Jajcek 06.03.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja dostałam koszkulkę i bardzo Redakcji za nią dziękuję A na pewno nie wzielas z moim wizerunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.03.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 A ja dostałam koszkulkę i bardzo Redakcji za nią dziękuję A na pewno nie wzielas z moim wizerunkiem A to byłeś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.03.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 a ja dostałam koszulke potem zgubiłam potem okazało sie ze jakas litosciwa dusza odniosła do pan w szatni wiec w koncu koszulke mam aaa... i zgubilam tez nr do loterii (ale juz nie znalazł sie) chyba płyn do golenia bym wygrala o ile dobrze nr zapamietałam 1 rekawiczke (znalazla sie) wiec ogolnie na plus jestem dobrze ze głowy nie zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcjo - ja też mam pytanie - co z moją koszulką?Wysłałem jednak za późno? Czy coś innego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcjo - ja też mam pytanie - co z moją koszulką? Wysłałem jednak za późno? Czy coś innego? Pozdrawiam Rydzu Ty też nie masz koszulki - to zaczyna być podejrzane, może jakieś ciche wielbicielki ...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Rydzu Ty też nie masz koszulki - to zaczyna być podejrzane, może jakieś ciche wielbicielki ...hmmm :D:D - fakt że ciężko się było opędzić.... - ale żeby aż na to się zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Rydzu Ty też nie masz koszulki - to zaczyna być podejrzane, może jakieś ciche wielbicielki ...hmmm :D:D - fakt że ciężko się było opędzić.... - ale żeby aż na to się zdobyć Każdy sposób jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Redakcjo!!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 07.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Rydzu (moj mentorze!). Ja tez nie wzialem Twojej koszulki. Podejrzewam, ze Ty mojej tez nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja mam swoją Czyli warto było wysłać zdjęcie domku a nie swoją podobiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A ja mam swoją Czyli warto było wysłać zdjęcie domku a nie swoją podobiznę Ja w ostatniej chwili wyslalam jedyne zdiecie jakie sie paletalo u mnie na kompie a przedstawialao takiego kotka w hamaku o!!! Teska ma taki aviatorek przy nicku i kotek nie dosc ze sie pojawial to jeszcze odnalazl po zgubieniu czyli koty = szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 07.03.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 zielonooka - jak to tak...na zdjęcia grupowe nie idziesz, koszulki gubisz, tak nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 A ja mam swoją Czyli warto było wysłać zdjęcie domku a nie swoją podobiznę Ja w ostatniej chwili wyslalam jedyne zdiecie jakie sie paletalo u mnie na kompie a przedstawialao takiego kotka w hamaku o!!! Teska ma taki aviatorek przy nicku i kotek nie dosc ze sie pojawial to jeszcze odnalazl po zgubieniu czyli koty = szczescie Czyli się potwierdza zaginęły tylko koszulki z podobiznami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.03.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Po spotkaniu zostały 4 nieodebrane koszulki. Czekamy więc na zgłoszenie - kto, co było na zdjęciu, i adres - wyślemy koszulkę pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.03.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Po spotkaniu zostały 4 nieodebrane koszulki. Czekamy więc na zgłoszenie - kto, co było na zdjęciu, i adres - wyślemy koszulkę pocztą. To moze nmoja sie znalazla ? Na zdjeciu bylem ja i mialem na rekach dzieci jedno z nich to bylo jeszcze wtedy niemowle Jesli taka koszulka sie znalazla i redakcja powtwierdzi to podesla adres zeby teraz zamieszania nie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 10.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 REDAKACJO i coz z tymi koszulkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 13.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 REDAKACJO i coz z tymi koszulkami ? REDAKCJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 13.03.2006 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: 1. Tata (wysokie czoło, w okularach, ciemna koszula) z synem, który obejmuje go i małą córeczką na rękach. 2. Obrazek z kotem, ramka w motyw z liśćmi. 3. Pani budująca domek lego. Napis: MMMADA Budowniczego...."Kasia i Milenka"............. 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 13.03.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: /...../ 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. Czy to może takie zdjęcie: http://www.zkoszarydzow.pl/murator/iga.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 zielonooka - jak to tak...na zdjęcia grupowe nie idziesz, koszulki gubisz, tak nie może być naprawde nie wiem co ja namotalam z tym zdieciem grupowym bardzo załuje dobrze ze chociaz koszulke mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts