kasia64 01.07.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 GRATULACYJKI!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.07.2007 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 dzięki kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 05.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 też sie dołączamy do gratulacji !!! no i bardzo ładny dom ,i piękne okolice pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.07.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Twój dom dopiero robi wrażenie A okolice faktycznie zaczynają się robić górzyste Linia kolejowa Przemyśl - Kraków przecina polski krajobraz z płaskiego jak stół na górzysty ja mam przyjemność mieszkać już po drugiej stronie, w nocy mogę usłyszeć pociąg tej linii. I faktycznie nie wiem jak to się udało projektanta ale linia kolejowa prawie idealnie rozdziela dwa bardzo różne krajobrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 17.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Beti jaka jest minimalna moc waszego kotła, bo panienka w ekodomie jest mało kumata i nie wie o co się ją pyta, a szef jest nieuchwytny? Chodzi mi o jego prace latem do grzania CWU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.07.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 niestety nie wiem, ale poszukam w instrukcji obsługi, która jest na budowie My także nie mogliśmy się z nią dogadać byliśmy od samego początku nastawieni na 25 ale ona usilnie twierdziła że 25 na ogrzewanie naszego domu i na ciepłą wodę ( zbiornik 200-300l po solary w przyszłości) nie wystarczy My jednak zaufaliśmy swoim przeliczeniom i kupiliśmy 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Beti trzymam za Was cały czas kciuki Najważniejsze że prace posuwają się do przodu.Życzę dużo zdrówka dla całej budującej rodzinki. Pogoda tochę odpuszcza więc będzie trochę łatwiej.Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.07.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 ksiu gratuluje przeprowadzki! nie ma jak na swoim choć się zbytnio nie ujawniam to jednak zawsze czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dzięki za gratulacje Warto się męczyć przy budowie bo radość po przeprowadzce jest ogromna i każdy dzień wynagradza włożone serce i pracę w budowę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jaki piekny ten Twój Robcio - wykapana mamusia I rurki jakie fajowe rozgościły się w waszym domku .Tak trzymać - przeć do przodu Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.07.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 dzięki kasiu rurki juz przykryte wylewkami Robciu ma cos troszku ze mnie i z męża jest naprawdę kochanym skórnikiem, w sobotę teść podciął mu włosy, bo miał niesamowita szopę na głowie i teraz wygląda jak prawdziwy chłopczyk. Teraz u nas żniwa i robota na budowie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 No cóż - domek nie ucieknie a żniwa to bardzo ważna rzecz - przecież be z chleba siły do roboty by nie było trzymam kciuki za pogodę aby sprzyjała pracom w polu i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 13.08.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Beti - jakiej firmy kupiliście rurki do podłogówki - wie że nie najtańsze, więc chyba był wybór pomiędzy różnymi producentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.08.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 z tego co pamiętam to wszystkie rurki były wawina wiec najlepsze na rynku ale w dobrej cenie bo wszystko kupione było na allegro trochę nam zabrakło tych rurek i kupiliśmy resztę nipko czy cos w tym rodzaju amerykańskie tych nipko używaliśmy także do wody bo wawin (tego przekroju który był nam potrzebny) był okropnie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 14.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dzięki Beti - zamówiłem Wavina po 3.31 z transportem. Będzie w czwartek - jakoś tak odgapiam wasze rozwiązania - widać, że są przemyślane. Liczył ktoś wam podłogówkę? czy zrobiliście tak na oko? Dlaczego kładliście folię na rurki? - nikt tak nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.08.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 podlogowka byla robiona na oko po przejzeniu setek zdjec z podlogowkami, jako ze jest to dodatkowe ogrzewanie zarowno w lazienkach kuchni i wiatrolapie napewno niebedzie problemu ze moze niedogrzewac zwlaszca ze jest sporo przewymiarowana. Jezeli chodzi o folie to na podlogowce dawana byla pod rurki, a ta czarna folia ktora jest na calosci byla dawana na rurki ktore ida do grzejnikow poniewaz sa wcisniete w rowki ktore sa w styropianie,jezeli chodzi o dawanie foli pod na styropianpod wylewke jest o tym wiele watkow i dyskusji ostatecznie zdecydowalismy ze damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 10.09.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Hello Beti. Jak tam ocielpenie i ewentualnie podbitka (zróbbcie ją od razu bo ja zwlekałem i juz 3 zimę będziemy bez podbitki). Nie zalało was tam bo u mnie od tego deszczu kominy wpuściły mi trochę wody na ścianę poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 13.09.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 po tych deszczach okazało się że przecieka nam dach w 3 miejscach ale przyszedł blacharz i poprawił, więc mam nadzieje że już nie będzie problemu dom już jest docielony położyliśmy siatkę i 2 razy klej, szalety na ukończeniu teraz trzeba malować gruntem co do podbitki to sprawa jest nadal nierozwiązana, bo jeśli chodzi o kase to na nią mamy ale jeśli chodzi o wykonanie to nie wiem czy zdążymy w tym roku mamy wykopki, teść ma jakieś prace polne, w palnie były jeszcze tarasy i schody, a pogoda nadal niedopasuje, poza tym synuś się nam bardzo rozchorował Jasne że było by lepiej zrobić ta podbitkę odrazu ale doba ma tylko 24 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Beti, z trudem odszukałam Twój dziennik. Widzę, że chatkę macie już docieploną. A jaki duży już synek . Fajnie się porównuje stare i nowe zdjęcia - u Was i domek i dziecię rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.10.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Cześć Ty też zbyt często na forum nie bywasz ale wcale się nie dziwię Dzieciaki urodne jak ich mama ( zajrzałam do dziennika ) A co u nas? jakoś leci faceci męczą się z podbitką ja chodzę do pracy więc czasu mam mało mój Robciu siedzi w domu z teściową, skurnikuje i rośnie jak na drożdżach Zaczynam poszukiwania płytek do łazienki i kuchni i już mi głowa pęka Pozdrawiam serdecznie beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts