niedzio 21.02.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Szukam sprawdzonej i niedrogiej ekipy budowlanej z Łodzi i okolic. Może to być również ekipa z innego rejonu Polski, która dojeżdża na czas budowy (nie wykluczam wynajęcia dla nich jakiegoś lokum). Z góry dzięki za pomoc, bo czas już nagli, wiosna się zbliża a ja jeszcze nikogo nie wybrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek.bo 28.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 witam tu darek z kieleckiego,budowałem w zeszłym roku na pomorskiej niestety inwestorowi starczyło pieniazków tylko na stan surowy zamkniety,polecam swoje usługi tel.604403508,dom mozesz zobaczyc na pomorskiej 469,pozdrawiam darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Niedzio wpadnij na grupę łódzką to pomożemy . Mój murarz już zajęty ale nas jest dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts