tyberian 06.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Piękny szczeniak, ma masę uroku osobistego i po tym wszystkim jeszcze (na szczęście) ochotę do zabawy. No, kto się decyduje? To będzie duży, wspaniały pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 06.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mam nadzieje, ze Maks znajdzie szybko domek Trzymam kciuki za przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 06.03.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mamy dla Trojaczków 3.330,78 zł. dzieki wielkie Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 07.03.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Relacja - 3.440,78zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.03.2006 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Oglądam te zdjęcia i czytam Wasze posty i wstyd się przyznać, oczy się pocą. Nie Tobie jednemu . Podnosze Maksa. CCI -Jestes wielki/a/ . To szczescie , ze te dzieciaki spotkaly Ciebie. Nie potrafie wyrazic slowami jak wiele szacunku mam dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.03.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Podnosze Maksa. CCI -Jestes wielki/a/ . To szczescie , ze te dzieciaki spotkaly Ciebie. Nie potrafie wyrazic slowami jak wiele szacunku mam dla Ciebie. Nie ja jestem wielka tylko Pchła bo to ona wzieła dzieciaki do siebie i zajeła sie wszystkim.To ja spotkały nie mnie. My tylko trochę jej pomagamy. To Pchle nalezą sie uściski i ogromny szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.03.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Słuchajcie, na stronie radia z Kędzierzyna (http://www.parkfm.com.pl/jarmark.php) ukazało się takie oto ogłoszenie (kategoria: zwierzęta, czas: ostatni tydzień): " PRZYJMĘ MŁODEGO PSA LUB SZCZENIAKA DO PILNOWANIA DOMU. SUPER WARUNKI 0606159022 " Może to jakoś wykorzystać ? to post Tomka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.03.2006 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Wiesz mnie jakoś to nie przekonuje do pilnowania domu ja uważam ze pilnowanie swoją drogą ale trzeba wziaść od serca a nie do pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 08.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Znowu byłby na zimnie lub upale, zależnie od pory roku. Jeśli ma gdzieś trafić to już dobrze, po tym wszystkim co przeszedł. Pies do pilnowania kojarzy mi się z lańcuchem. Może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.03.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 mi też ogólnie ze złymi warunkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 08.03.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 3.955,78 zł w ciągu kilku dni dzięki gromadzie zapaleńców, wrażliwców pozytywnie zakręconych którzy odpowiedzieli na wezwanie PCHŁY od której wszystko sie zaczeło i innych, trzy małe nieszczęścia, dostały drugą szansę, jeden "człowiek" odebrał im tę pierwszą, ale znaleźli się inni, którzy usiłują to naprawić DZIEKI WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.03.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 CCI pytanie mam!czy psy sa jeszcze w klinice? czy moze wybieracie sie je odwiedzic ??? w zeszly week nie moglam ale teraz bardzo chetniejak cos to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 09.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zielonooka, wygłaszczcie ode mnie Szarego, Melisę i Maksa. Ja nie będę bo mam za daleko ale myślę o nich i jeśli działa telepatia powinny to wiedzieć i czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Znowu byłby na zimnie lub upale, zależnie od pory roku. Jeśli ma gdzieś trafić to już dobrze, po tym wszystkim co przeszedł. Pies do pilnowania kojarzy mi się z lańcuchem. Może się mylę. no nie zawsze...moich sasiadow pies tez pilnuej domu...ma porzadna bude...zadnego łancucha i jest bardzo kochany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 09.03.2006 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 CCI pytanie mam! czy psy sa jeszcze w klinice? czy moze wybieracie sie je odwiedzic ??? w zeszly week nie moglam ale teraz bardzo chetnie jak cos to napisz. Tak wybieramy sie w niedziele wiec jak cosik to kontakt na priv i tam pogadamy oki? super jakbyś pojechała z nami Teska ale to ogłoszenie szczerze nie brzmi przekonująco. Sa wyjątki ale rzadko i jaka pewnosc ze pies i tak już po przejsciach będzie miał dobrze po takiej treści ogł. Choć rzeczywiscie zdarzają sie wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 CCI pytanie mam! czy psy sa jeszcze w klinice? czy moze wybieracie sie je odwiedzic ??? w zeszly week nie moglam ale teraz bardzo chetnie jak cos to napisz. Tak wybieramy sie w niedziele wiec jak cosik to kontakt na priv i tam pogadamy oki? super jakbyś pojechała z nami Teska ale to ogłoszenie szczerze nie brzmi przekonująco. Sa wyjątki ale rzadko i jaka pewnosc ze pies i tak już po przejsciach będzie miał dobrze po takiej treści ogł. Choć rzeczywiscie zdarzają sie wyjątki. hmm..no nie znam sie....moze masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 hm...faktycznie,ze ogłoszenie nie brzmi zachęcająco,jest takie jakieś suche bez milosci do zwierząt,ale .....wiecie no są wyjątki....zawsze mozna sprawdzić gdzie oddaje się psa,postraszyc przyszlego własciciela,ze te wizyty mogą byc częstsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 CCI pytanie mam! czy psy sa jeszcze w klinice? czy moze wybieracie sie je odwiedzic ??? w zeszly week nie moglam ale teraz bardzo chetnie jak cos to napisz. Tak wybieramy sie w niedziele wiec jak cosik to kontakt na priv i tam pogadamy oki? super jakbyś pojechała z nami Teska ale to ogłoszenie szczerze nie brzmi przekonująco. Sa wyjątki ale rzadko i jaka pewnosc ze pies i tak już po przejsciach będzie miał dobrze po takiej treści ogł. Choć rzeczywiscie zdarzają sie wyjątki. w niedziele moge napisze jutro na priv jakos sie dogadamy- na sggw na nowoursynowska mam dosc blisko Tyberian obecuje poobglaskiwac i podrapac za uszami od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 09.03.2006 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 oki czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CCI 09.03.2006 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Zdaniem lekarzy pieski powinno się zabrać już do domku, bo tak długi pobyt w szpitalu – mimo tak licznych odwiedzin może źle się odbić na ich psychice – nie mają stałego domku, jednych, swoich państwa… Oczywiście Melisę i Szarego zabiera Koza od razu jak będzie można – wstępnie wtorek (dalsze leczenie może odbywać się w domu, a wszelkie zabiegi po szczepieniach – u Maxa też). Ale co z Maxem? Nie można go tam zostawić samego?! My nie znaleźliśmy, ale nie spoczywamy na laurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts