iga9 23.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 No ja sie za bardzo podlewaniem nie zajmowalam... Mam nadzieje, ze ekpa robi to porzdnie Beti strop pierwsza klasa! I na pwno było warto! Ta piwnica widzac wklad waszej pracy nie kosztowala was wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 23.05.2006 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 właśnie powróciłam z wycieczki, byłam w moim ex domu ( panieńskim) ale ciągle myślałam i gadałam o budowie, to chyba przesada dzięki za rady mąż dziś impregnuje więźbę ale coś mu wolno idzie musze chyba iść mu pomóc pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 30.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam, witam!!! Więźba mówisz już zaimpregnowana? Ja mam zamiar się za to dopiero zabrać. Ale dla odmiany chyba będę ją moczył. A dlaczego wybraliście papę na lepiku?! Z termozgrzewalną jest o wiele mniej roboty, kładzie się ją szybciej i bezpieczniej, a przy tym jest w podobnej cenie! No cóż, wasz wybór Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.05.2006 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 my też na początku mieliśmy moczyć więźbę, ale ze względu na czas, który nas ponaglał bo drzewo zaczęło troszku czarnieć , ze względu na pogodę bo ciągle pada i ze względu na cenę zdecydowaliśmy sie jednak na opryskanie więźby, ale szczerze polecam impregnat Tytan jest na prawdę świetny wiem że przy termorozgrzewanej papie jest o wiele mniej roboty, ale u nas był jeszcze lepik z budowy teściów więc stwierdziliśmy że go warto wykorzystać poza tym zdania są podzielone które metody izolacji poziomej są leprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 01.06.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Beti tej piwniczki to ja wam zazdroszczę ale u nas zdania były podzielone mężuś na początku chciał a pózniej już niet, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.06.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 my planujemy w piwnicy kotłownie, nie che tracić miejsca na parterze wszystkie a smrody che mieć jak najdalej części mieszkalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 01.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 HMMM.....Ja też tak chciałam, ale ta twoja piwnica jest troszkę większa więc nie tylko piec tam wejdzie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.06.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja w tej piwnicy planuje schować cały opał czyli groszek i alternatywnie węgiel i drzewo, poza tym zrobimy tak jeszcze ściankę i zrobi się takie małe pomieszczenie na różne graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 05.06.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No no - widzę, że mimo niepogody domek wychodzi ładnie z ziemi. Aż miło czytać i oglądać. Piwniczki też Wam zazdroszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 05.06.2006 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 oj piwniczki nie ma na razie co zazdrościć bo stoi w niej troszku wody ponieważ deszcz pada prawie cały czas a leje się do niej z komina i przez klatkę schodową a pompa nie chodzi non stop no ale myślę że sie to jakoś pomału unormuje W czwartek lub piątek mają przyjść murarze więc wreszcie zacznie się coś dziać więc przeżywam przeżywam, choć mam teraz sesje i budowy raczej nie będę oglądać bo zakuwać trzeba, ale jak się chciało studiować to się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.06.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Studia nie wyścigi, a sesja jest dla ludzi... Jeśli ktoś chce dobrze zgłębić wiedzę to nic tylko Kampania Wrześniowa... Pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie Nie dziękuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 06.06.2006 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 oj kampania wrześniowa to nie dla mnie za pilna studentka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.06.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 oj kampania wrześniowa to nie dla mnie za pilna studentka ze mnie Też we wrześniu tak mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Beti słoneczko ucz się ucz ale w piąteczek zdjątko pstryknij i pkaż nam efekty pracy murarskiej. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 08.06.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 powróciłam z egzaminu, oczywiście egz. do przodu ale jutro też muszę jechać na uczelnie mam angielski więc nie będzie mnie przy pierwszych bloczkach bardzo nad tym ubolewam ale co zrobić, jednak popołudniu stawiam sie dumnie na działeczce jako inwestorską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Beti gratuluję dzisiejszego zdanego egzaminu,trzymam kciuki za jutrzejszy i za pierwsze bloczki też.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Beti gratuluję dzisiejszego zdanego egzaminu,trzymam kciuki za jutrzejszy i za pierwsze bloczki też.Pozdrowionka. Powtórka z rozrywki i czekam na obiecane zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Beti, od dzisiaj dołączam do komentatorów Twojego ciekawego dziennika (nieujawnioną czytelniczką byłam od dawna) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 12.06.2006 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 dzięki Aniu ja powiem szczerze że do Twojego dziennika też zaglądam ale teraz z powodu nadmiary obowiązków ( dziecko, budowa, sesja, wesele brata za 2 tygodnie) nie mam czasu ani śledzić dzienników ani wkleić zdjęcia, ale obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.06.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 beti poczekamy tylko nie zapomnij o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts