Basia_321 21.02.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witam Wszystkich!Jestem tu po raz pierwszy - wlasnie finalizuje zakup dzialki. I w zwiazku z tym mam pytanie - wlasciciel dzialki chce, zebysmy jeszcze w tym tygodniu pojechali do notariusza umowic sie na termin podpisania umowy. Jezeli pojade w tym tygodniu (luty) i umowie sie z notariuszem na 3 marca, to beda obowiazywac mnie jeszcze stare oplaty czy juz nowe stawki? Chodzi o to - czy notariusz wezmie pod uwage date pierwszego z nim naszego spotkania czy tez date ostatecznego podpisania paierow? Bede bardzo wdzieczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 21.02.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 liczy się data czynności prawnej....... spotykać możesz się z nim bez konsekwencji...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_321 21.02.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Bardzo dziekuje!!!! No to jade w tym tygodniu umawiac sie z nim na przyszly tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 21.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witka My się umówilismy z notariuszem na 2 marca. i też zapłacę mniej. Lepiej ugagać się juz teraz bo pewnie z samego początku marca trochę się to ruszy i będzie trudniej. Tak czy tak zaoszczędzisz parę groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts