Redakcja 21.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Drodzy Forumowicze,mamy dla Was niespodziankę na Spotkanie 4 marca. Każdy kto przyśle zdjęcie, otrzyma gratisowo na spotkaniu koszulkę z przysłanym wizerunkiem. Co może być na zdjęciu? Ty, Twoja Rodzinka, dom, dzieci... A oto warunki, które chętne osoby muszą koniecznie spełnić, by wykonanie koszulki było możliwe: 1. Zdjęcie cyfrowe należy wysłać pod adres: [email protected]2. Zdjęcie powinno mieć rozdzielczość 1900 x 2500 px lub minimum 300 dpi3. Prosimy podać nick forumowy osoby przysyłającej4. Prosimy napisać, jakiego rozmiaru ma być koszulka: M lub XL (koszulki są duże)Zdjęcia musimy dosłać NAJPÓŹNIEJ do poniedziałku 27 lutego! Zapraszamy!!! I Pamiętaj, podaj dane:Przysyłający zdjęcie: Rozmiar koszulki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 http://img261.echo.cx/img261/5715/chlopiec0jg.gif ja bym kciał miec taką z dopiskiem forumowy złosliwiec ps. z tyłu to moge miec nawet napis ..Regulamin Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.02.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ps. z tyłu to moge miec nawet napis ..Regulamin Forum i taka strzałkę w dół.... aż do kości ogonowej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A czy koszulke dostanę ja (KZE), czy jak ja zadeklarowałem że przyjdę z żoną to dla żony też? No bo nie wiem dla kogo będzie koszulka => mam watpliwości które zdjęcie przysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 21.02.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 A czy koszulke dostanę ja (KZE), czy jak ja zadeklarowałem że przyjdę z żoną to dla żony też? No bo nie wiem dla kogo będzie koszulka => mam watpliwości które zdjęcie przysłać... moje pytanie jest podobne czy dla męża też dostanę i czy musi byc z tym samym wizerunkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 21.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak dobrze być forumowym małżeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.02.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak dobrze być forumowym małżeństwem Zawsze mogę Żonie załozyć konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.02.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak dobrze być forumowym małżeństwem Zawsze mogę Żonie załozyć konto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jak dobrze być forumowym małżeństwem Zawsze mogę Żonie załozyć konto... I będzie kze-Żonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.02.2006 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jedna koszulka dla forumowicza, który zgłosił udział w spotkaniu, niezależnie od liczby osób towarzyszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Jedna koszulka dla forumowicza, który zgłosił udział w spotkaniu, niezależnie od liczby osób towarzyszących. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annato 21.02.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Szkoda że nie będę Taka fajna koszulka mnie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 21.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a ja będę a dostanie tylko Katarina....buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.02.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Szkoda że nie będę Taka fajna koszulka mnie ominie Mam tak samo Może za rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Szkoda że nie będę Taka fajna koszulka mnie ominie Mam tak samo Może za rok? może za rok...a może wcześniej bliżej Wrocka cos zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.02.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Szkoda że nie będę Taka fajna koszulka mnie ominie Mam tak samo Może za rok? może za rok...a może wcześniej bliżej Wrocka cos zrobimy? Otóż to Mam plan: Panorama Racławicka połączona z wypadem na Śnieżkę (wszystko piechota oczywiście ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Już coś czuję, że bedzie to - super spotkanie. Szkoda że nie będę Taka fajna koszulka mnie ominie Mam tak samo Może za rok? może za rok...a może wcześniej bliżej Wrocka cos zrobimy? Otóż to Mam plan: Panorama Racławicka połączona z wypadem na Śnieżkę (wszystko piechota oczywiście ). AgnesK, może jednak się zdecydujesz... oj miałbym tyle pytań, Pan Praktyczny w sumie bardzo podobny do mojej chatki... więc, jak będzie.. może jednak???? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Agnes, może jednak? Maksiu i ja przeszmuglujemy Was do piwnicy. Zgoda Maksiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Agnes, może jednak? Maksiu i ja przeszmuglujemy Was do piwnicy. Zgoda Maksiu? nie trzeba szmuglowac, da sie to rade załatwić oficjalnie wild card :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts