Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Beti

Recommended Posts

• Odpowiedzi 543
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak to nikt, ja się odzywam :lol: :lol: :lol: . Beti, nie przejmuj się, że prace wolno idą - najważniejsze, że posuwają się do przodu. Z tym zbrojeniem, niestety, tak długo schodzi. Gdy zalejecie strop robota migiem pójdzie do przodu.

Ps. Gryfowi z tym prawkiem chodziło chyba o Twego synka w maluchu - kiedy on będzie robił prawko :wink: .

niestety dziś byłam na pogrzebie babci :cry:

więc od wtorku na budowie nic nie ruszone :(

a zbrojenie juz jest gotowe zostały tylko takie duperele do zrobienia, ale nikt teraz o tym nie myśli :( a pasowało by nam bardzo zalać bo potrzebne są nam pieniądze z książeczki mieszkaniowej a dostaniemy je dopiero po zalaniu stropu

a z tym prawiek to faktycznie nie złapałam aluzji :oops:

Jeśli pozwolicie, to łączymy się z Wami w bólu i smutku po Babci!!! :cry: :cry: :cry:

Ale spójrzcie na to z innej strony: może to i lepiej, bo przecież już nie cierpi! Ja też w zeszłym roku straciłem babcię, z którą byłem bardzo związany, w dodatku podczas naszego pobytu w Afryce, więc nie mogłem być podczas jej ostatnich chwil - pocieszał mnie jedynie fakt, że teraz już nie cierpi!!!

Dawo mnie u ciebie niebylo - ale juz sie poprawiam :oops:

Bardzo wpolczuje smieci babci - sama przezylam, wiec, ze nie jest latwo :cry:

JA z calego serca zycze wam jak najlepiej, bo pokazujecie jak wiele mozna zdzialac gdy sie w cos naprawde wierzy i czegos chce! :D Oby wam bodowa rosla nadal i obyscie nadal mieli takie szczescie cenowe :wink: