Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trojaczki szczęsliwe w nowych domkach :-)

CCI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oglądam te zdjęcia i czytam Wasze posty i wstyd się przyznać, oczy się pocą.

Nie Tobie jednemu .

Podnosze Maksa.

CCI -Jestes wielki/a/ . To szczescie , ze te dzieciaki spotkaly Ciebie.

Nie potrafie wyrazic slowami jak wiele szacunku mam dla Ciebie.

Podnosze Maksa.

CCI -Jestes wielki/a/ . To szczescie , ze te dzieciaki spotkaly Ciebie.

Nie potrafie wyrazic slowami jak wiele szacunku mam dla Ciebie.

Nie ja jestem wielka tylko Pchła bo to ona wzieła dzieciaki do siebie i zajeła sie wszystkim.To ja spotkały nie mnie. My tylko trochę jej pomagamy. To Pchle nalezą sie uściski i ogromny szacunek :)

Słuchajcie, na stronie radia z Kędzierzyna (http://www.parkfm.com.pl/jarmark.php) ukazało się takie oto ogłoszenie (kategoria: zwierzęta, czas: ostatni tydzień):

" PRZYJMĘ MŁODEGO PSA LUB SZCZENIAKA DO PILNOWANIA DOMU. SUPER WARUNKI 0606159022 "

Może to jakoś wykorzystać ?

to post Tomka J

3.955,78 zł w ciągu kilku dni dzięki gromadzie zapaleńców, wrażliwców pozytywnie zakręconych którzy odpowiedzieli na wezwanie PCHŁY od której wszystko sie zaczeło i innych, trzy małe nieszczęścia, dostały drugą szansę, jeden "człowiek" odebrał im tę pierwszą, ale znaleźli się inni, którzy usiłują to naprawić

DZIEKI WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA

:D

Znowu byłby na zimnie lub upale, zależnie od pory roku. Jeśli ma gdzieś trafić to już dobrze, po tym wszystkim co przeszedł. Pies do pilnowania kojarzy mi się z lańcuchem. Może się mylę.

no nie zawsze...moich sasiadow pies tez pilnuej domu...ma porzadna bude...zadnego łancucha i jest bardzo kochany...

CCI pytanie mam!

czy psy sa jeszcze w klinice? czy moze wybieracie sie je odwiedzic ???

w zeszly week nie moglam ale teraz bardzo chetnie

jak cos to napisz.

Tak wybieramy sie w niedziele wiec jak cosik to kontakt na priv i tam pogadamy oki? super jakbyś pojechała z nami :-D

Teska ale to ogłoszenie szczerze nie brzmi przekonująco. Sa wyjątki ale rzadko i jaka pewnosc ze pies i tak już po przejsciach będzie miał dobrze po takiej treści ogł. Choć rzeczywiscie zdarzają sie wyjątki.

CCI pytanie mam!

jak cos to napisz.

Tak wybieramy sie w niedziele wiec jak cosik to kontakt na priv i tam pogadamy oki? super jakbyś pojechała z nami :-D

Teska ale to ogłoszenie szczerze nie brzmi przekonująco. Sa wyjątki ale rzadko i jaka pewnosc ze pies i tak już po przejsciach będzie miał dobrze po takiej treści ogł. Choć rzeczywiscie zdarzają sie wyjątki.

hmm..no nie znam sie....moze masz racje...

CCI pytanie mam!

jak cos to napisz.

w niedziele moge :D

napisze jutro na priv jakos sie dogadamy- na sggw na nowoursynowska mam dosc blisko :wink:

Tyberian obecuje poobglaskiwac i podrapac za uszami od ciebie :wink:

Zdaniem lekarzy pieski powinno się zabrać już do domku, bo tak długi pobyt w szpitalu – mimo tak licznych odwiedzin może źle się odbić na ich psychice – nie mają stałego domku, jednych, swoich państwa… Oczywiście Melisę i Szarego zabiera Koza od razu jak będzie można – wstępnie wtorek (dalsze leczenie może odbywać się w domu, a wszelkie zabiegi po szczepieniach – u Maxa też). Ale co z Maxem? Nie można go tam zostawić samego?! My nie znaleźliśmy, ale nie spoczywamy na laurach.