Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Beti

Recommended Posts

• Odpowiedzi 543
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, witam!!!

Więźba mówisz już zaimpregnowana? :D Ja mam zamiar się za to dopiero zabrać. Ale dla odmiany chyba będę ją moczył.

A dlaczego wybraliście papę na lepiku?! Z termozgrzewalną jest o wiele mniej roboty, kładzie się ją szybciej i bezpieczniej, a przy tym jest w podobnej cenie! No cóż, wasz wybór :D

Pozdrawiam!!!

:D :D :D

my też na początku mieliśmy moczyć więźbę, ale ze względu na czas, który nas ponaglał bo drzewo zaczęło troszku czarnieć :( , ze względu na pogodę bo ciągle pada i ze względu na cenę zdecydowaliśmy sie jednak na opryskanie więźby, ale szczerze polecam impregnat Tytan jest na prawdę świetny

wiem że przy termorozgrzewanej papie jest o wiele mniej roboty, ale u nas był jeszcze lepik z budowy teściów więc stwierdziliśmy że go warto wykorzystać poza tym zdania są podzielone które metody izolacji poziomej są leprze :roll:

oj piwniczki nie ma na razie co zazdrościć bo stoi w niej troszku wody ponieważ deszcz pada prawie cały czas a leje się do niej z komina i przez klatkę schodową a pompa nie chodzi non stop :-?

no ale myślę że sie to jakoś pomału unormuje

W czwartek lub piątek mają przyjść murarze więc wreszcie zacznie się coś dziać :D

więc przeżywam przeżywam, choć mam teraz sesje i budowy raczej nie będę oglądać :( bo zakuwać trzeba, ale jak się chciało studiować to się ma :roll: