iga9 17.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Ty nie narzekaj na mury tylko ciesz sie, ze tyle pracy juz za wami I zdjecia wklejaj! Mysle, ze to porzadkowanie budowy szybko ci przejdzie. ja jestem pedantka (skutecznie leczona przez meza z tego nalogu wiec o porzadek w moim domu - tzn. taki, ktory mi odpowiada - trudno ), a na budowie jeszcze nic nie posprzatalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.05.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ja na razie dzielnie sprzątam, ale moja rodzinka zaczyna się troszku na to wkurzać bo zbieram im ciągle jakieś deski i deseczki układam wielkościowo a oni musza chodzić po nie a tak zawsze coś pod nogą leży a zdjęcia juz wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Beti, fajnie masz -rośnie ci domek, powolutku bo powolutku ale konsekwentnie, zazdroszczę, wersja z bramą jest cudowna. gdzie mozna namierzyć takiego majstra od metaloplastyki z taką piekną bramą. Może masz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 A możesz wykonac wiecej zdjęć z tym pieknym plotkiem, pokaże mężowi to może da się przekonac do metaloplastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Miło zawsze poogladac zdjecia z postepami. I zobaczyc w koncu inwestorke Ucieczka latorosli sie nie przejmuj - za kilka lat zagonicie go do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 18.05.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 co do bramy to ma ja jakiś facet w Rzeszowie który jest byłym żużlowcem zdjęć więcej nie mam, namiarów na fachowca też brak, a bramę ma zrobić mój mąż jak będzie miał czas czyli za jakieś 3 lata pewnie Iga ty sie pokazałaś to ja też a co tam a postępy są ale faktycznie idzie dość wolno lecz jak przyjdą murarze to wtedy będzie już więcej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Beti, takiego ogrodzenia w zyciu nie widzialam, ale pomysl! ciekawe jaki drogy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 19.05.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ogrodzenie może i nie tanie, ale my palujemy na szkielet kupić drut a resztę łodyg robić z odpadów, mąż już coś tam planował jak to robić, ale on jeszcze w czasach studenckich robił ogromne ilości świeczników i lamp stojących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.05.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Aha, to masz dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam i również gratuluję postępów!!! :D Co do porządku na budowie, to moja Ekipa, choć porządne chłopaki, porządku niestety utrzymać na placu boju nie potrafią. To jest bolączka mojej Dagmary, ja jako facet zbytnio się tym nie przejmuję Tak już musi być chyba! A co z tym zalewaniem?! Bo coś zdjęć brakuje i opisu!!! Czekamy z niecierpliwością!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 21.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Aaa, odnośnie bramy... ... faktycznie ciekawa, ale jak sobie pomyślę, jak takie cudeńko czyścić przed malowaniem, a później to malować, konserwować... Brrr, aż mnie zatrzęsło Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.05.2006 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 dziennik uzupełniłam, zalewanie dziś o 16 pogoda nam przeszkodziła w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Beti gratulacyjki wyjścia z podziemia i czekam na zdjątka i na nich oczywiście mury co pną sie do góry.Brama cudeńko.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.05.2006 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Kasia dzięki właśnie czekam w nerwach na gruchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Przyjedzie grucha, betonik wyleje i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.05.2006 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ok grucha przyjechała, strop zalany wszystko odbyło się bez problemu, kamień spadł mi z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.05.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 BRAWO!!! Niech żyją gruchy!!!Jeszcze jakieś zdjątko proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 22.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Nooo, piękny ten stropik!!! Tylko mnie nie skrzyczcie za te czerwone i wielkie litery Co do polewania, to solidnie zlać płytę rano i absolutnie nie lejcie w ciągu dnia, tylko dopiero po zachodzie słońca i w dodatku jak już płyta ostudzi się. To taka mała poradka, jakiej udzielił mi nasz Majster. I jeszcze raz: rano (zanim słonko solidnie się rozświeci) wody nie żałować, a wieczorem też można schlupać płytkę. Nigdy nie lać wody na nagrzany beton!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.05.2006 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gryfpc a czemu tak sie robi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 23.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Gryfpc a czemu tak sie robi ??? Robi się tak dlatego, żeby beton nie popękał i żeby go wzmocnić. Im więcej wody wylejesz podczas jego schnięcia (wiązania), tym mocniejszy beton. Po prostu żeby nie schnął zbyt szybko trzeba go często i długo polewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts