Gość 03.02.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Ile płaciliście za rozprowadzenie rur i obudowę kominka?PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 06.02.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Jeszcze nie rozprowadzałem, ale mam już dwie oferty na te prace. Mianowicie:1. 4.300 zł. za rozprowadzenie - 8 punktów grzania, 5 tys. zł. za obudowę.2. 2.900 zł. za rozprowadzenie - 4 punkty grzania (ale obejmuje 90% powierzchni w stosunku do pkt.1), 3,5 tys. zł. za obudowę + koszt kamienia, który akurat mam w cenie surowca.Dom o powierzchni 174 m2, ale do ogrzewania 145 m2, jednopoziomowy, bez piwnic, poddasze nieużytkowe.W cenie rozprowadzenia jest wszystko: ruty spiro, filtr, turbina, anemostaty itd., sam nie pamiętam co więcej. Ceny są z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Dzięki za odpowiedź. Jaki model wkladu będziesz instalował?Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 10.02.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Co do wkładu, jeszcze nie jestem pewien.Jednym z kandydatów jest Spartherm Varia 2L, wysokość drzwiczek 51 cm (koszt ponad 4.000 zł.), ale możliwe że będzie jakiś Norweg.Tak czy siak, napewno będzie to model z szyba boczną lewostronną.Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts