mmmad 13.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: 1. Tata (wysokie czoło, w okularach, ciemna koszula) z synem, który obejmuje go i małą córeczką na rękach. 2. Obrazek z kotem, ramka w motyw z liśćmi. 3. Pani budująca domek lego. Napis: MMMADA Budowniczego...."Kasia i Milenka"............. 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. 3. To moja ekipa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 14.03.2006 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: /...../ 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. Czy to może takie zdjęcie: http://www.zkoszarydzow.pl/murator/iga.jpg Pozdrawiam TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 14.03.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: 1. Tata (wysokie czoło, w okularach, ciemna koszula) z synem, który obejmuje go i małą córeczką na rękach. 2. Obrazek z kotem, ramka w motyw z liśćmi. 3. Pani budująca domek lego. Napis: MMMADA Budowniczego...."Kasia i Milenka"............. 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. 1. to moje moje tylko ze to maly synek nie coreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 To tylko kot w liściach nie znalazł domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Uwaga: jakie koszulki nam zostały: /...../ 4. Uśmiechnięta buzia dziewczynki, włosy do ramion, golf. Czekamy na zgłoszenie się właścicieli. Czy to może takie zdjęcie: http://www.zkoszarydzow.pl/murator/iga.jpg Pozdrawiam TAK! Droga Redakcjo! Wysłałem na priva swój adres. Dziś dostałem awizo i popędziłem na pocztę. Odebrałem paczuszkę, rozpakowałem w domu i....... dostałem kubek zamiast koszulki . Nie to żebym sie nie cieszył, ale spodziewałem się jednak koszulki . Wkradł sie jakiś błąd? czy już nie ma szans na koszulkę? Pozdrawiam nieco zaniepokojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Droga redakcjo dziekuje za koszulke ktora dzis listosz przyniosl do mych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 20.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Rydzu zawsze mogłeś dostać modnego ostatnio banana Istnieje też druga prawdopodobna wersja, bo wszyscy wiemy, że Częstochowa to miasto cudów, i z Redakcji wyszła na bank koszulka a, że przyszedł Rydzu kubek to istny cud chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Redakcjo! Odwołuję co napisałem wczoraj bo dziś zastukał pan w mundurku do mych drzwi i przyniosł wyczekiwaną z utęsknieniem koszulkę. Jest czadowa - tak stwierdziła moja córcia Dzieki 100-krotne i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Ja tez dziekuje za dostarczenie koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts