Gość 19.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Beti, piszesz, że będziecie mieli wylewane trzy stropy - nad piwnicą, parterem i poddaszem (ze skosami)? My mamy strop nad poddaszem, z którego jesteśmy baaardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.06.2006 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 nad poddaszem też będzie strop lany powód ja chcę mieszkać w domu nie na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 nad poddaszem też będzie strop lany powód ja chcę mieszkać w domu nie na strychu A ja będę mieszkać też w domu ale bez lanego stropu nad poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Beti, z tym stropem słuszna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.06.2006 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kasia ja jakoś nie ufam płytom gipsowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Beti ja nie mam zdania ale ufam architektowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 27.06.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Witam!!! Faktycznie, mnie też bardzo cieszył widok stempli podpierających szalunki. Ale teraz, to ucieszyłby mnie widok gotowego dachu!!! Fajniusi potomek Wam rośnie!!! Kiedy zdaje egzamin na prawko?! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.06.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja juz prawko mam ( na auto) ale studiuje prawko 4 rok myślałam jednak że Cię dogodnie a tu nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.06.2006 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 aha wzorujemy sie troche na Twoim zbrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.07.2006 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 i nikt sie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Jak to nikt, ja się odzywam . Beti, nie przejmuj się, że prace wolno idą - najważniejsze, że posuwają się do przodu. Z tym zbrojeniem, niestety, tak długo schodzi. Gdy zalejecie strop robota migiem pójdzie do przodu. Ps. Gryfowi z tym prawkiem chodziło chyba o Twego synka w maluchu - kiedy on będzie robił prawko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 06.07.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 niestety dziś byłam na pogrzebie babci więc od wtorku na budowie nic nie ruszone a zbrojenie juz jest gotowe zostały tylko takie duperele do zrobienia, ale nikt teraz o tym nie myśli a pasowało by nam bardzo zalać bo potrzebne są nam pieniądze z książeczki mieszkaniowej a dostaniemy je dopiero po zalaniu stropu a z tym prawiek to faktycznie nie złapałam aluzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Beti, przykro mi, ze babcia Ci zmarla, to zawsze trudne przezycie. Takie to nasze zycie jest...Trzymam kciuki za strop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Jeśli pozwolicie, to łączymy się z Wami w bólu i smutku po Babci!!! :cry: Ale spójrzcie na to z innej strony: może to i lepiej, bo przecież już nie cierpi! Ja też w zeszłym roku straciłem babcię, z którą byłem bardzo związany, w dodatku podczas naszego pobytu w Afryce, więc nie mogłem być podczas jej ostatnich chwil - pocieszał mnie jedynie fakt, że teraz już nie cierpi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.07.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 babcia faktycznie w ostatnich dniach życia bardzo cierpiała, była pod silnymi środkami narkotycznymi ale teraz już nic nam nie pozostało tylko ją wspominać i modlić się za nią z historii budowlanych w wtorek zalewamy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dawo mnie u ciebie niebylo - ale juz sie poprawiam Bardzo wpolczuje smieci babci - sama przezylam, wiec, ze nie jest latwo JA z calego serca zycze wam jak najlepiej, bo pokazujecie jak wiele mozna zdzialac gdy sie w cos naprawde wierzy i czegos chce! Oby wam bodowa rosla nadal i obyscie nadal mieli takie szczescie cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.07.2006 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 iga ja do Ciebie zaglądam regularnie ale nawet nie mam za bardzo czasu na wpis w komentarzach ale TY to dopiero jesteś do przodu z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 No, ale u mnie z tym kredytem to nie taka sztuka jak u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 16.07.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 no ale znów u mnie nie te zarobki co u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts