Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Beti

Recommended Posts

Ty nie narzekaj na mury tylko ciesz sie, ze tyle pracy juz za wami :wink: I zdjecia wklejaj! Mysle, ze to porzadkowanie budowy szybko ci przejdzie. ja jestem pedantka (skutecznie leczona przez meza z tego nalogu wiec o porzadek w moim domu - tzn. taki, ktory mi odpowiada :wink: - trudno :D ), a na budowie jeszcze nic nie posprzatalam :wink:

• Odpowiedzi 543
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co do bramy to ma ja jakiś facet w Rzeszowie który jest byłym żużlowcem zdjęć więcej nie mam, namiarów na fachowca też brak, a bramę ma zrobić mój mąż jak będzie miał czas czyli za jakieś 3 lata pewnie :wink:

Iga ty sie pokazałaś to ja też a co tam :)

a postępy są ale faktycznie idzie dość wolno lecz jak przyjdą murarze to wtedy będzie już więcej widać

Witam i również gratuluję postępów!!! :D :D :D

Co do porządku na budowie, to moja Ekipa, choć porządne chłopaki, porządku niestety utrzymać na placu boju nie potrafią. To jest bolączka mojej Dagmary, ja jako facet zbytnio się tym nie przejmuję ;) Tak już musi być chyba!

A co z tym zalewaniem?! Bo coś zdjęć brakuje i opisu!!!

Czekamy z niecierpliwością!!!

:D :D :D

Nooo, piękny ten stropik!!!

Tylko mnie nie skrzyczcie za te czerwone i wielkie litery :lol: :wink: :D

Co do polewania, to solidnie zlać płytę rano i absolutnie nie lejcie w ciągu dnia, tylko dopiero po zachodzie słońca i w dodatku jak już płyta ostudzi się. To taka mała poradka, jakiej udzielił mi nasz Majster.

I jeszcze raz: rano (zanim słonko solidnie się rozświeci) wody nie żałować, a wieczorem też można schlupać płytkę. Nigdy nie lać wody na nagrzany beton!!!