ania67 22.10.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Hej Beti Musze serdecznie Wam pogratulować Waszego domku Twoje budowanie jest mi bardzo bliskie, bo też zmagamy sie z budowa sami Pomaga nam rodzinka Budujemy domek ok 100m też z pełnym podpiwniczeniem.Przed tym co osiągneliscie do tej pory chylę czoła i jestem pelna uznania. Wiem ile to kosztuje i jakie jest to poświecenie, ale satysfakcja.......... My w tej chwili mamy stan surowy otwarty, sprzedaliśmy mieszkanie i wykanczamy. Tez będziemy wykanczac sami Serdecznie Ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.10.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dzięki Aniu za pochwały jeszcze nie zakończyliście sezonu budowlanego ? co jeszcze robicie na budowie w tym roku bo my sie bijemy z myślami czy jest jeszcze sens coś robić np. wodę kominek czy tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 dzięki Aniu za pochwały jeszcze nie zakończyliście sezonu budowlanego ? co jeszcze robicie na budowie w tym roku bo my sie bijemy z myślami czy jest jeszcze sens coś robić np. wodę kominek czy tynki Sezon budowlany trwa Zawsze jest cos do zrobienia Tym bardziej, ze dzialkę mamy na stoku i walczymy z ziemią-tu trzeba podsypac pod tarasem, a tam zrobic pojazd itd. Teraz rozgladamy sie za oknami, juz mamy pierwsza wycene. Jak juz bedą okna, to moze zabierzemy sie za instalacje, a tynki zamierzamy robic wiosną, aby przez lato wyschły.No i wrzesień- pażdziernik przeprowadzka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.10.2006 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 oj to wam okropnie zazdroszczę tej przyszłorocznej przeprowadzki u mnie nie ma szans Ja okna juz zamówiłam powinny być za niedługo w oknostylu Ania a co jeszcze będziecie robić samodzielnie przy wykończeniówce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 22.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Beti, nie mamy wyjscia, bo będziemy wynajmować mieszkanie( na szczęście koszt wynajmu w stosunku do obecnych opłat to ok 200,00) Aha, nie napisalam, ze wiezbę i dach robili nam fachowcy Mój mąż ma zamiar robic wszystko sam( oprócz tynków maszynowych i posadzek), oczywiście jak czas pozwoli myśle, ze damy radę A Wy co zamierzcie robic sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.10.2006 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 teraz właśnie mąż zastanawia się czy robić samemu wodę, kan i kominek dużo czyta na ten temat, chyba się zdecyduje choć bez wskazówek fachowca się chyba nie obejdzie montaż okien fachowcy tynki będzie robić ekipa wylewki my ocieplenie domu styropianem my tynki zew fachowcy parkiet, ceramika, montaż parapetów, całej łazienki kuchni itd. My centralne będą robić chyba też fachowcy takie są plany ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.10.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Hej Beti Czytajac Wasz dziennik nie mam wątpliwosci,że z większością prac sami sobie poradzicie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.10.2006 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ania czyli centralne, wode, kanalizacje też będzie robił mąż sam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ania czyli centralne, wode, kanalizacje też będzie robił mąż sam ??? Będzie robil sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.10.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 to zdolny ten Twój mąż budowlaniec, czy samouk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.10.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 to zdolny ten Twój mąż budowlaniec, czy samouk Jest samoukiem (konieczność zyciowa, po studiach nie było pracy, ale tez lubi to co robi) a od przeszlo 10 lat pracuje jako budowlaniec i nie powiem dobry jest Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.10.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 no widzisz tak myślałam ze ma cos wspólnego z budowlanką, przy tak wielkim wkładzie własnym w wykończenie domu trzeba mieć jakieś doświadczenie Mój mąż jest informatykiem, więc i doświadczenia ma mało w kwestiach budowlanych, ale brak kasy powoduje że człowiek często musi uczyć sie nowych rzeczy, a często zdarza się że sam bez doświadczenia zrobisz sobie lepiej niż nie jeden fachowiec dobrze że teścia mam też taką złota rączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.10.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Hej Beti Masz racje potrzeba i życie nieraz zmuszą człowieka do nauki. Ja np robie teraz prawo jazdy, choć gdyby nie budowa nigdy bym nie zrobila( nigdy nie mow nigdy ) Bardzo cenie takich ludzi jak Wy, nie narzekacie a sami bierzecie sie do pracy-BRAWO!!!! Mój teśc też bardzo nam pomaga przy budowie i też dużo potrafi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.10.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ania masz jakieś zdjęcia domu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wow, Beti, ale duzy ten Wasz dom jest! No i bardzo przystojny! Czekam teraz na okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 25.10.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zeljka ja też czekam bardzo bardzo bardzo niecierpliwie na okna mam nadzieje że nas nie oszukają i nie będę musiała czekać na okna do grudnia Zeljka czy wy juz sie przeprowadziliście ??? bo dom juz wykończony na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.10.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ania masz jakieś zdjęcia domu ??? Mam, jazeli mogę je tutaj u Ciebie wkleic to bardzo proszę http://www.fotosik.pl/search.php?search=anus02&loginMe=SZUKAJ Dzisiaj sprzedaliśmy mieszkanie w poniedziałek przeprowadzka do wynajowanego mieszkania, żarty się skończyły trzeba ruszać z wykończeniówką Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zeljka ja też czekam bardzo bardzo bardzo niecierpliwie na okna mam nadzieje że nas nie oszukają i nie będę musiała czekać na okna do grudnia Zeljka czy wy juz sie przeprowadziliście ??? bo dom juz wykończony na cacy Jeszcze nie. Dopiero u gory nam ocieplaja poddasze, potem trzeba ogrzewanie wlaczyc i podlogi zrobic i dopiero wtedy... Na razie mieszkaja tam pracownicy, my najmniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.10.2006 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 to naprawdę serce się kraje, jeśli widzisz juz prawie wykończony dom, i brakuje już tak niewiele, a nie możesz się się jeszcze wprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 31.10.2006 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 odpowie mi może ktoś jakie sa teraz te warstwy wylewki na parterze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts