AgnesK 23.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Maksiu, uwierz mi - gdbybym tylko mogła, to przyjechałabym z dziką rozkoszą... Mam nadzieję jednak, że w przyszłym roku się uda. A co do wymiany doświadczeń, to via Forum w kazdej chwili. Serdeczne pozdrowienia A. Ps. Dzięki za chęci szmuglowania - oj, stare czasy się przypomniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 No to wysłałęm zdjęcie. Mam nadzieję, że doszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Maksiu, uwierz mi - gdbybym tylko mogła, to przyjechałabym z dziką rozkoszą... Mam nadzieję jednak, że w przyszłym roku się uda. A co do wymiany doświadczeń, to via Forum w kazdej chwili. Serdeczne pozdrowienia A. Ps. Dzięki za chęci szmuglowania - oj, stare czasy się przypomniały Masz jeszcze szanse, do 4 marca sprawa jest otwarta, jakby co, to tylko słówko, a my z Tomkiem zajmiemy się resztą pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.02.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ok, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Agnieszko, Radku czekamy na decyzję. Wiem, że trudna i dość kosztowna, ale... Czekamy na Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Agnieszko, Radku czekamy na decyzję. Wiem, że trudna i dość kosztowna, ale... Czekamy na Was. Agnieszko, Radku... dacie sie uprosić??? Czekamy na Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Nic z tego, już wiemy na 100% - Radek ma w sobotę koncert Nie udało się nic załatwić Wierzę jednak w przyszły rok. Dziękuję Wam serdecznie. Aż mi głupio było i jest przez to Wasze namawianie No i tak nie w temacie wątka.. (Ale może nas Redakcja nie zbanuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Nic z tego, już wiemy na 100% - Radek ma w sobotę koncert Nie udało się nic załatwić Wierzę jednak w przyszły rok. Dziękuję Wam serdecznie. Aż mi głupio było i jest przez to Wasze namawianie No i tak nie w temacie wątka.. (Ale może nas Redakcja nie zbanuje ). Ale to przecież jeszcze nic straconego, niech Radula sobie pojedzie pokoncertować, a Ty z glizdeczką w pociąg i do Warszawy, w koncu przeciez glizdeczka chciałaby zobaczyć swojego forumowego dziadka, prawda? Tomku, przyznaj, ze pomysł jest dobry i wart realizacji... No to jak będzie Agnieszko??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Jestem za. Majka (nie ta forumowa, tylko moja żona) też. A Radek może wpadnie do Warszawy po koncercie. Nocleg zapewniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Agnes - przyjeżdżaj z Glizdeczką Wrazie co Glizdeczka może zostać z moim dzieckiem i dziaciaczkami Agacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.02.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zaraz będę miała kaca-moralnego-giganta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Kaca, moze nie giganta i nie moralnego możesz mieć po spotkaniu, ale będziesz usprawiedliwiona. Maksiu wystawi Ci odpowiednie zaświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zaraz będę miała kaca-moralnego-giganta... Agnieszko, obecuje pełna relacje słowno-fotograficzna, abyś juz nie miala tego kaca-moralnego-giganta, zgadzasz sie? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Agnes zabiorę aparat i wypstrykam cały film. Przepraszam całą pojemność karty. To moja pierwsza cyfrówka i jeszcze się nie przyzwyczaiłem. Dostaniesz wszystkie zdjęcia, jako jedyna, nieocenzurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.02.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 a moje zdjęcie wróciło z powrotem .... dzis rano przeczytałam na skrzynce ,że wystąpił błąd...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 28.02.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Eeee... spoznilem sie. Czy to znaczy, ze juz nie dostane zadnej koszulki i bede musial chodzic z golym brzuchem? Wiem, napisze sobie markerem "mmmad - budowniczy" i bede udawal, ze od wydawnictwa dostalem przezroczysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 A mo przyjazd stoi pod znakiem zapytania, Sławek nie może ze mną jechać i zostaje mi transport publiczny w którym połaczenia nie są zbyt ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 A mo przyjazd stoi pod znakiem zapytania, Sławek nie może ze mną jechać i zostaje mi transport publiczny w którym połaczenia nie są zbyt ciekawe Aga, postaraj się i przyjedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Przyjechac bym bardzo chciała ale połączenie jest fatalne i co potem robić ze sobą w tej stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts