rendzia 20.02.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ja mam bardziej złożony problem:chcę odliczyć odsetki od kredytu,dom oddany do uzytku,ale...nie wiem czy spełniam inne warunki. Rozpoczętą budowę (stan surowy otwarty) otrzymalam w darowiznie od rodzicow,zaciagnelam kredyt hipoteczny, przeniosłam pozwolenie na budowe i wybudowalam w ciagu roku. Wymogiem jest 3-letni okres od wydania pozwolenia na budowe... Liczy się pozwolenie wydane na rodziców (tu kredytu nie bylo), czy na mnie??????????????????????? help!!!!!!!!!!!!! : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rendzia 21.02.2006 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Czy nikt nie był w takiej sytuacji? Kochani, mam kredyt i odsetki do odpisania.Ale wcześniej był inny właściciel, czy to ma znaczenie? Pomóżcie, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts