kasia64 22.07.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 beti serduszko się cieszy gdy niemożliwe staje się możliwe Gratulki zalanego stropu.Teraz chwila oddechu i dalej do boju.Teraz to już z górki i niedługo domek czapkę ubierze Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Beti , mam pytanie , jakie kupiłaś bazy pod kolumny i gdzie takowe coś sie kupuje? Może masz zdjęcie.Jestem przed wykonywaniem kolumn i ciagle szukam coś orginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.07.2006 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 acca5bazy pod kolumny kupiłam bezpośrednio u producenta ale kosztowały mnie trochę bo za jedną zapłaciłam70zł mogłam kupić tańsze po 45zł ale te droższe bazy były po prostu ładniejszete tańsze kupiłam w małym składzie budowlanym na górne wykończenie kolumnoczywiście cena bazy zależy od średnicy kolumny my wybraliśmy 31kasiabardzo dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 acca5 bazy pod kolumny kupiłam bezpośrednio u producenta ale kosztowały mnie trochę bo za jedną zapłaciłam70zł mogłam kupić tańsze po 45zł ale te droższe bazy były po prostu ładniejsze te tańsze kupiłam w małym składzie budowlanym na górne wykończenie kolumn oczywiście cena bazy zależy od średnicy kolumny my wybraliśmy 31 kasia bardzo dziękuje za miłe słowa Sama prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Te rosnace ceny to potraqfia zdolowac niejednego inwestora Uwazam, ze ta skretka pod tynkiem to swietny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.07.2006 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 iga pomysł nie mó,j męża ale przekaże mu pochwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 02.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Beti zniecierpliwiona czekam na zdjęcia, bo chociaż ostatnio mało się udzielam na forum to i tak śledzę moje ulubione dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Gratulacyjki wybudowania ścian!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.08.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 czarna ja także śledzę wasz dziennik a swoją drogą wreszcie nadrobiliście pisanie w dzienniku, patrzę w jeden dzień NIC w drugi dzień NIC…. a tu wreszcie dziś zaglądam a tam już folia na dachu jest gratuluje postępów a jak tam z męża pracą ruszyło coś kasia czekam na twoje ścianki, bo z tego co pamiętam to pozwolenie już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.08.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 pomniejszyliśmy łazienkę o 30 cm aby korytarz był szerszy Beti proszę napisz mi jaką szerokość będzie miał ten korytarz po waszym powiększeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 02.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 czarna ja także śledzę wasz dziennik a swoją drogą wreszcie nadrobiliście pisanie w dzienniku, patrzę w jeden dzień NIC w drugi dzień NIC…. a tu wreszcie dziś zaglądam a tam już folia na dachu jest gratuluje postępów a jak tam z męża pracą ruszyło coś kasia czekam na twoje ścianki, bo z tego co pamiętam to pozwolenie już masz Beti jeszcze trochę, parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.08.2006 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Aga można powiedzieć że mój korytarz ma dwie szerokości bo jak wychodzę z klatki schodowej to jest szerzej ale przechodząc do pokoi korytarz się dość ostro zwężał teraz ma 138cm kasia czekam z niecierpliwością na wbicie pierwszej łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Beti dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.08.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aga można powiedzieć że mój korytarz ma dwie szerokości bo jak wychodzę z klatki schodowej to jest szerzej ale przechodząc do pokoi korytarz się dość ostro zwężał teraz ma 138cm kasia czekam z niecierpliwością na wbicie pierwszej łopaty Ja też,ja też !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 03.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ah Beti z pracą u mojego męża może być jak z folia na dachu,czyli dziś płacze że jej nie ma a jutro już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Beti dom REWELACJA !!!!!!!!!!! Teraz dopiero widać przestrzeń w nowym domku A nóżkę kuruj,kuruj słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.08.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 czarna z tą praca niestety tak jest ja podobnie jak Ty siedzę w domciu z Robusiem mąż jest nauczycielem więc ma w miarę stałe zajęcie, ale jak tak dalej pójdzie ( zmniejszająca się ilość gotówki i mały przyrost naturalny ) mam zamiar iść do pracy na zimę, nie martwię się tym, że będę musiał iść, ale boje sie tego że nic nie znajdę Kasia nie wiem czy w moim domku jest aż taka przestrzeń, pokoje na poddaszu mają mniej więcej po 15m2, ale jak cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Beti właśnie chodzi o TO ŻE CIESZY i to jest NAJFAJNIEJSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 04.08.2006 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 kasia podobno mury cieszą najbardziej, bo najwięcej przybywa, a przy wykończeniówce kasy dużo ubywa a przybywa mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No tak to bywa ale co tam Wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts