wlodar 21.02.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nie wiem co wybrać teoretycznie ceny za m2 dachówki są niewiele większe ale podobno wykończenia sa drogie i w efekcie koszt jest dużo wyższy czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 21.02.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 dokładnie.Tym bardziej jeśli masz skąplikowany dach to gąsiory itd. pociągną za kieszeń.Oczywiście trzeba pamiętać o wieźbie tj. o jej przekroju.W swoim projekcie miałem gont, myślę o położeniu blachy, o dachówce nie mam co marzyć właśnie ze względu na "cienką" wieźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.02.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Niby taniej blachodachówka,ale jesli dach jest prosty.jesli dach "połamany" to duzo odpadów z blachy zostaje nie do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 22.02.2006 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 kost niestety przy dachówce jest troszke wyższy . tylko ze blacha wytrzymie na dachu 20-30 lat a dachówke 100 i lepiej. to czy trzykrotny koszt robocizny blachy w stosunku do dachówki nie bedzie kilkanascie razy wiekszy niz pokrycie raz a dachówką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.02.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 też mam ten sam problem do niedawna byłam przekonana że będzie na 100% blachodachówka a dziś się już waham muszę wybrać się do Rzeszowa i zrobić kilka wycen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts