maksiu 21.02.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witajcie w połowie poprzedniego roku zrobiliśmy na forum zbiórkę pieniędzy na komputer dla Nikoli link , padła wówczas propozycja że może skoro jest już komputer to może jeszcze postaramy się o gry i programy dla Nikoli.Pomyslałem, że warto do tego wrócić, Nikola z rodzicami będzie specjalnym gościem III spotkania forum Muratora. Dlatego zwracam się do wszystkich z apelem, jeśli macie niepotrzebne gry i programy edukacyjne, które możecie przekazać Nikoli, to zabierzcie ze sobą do Warszawy. Prosimy tylko, aby były to kompletne zestawy (nośnik plus instrukcja - jeśli takowa była w zestawie), no i oczywiście mówimy tylko i wyłącznie o ORYGINALNYCH grach i programach, nie popieramy przecież piractwa. Jeśli ktoś będzie chciał zadeklarować że dostarczy jakiś program czy gre proszę o wpis w tym wątku o tym co przywiezie, aby nie dublować się. Na samym spotkaniu prosze o kontakt ze mną w tej sprawie.Osóby które nie wiedzą kim jest Nikola, zapraszam do zapoznania się z wątkami w poniższym linku pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.02.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Bardzo dobry pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 21.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ja mam do oddania kasety magnetofonowe z bajkami dla dzieci.Przydadzą się Nikoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja mam do oddania kasety magnetofonowe z bajkami dla dzieci. Przydadzą się Nikoli? dziękuje za kasety, ale mimo wszystko wolelibysmy sie skupić na programach komputerowych pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.02.2006 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ja przywiozę że sobą dla Nikoli cztery programy:Encylopedia ptaków, Encyklopedia przyrody, Encyklopedia wszechświata oraz Jak to działa. Wszystko to produkty Optimus Pascal.pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.02.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 "Multimedialny Świat Jana Brzechwy" , "Koziołek Matołek idzie do szkoły" , "Pszczółka Maja - urodzinowa niespodzianka" , "Bolek i Lolek na tropie zaginionej księgi ortografii". To tyle na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.03.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 przywioze Pszółka Maja - wielka burza... io mapeciątka gra edukacyjna.. tylko prosze o info czy nie bedą zbyt niepoważne dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 NIe wiem czy nie będzie zbyt mało poważne - czy czasem sie Nikola nie obrazi bo mam "Mój pierwszy elementarz"..Przygotowuje do pierwszych lat szkolnych. Testy, zabawy logiczne, kolorowanki, ćwiczenie pamięci, 300 animacji, piosenki, 60 minut dźwięku, bajkowa grafika. Są też 2 gry: - "Kurka Wodna - zemsta Pana Franka" - "Croc 2" o zielonym krokodylku szukającym przygód. Pytałam o zdanie moich dzieci (15 i 13 lat) twierdzą, że "luzik" dla takiej mniejszej panienki NIe wiem czy do końca im ufać.... Ja juz "wyrosłam" z tego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nefer, sylwia1: wszystko w porządku, czekamy na te programy i gry o których piszeciez góry dziękujepozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja też przyniosę jakieś tylko nie pamiętam tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ja też przyniosę jakieś tylko nie pamiętam tytułów. Dziękujemy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Mam pytanie a propos drukarki. Mam jedną do oddania - nie jest to top model - ma ładnych kilka lat - atramentówka. W zeszłym miesiącu kupiłam nową, więc mam tę na zbyciu...Jak wrócę do domu podam model. Czy może się przydać Nikoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.03.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dziękujemy, drukarkę już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dziękujemy, drukarkę już ma. Oki - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.03.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to jeszcze wygrzebałam : - Królewna Śnieżka i siedmiu krasnoludków -"Claw" Gra bez Przemocy -Dźwiekowe malowanie myszką po ekranie czyli Mały Picasso, nauka angielskiego -Croc 1 - czyli przygody krokodylka część pierwsza (do kompletu z cz.2 powyżej) Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 04.03.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 "Złoto Azteków" - logiczno-zrecznosciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts