darek79 25.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 słuchajcie, a ja mam troszkę inne pytanie.też chciałbym, może nie przedzielić, ale wydzielić w dużym pokoju osobny kącik na komputer i takie tam.słyszałem, że można to zrobić za pomocą regałów - bo nie chciałbym raczej wstawiać osobnej ścianki. korzystał ktoś z was może z takiego sposobu?mógłbym prosić o zdjęcia, jak to wygląda? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathap 25.02.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ludwiśka: Jeśli dobrze zrozumiałam, to Twój pokój wygląda mniej więcej tak, jak na rys. poniżej. Może więc skorzystać z rady Mufki i w ten sposób go przedzielić:? http://www.e-undernet.com/mieszkanie/pokoj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiśka 26.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 mój pokój jest taki jak narysowałaś tylko że okna mają po 1,8 m.i zostaje od okna do ściany jakieś 1,5m. kiedyś myślałam o przedzieleniu w drugą stronę do połowy pokoju jakąś kratką ale przez okno wyglądałoby to śmiesznie(chyba) co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwiśka 26.02.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 darek79:niestety nie mam zdjęć,ale kiedyś byłam u znajomych,którzy tak właśnie przedzielili pokój nie jest to taki zły pomysł oczywiście jeśli się da.Moim zdaniem meble powinny być w miarę wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 26.02.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 właśnie z tymi meblami to nie wiem do końca - pokój ma tylko jedno okno :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts