Jeremiasz 01.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 połowa kwietnia (mam już stan 0); półn. - zach. Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miechmiel 01.03.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zaczynamy!!!Niech no tylko zakwitną jablonie...koło Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubik_1975 02.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 W takim razie i my się dołączymy - działeczka w Nieporęcie Budowa rusza jak tylko zejdą śniegi i skończą się mrozy - gdy patrzę za okno ciężko powiedzieć kiedy to nastąpi! Realnie przełom marca i kwietnia. Wszystko gotowe - działka czeka, pozwolenie jest, ekipa jest, kierownik jest... Pozdrowienia dla wszystkich, którzy w tym roku zaczynają to arcytrudne, ale jakże przyjemne zajęcie jakim jest budowa własnego, wymarzonego domu!!! S&H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 02.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam Jak dostane papiery to tez zaczne ale to podobno moze u mnie potrwac ok 4 miechów Bede budował w Marszowicach koło Gdowa Małopolskie Pozdrawiam i Zycze wam i sobie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialkoa 02.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Chciałabym zatrudnić ekipę Górali.Może ktoś ma jakieś namiary?Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 02.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Niech no tylko dostanę papiery!I nie tylko zacznę,mamy zamiar wprowadzić się w tym (tfu,tfu!) roku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 02.03.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 zauważyłam krajana - witaj Kelus! gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 02.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Planowane rozpoczęcie w kwietniu, na razie przepycham papierologię - idzie dobrze. Będę budował w Ząbkowicach (Dąbrowa Górnicza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 17.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 się odralniam i adaptuję projekt, za 2 tyg. jak dobrze pójdzie składam wniosek o pozwolenie i po 2 miesiącach decyzja staje się ostateczna. Czerwiec-lipiec budowa. Żona w połowie stycznia br. wpadła na pomysł budowy. Tempo iście stachanowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buschido 17.03.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Jak wszystko dobrze pójdzie to rozpoczynam na przełomie maja i czerwca. Obecnie jestem na etapie oczekiwania na pozwolenie i zakupowania materiałów budowlanych. PozdrawiamB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 18.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Przy sprzyjajacych ukladach chcemy tez w tym roku.Projekt jeszcze w domu, nie ma materialow ani namiarow na dobra ekipe, ktora w naszym zalozeniu powinna wybudowac i sama kupowac materialy.Budjemy na odleglosc w okolicach Lublina.Szukamy goscia do nadzoru poniewaz nasi pelnomocnicy- tesciowie- nie maja zielonego pojecia o prowadzeniu budowy. Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aston 18.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 My też czekamy już tylko na wiosnę... Ekipa umówiona, teoretycznie od 4 kwietnia. Budujemy Murator C19, okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 18.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 To i ja się dopiszę Zaczynać właściwie już możemy, bo pozwolenie prawomocne, ekipa zwarta i gotowa, kierownik jest, cegła zadatkowana, w przyszłym tygodniu będzie geodeta. Tylko tej wiosny nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_i_marek 18.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Poza chęciami nie mamy chyba nic. Nawet warunków zabudowy jeszcze nie otrzymaliśmy. Jednak choćbyśmy się mieli spaździerzyć, to w tym roku surowizna otwarta stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deb 19.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ja. ale dopiero jutro składam papiery do pozwolenia na budowę. Pułtusk, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zaczynam w maju, w kwietniu studnia, ogrodzenie i naprawienie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga.fabi 19.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Zaczynamy na wiosne. Mamy nadzieję że niebawem nadejdzie. Budujemy ,,Dom w Pelargoniach " z Archonu - okolice Torunia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 19.03.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 okolice Olsztyna się kłaniająkto dołączy do warmińskiej grupy wsparciazapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 19.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 ja tez:)) Oficjalne rozpoczęcie 15 marca...Buduje pod Tarnowem (małopolska) Kurcze będziesz już wylewał ławy? u mnie - na sąsiedniej działce sąsiad wczoraj (18 marca 2006) wylewał ławy szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 19.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Jestem wciąż na etapie papierów, ale marzę żeby w tym roku dociągnąć do stanu surowego otwartego. Nie tylko ja razem pchamy ten wózek, ale ze mną nikt nie chce gadać, więc chociaż papiery po urzędach zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts