 banga banga jak tylko snieg zejdzie mi z oczu rejon gdansk murator DW 01 POZDROWKA I ZDROWKA NA I PO BUDOWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 01.03.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Mam nadzieje, ze nie zapesze Ja rowniez zaczynam. I to juz zaraz, jak tylko (o ile) ta upiorna biel za oknem zniknie. Planowo pod koniec marca/ na początku kwietnia, ale chyba przy obecnym stanie pogody i wlasnej niewiary w jej zmianę, wszystko się przesunie o pare tygodni. A buduje sie pod Warszawą, okolice Leszna, kawałeczek od buszu Kampinoskiego. Akacje II z Horyzontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 fundamenty sąpozwolenie jestmateriał prawie jestekipa jest z tego mi wychodzi że wiosna tez musi być (jak najszybciej)więc byle do wiosnyokolice Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAWEŁ1978 01.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam!ja chcem zacząc teraz na wiosne!A bede budował domek koło Olsztyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 01.03.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja mam termin na początek kwietnai, ale mój majster mi powiedział że za 2 tygodnie startują z pierwszymi budowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_w 01.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ruszam w Warszawie, jak tylko wiosna nadejdzie (no i czemu nie nadchodzi???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WanKon 01.03.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ruszam na wiosne. Kutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek70 01.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jak uporam się z papierologią to kwiecień lub maj.Smolec ( Wrocek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia 07 01.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zaczynam i ja jak tylko śnieg zniknie kłania się Kłodzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts