tjord 20.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 witam! zalali mi sufity w nowymi mieszkaniu - na skutek przecieku dachu-zle zrobionego. zwrocilem sie do ubezpieczyciela - przyjechal rzeczoznawca i wycenia i pytanie - czy dostając odszkodowanie (z mojej jakby nie bylo skladki) moge takze zmusic developera do naprawy na jego koszt w ramach gwarancji ??? ps.zarządca budynku - musial podpisac papier ze wie o usterce i ze byla wizja lokalna - niestety w biurze niechetnie to zrobili, ociagali sie, i mowia ze i tak kasy nie dostane z ubezpieczenia - i chcieli mi na sile na druku ubezpieczyciela dopisac - ze naprawia w ramach gwarancji..... cos kombinują. przeciez to ja moge wybierac skoro sie ubezpieczam - czy dostaje kase,czy biore firme ktora to naprawi ???? i pytanie glowne - jezeli dostane kase od ubezpieczyciela to czy moge dalej przyciskac developera zeby to naprawil ???? pozdr T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts