Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trojaczki szczęsliwe w nowych domkach :-)

CCI

Recommended Posts

Witajcie, Ewu-nie dziw się, obojętność ludzi jest nieprawdobodobna, większość myśli: no biedny piesek ale na pewno ktoś go weźmie- tak "ktoś" ale nie ja, po co mi kłopot. Czy nie tak jest? Jeśli Cię krzywdzę- przepraszam, wiem że na szczęście nie wszyscy są źli a to pewna pociecha. Ludzie, zróbmy zbiórkę na te psy, jakieś jedzenie (suche czy w puszkach) można zamówić w firmach dostarczających żywność dla zwierząt a oni dostarczą do lecznicy w której są te psy. Przyszły właściciel powinien mieć naszą pomoc na początek, na koszty utrzymania i leczenie. Niech ktoś zorganizuje coś fachowo. Czy są fachowcy od takich akcji?

Jestem ZA.....zrobmy jakąs zbiorke pieniędzy i kupmy jedzenie,moze oplacmy koszty leczenia choć w połowie.W grupie mozna więcej!!!!!!!!!

Jak to zorganizować?

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najwięcej na ten temat wie CCI, ona pisała że są w Warszawie. Jeśli możesz to pewnie, pojedź i zawieź karmę, jakąś dla rekonwalescentów najlepiej. Zresztą każda się przyda, one nie są wybredne. Chodzi też o to aby ktoś kto się na tym zna zorganizował sprawę na większą skalę. Możemy wpłacić na koszty leczenia na konto tej kliniki w której one są ale trzeba znać numer konta. Zamówienia w firmach wysyłkowych rozprowadzających psie żarcie też trzeba kierować na jakiś konkretny adres z dopiskiem np.: " Szary i Spółka". Na Forum możemy stworzyć temat będący listą darczyńców, żebyśmy wiedzieli ile czego poszło od naszego Forum. Kto się zgłasza do koordynowania sprawy? Może zgodzi się Zielonooka?

Byliśmy u naszego weta. On pracuje na SGGW. Chyba wezma je do szpitala zakaxnego tam ale ostateczna odp. bedzie około 13.30 wiec trzymajcie kciuki i potrzebna pozytywna energia dla doca zeby sie udało . My zrobiliśmy ile w naszej mocy. Teraz wszystko w rekach doca. Prosimy o trzymanie kciuków. Z Pchła mamy stały kontakt. Powiem tylko tyle ze to wspaniała osoba i oby takich wiecej. Jest Wielka i pełna miłosci do zwierzat. Ukłon w jej stronę

Napewno potrzeba bedzie kasy na zapłacenie za pobyt i leczenie w szpitalu. Szary ma napewno nuzycę wiec mniejsze zło i chyba jakiegoś grzyba ale czekamy na wyniki słuchajcie mi lepiej na gg rozmawiac wiec jak macie mażliwosć to piszcie na mojego gadulca oki?? 8150428

Włączamy się!!!. i czekamy na informację o pieskach. Sądzę, że gdy karma będzie potrzebna to musi byc odpowiednia, one są tak ogromnie wyniszczone a nie można im zaszkodzić.

CCI trzymamy kciuki, żeby wszystko sie udało.

Proszę o podanie konta dla psiaków.

udało sie nasz doc jest wielki po moich błaganiach i jego interwencji psy jutro zostana przewiezione do SGGW. Konto podam jak zostanie podane na razie trzeba przewieśc psy do SGGW jutro. To tyle na dzis. przepraszam ale moje dziecko miało dziiaj badania w CZD i padam po całym dniu tam jutro napiszę wiecej dzieki Wam wszystkim :D

Szary ma nużycę,grzyba i gronkowca ale ma też wielką siłę która utrzymuje go przy życiu. Psy są na SGGW i pod opieka najlepszych lekarzy. Będziemy do nich jeździć na zmianę raz Pchła raz my są też inni ludzie którzy chcą pomóc. Myśle że będxzie wszystko dobrze. Szukamy dla nich domków. Jeden moze już niedługo być zabrany, Szary i sunia zostaną dłuzej. Szary pewnie najdłużej na SGGW ale gdyby ktoś z was chciał zaadoptować maluchy to dajcie znac. Cały czas szukamy domków dla nich