_Beti_ 03.11.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 oj ged... gdzie mi do muzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joker_28 03.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Strasznie się cieszę, że już mieszkacie Od początku śledziłem Twój dziennik, mooocno kibicowałem Dla mnie to jedna z najbardziej ulubionych relacji z budowy na forum. Taka prawdziwa, naturalna, żadne tam 'ę','ą' Możecie być z siebie dumni, tyle serducha włożone i tyle 'tymi ręcami' zrobione. Szacun wielgachny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 03.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj. Jak to się mówi, jest jednocześnie i radośnie i jakoś tak troszkę smutnawo. Jakby nie było Twoja przygoda z budową się kończy, a co za tym idzie nastąpiło wielkie THE END w dzienniku. Ja tak samo jak inni, lubiłem go czytać, bo był oryginalny i w 100 % prawdziwy. Gratuluje podejścia do tematu i spełnienia marzeń. Powodzenia Beti w sumie jakby nie było na "lekko" nowej drodze życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 08.02.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Dziękuje Wam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts