Magdzia 21.02.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Tak tylko chciałam się przywitać po długiej przerwie Urodziłam córeczkę, odchowałam ją i wróciłam do pracy = mam dostep do Netu Witam wszystkich, którzy mnie pamiętają. Tęskniłam za Forum, muszę się przyznać Ps. Macierzyństwo to fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 21.02.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witaj Magdzia, jak się miewa twoja córeczka, jak ma na imię.Pozdrowienia dla córeczki i jej rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witaj Magdzia ........ja pamiętam zbuntowaną osóbkę z własnym zdaniem ......nawet niedawno myślałam o Tobie Cieszę sie bardzo ,że córeczka pojawiła sie na świecie .Serdecznie Cie pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.02.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Cześć Magdziu, fajnie że wróciłaś jak byśmy mogli cię nie pamiętać Napisz coś więcej o swoim skarbie Macierzyństwo to fajna sprawa pewnie że fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Magdzia, witaj ponownie. Pisz jak sobie radzicie, czy toniesz dalej w błocie, czy masz juz obrazy na ścianie A najważniejsze jak tam córeczka. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 21.02.2006 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Fajnie, że nie jestem całkiem zapomniana Tak wygląda moja córa: http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/337/7/337752.jpg 25 lutego skończy 4 miesiące, ma na imię Anielka, jest zdrowa, rośnie jak na drożdżach, jest radosna i w ogóle to moje słoneczko. Zostaje z ciotką męża kiedy ja jestem w pracy. Ogólnie jest kochana i ubóstwiana przez całą rodzinę, bo to pierwsze dziecko od ponad 20 lat w rodzinie. A dziadkowie po prostu za nią szaleją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 21.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 No super kobitka, gratulacje, nie dziwię się że jest to wasze słoneczko. Jeszcze raz gratuluję i niech się zdrowo chowa i szybko rośnie ku pociesze mamy i taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 21.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witaj Magdzia I Ty mała Anielko witaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Cześć Magdziu - fajnie, że znowu z nami jesteś Gratulacje Anielka jest urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Maleńka jest suuper Mój mąż miał babcię o imieniu Anielka - strasznie kochana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 22.02.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Magdziu Witaj!!!!! jak dobrze że już jesteś , zastanawiałam się co u Ciebie słychaćbardzo się cieszę że masz taką piekną córcie ,jesteś zadowolona i szczęsliwa witaj wsród forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.02.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Hej Magdzia oczywista Cie pamietam piekna dzidzia, gratulacje wielkie super ze uklada sie wszystko po Twojej mysli Witaj ponownie Dla Anielki wielki buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Fajnie, że nie jestem całkiem zapomniana Tak wygląda moja córa: http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/337/7/337752.jpg 25 lutego skończy 4 miesiące, ma na imię Anielka, jest zdrowa, rośnie jak na drożdżach, jest radosna i w ogóle to moje słoneczko. Zostaje z ciotką męża kiedy ja jestem w pracy. Ogólnie jest kochana i ubóstwiana przez całą rodzinę, bo to pierwsze dziecko od ponad 20 lat w rodzinie. A dziadkowie po prostu za nią szaleją! Jakie sliczne bobo no i gratulacje calkiem spore jak na 4 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Pozdrawiamy serdecznie i gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Magdzia fajnie że jesteś Córcia super, duzo dużo zdrówka dla całej rodzinki, a szczególnie dla Anielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts