dotac33 12.04.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 czy ktoś ma doświadczenia z tym projektem czekam na uwagi,komentarze podzielcie się doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 15.04.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Polecam lekturę "ZBUDUJ DOM" nr 2/2004. Projekt ten jest tam opisany. Cena za gazetę nie jest wygórowana - 2,99. Kupiłam w empiku 14.04 także powinna być jeszcze dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotac33 14.06.2004 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Projekt do obejrzenia na stronie http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyniek 17.10.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Też chętnie wysłuchałbym opini co do tego projektu ! a wszczególności osób które go już wybrały (ja jeszcze się zastanawiam ) i budują Jakie błędy ? jakie problemy ? a może wszystko OK ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesion1 22.02.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2005 Witam serdecznie!!! Poszukuje wszelkich informacji na temat projektu biura Archigraph MONTI http://www.archigraph.pl/new/archigraph/ind.php?co=projekt&n=209 i Muratora C33 Rozważny http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=128 Może ktoś z Was już zaczął budowę lub zbudował któryś z tych domków. Ponieważ jestem w głębokiej rozterce który z nich wybrać jako bardziej doświadczeni (sam na temat budowania jeszcze niewiele wiem ) może macie jakieś swoje opinie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malins4 10.04.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 czy ktoś buduje wg tego projektu lub budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silver77 05.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Jako zielenina zupełna na forum odważyłam się właśnie napisać do Was post Zgodnie z tytułem jesteśmy z Małżem na etapie poszukiwania "tego" projektu - obejrzałam już chyba kilkadziesiąt projektów ale... jedynie C33 spełnia wymogi moje i drugiej połówki Czy ktoś z Was wybudował ten dom? A może ktoś jest w trakcie budowy? Chętnie poczytam co sądzicie o tym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 06.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Jako zielenina zupełna na forum odważyłam się właśnie napisać do Was post [...] Chętnie poczytam co sądzicie o tym projekcie Witaj Silver77 i pisz smiało ! Podam może link do projektu, żeby szybciej mozna było na niego zerknąć Projekt C33 Wg mnie jest to jeden z tańszych projektów w realizacji, a następnie w eksploatacji, zwarta bryła, prosta konstrukcja dachu. Rozkład pokoi to kwestia gustu, mi brakowałoby jeszcze jakiegoś pokoiku na dole. Widzę tylko, że nie ma oddzielnej kotłowni, co może być jakimś minusem. Za to garaż w prosty sposób mozna rozbudować na dwa stanowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.08.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 C-33 jest super,po rocznych poszukiwaniach,właśnie przymierzamy się do zakupu tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silver77 09.08.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Rafał bardzo dziękuję za odpowiedź narazie wstydzę się pisać i wyłącznie podczytuję - w projekcie napewno będziemy chcieli wprowadzić zmiany - co do kotłowni Mąż myśli nad zrobieniem jej w części garażu ale przed nami jeszcze dłuuuga droga! Kasia - czekam więc na wieści jak u Was będzie się rozwijała budowa C-33 będę miała kogo podpytać o ewentualne problemy i koszt budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej ludziska,kupuję projekt C-33,napiszcie coś o budowie tego domku!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.08.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Hej!Zdecydowaliśmy się na C-33,ruszamy w przyszłym roku.A ty co wybrałeś?POZDROWIONKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesion1 02.09.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Witam!! Od pierwszego postu minęło sporo czasu zmieniły się też plany. W tej chwili ten jedyny i wymarzony to INGA z Archipelagu http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=237&CanBack=1 W przyszłym tygodniu odbieram pozwolenie na budowę no i mam nadzieję że przed pierwszymi śniegami zostanie przykryty, oczywiście dachem . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario102 21.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Rozważny C33 Warszawa i okolice szukam w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dario102 27.02.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czy ten projekt jest naprawdę ROZWAŻNY ? Co sądzicie? http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=128&IdKolekcji=33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T-1000 28.02.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 nie wiem czy jest rozważny, ale z pewnością mógłby się nazywać DOM Z OKNEM ... z prostego względu. Ma okno. Idiotyczne bywają nazwy domów. pozdrawiam,Tadzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 28.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 nie wiem czy jest rozważny, ale z pewnością mógłby się nazywać DOM Z OKNEM ... z prostego względu. Ma okno. Idiotyczne bywają nazwy domów. pozdrawiam, Tadzio Kolega jest nowym forumowiczem z cyklu "skrytykujmy wszystko od fundamentu po dach... a jak nic tam nie znajdziemy do skrytykowania skrytykujmy co kolwiek (np nazwę). Może by sie kolega wypowiedział merytorycznie na zadane pytanie zamiast posądzac o idiotyzm bogu ducha winne nazwy domów. Może kolega zapoda przykład nazwy projektu, która jest dla kolegi "nie idiotyczna"??? będziemy miec wzorzec, aby się nim kierowac w swoim postępowaniu Dario 102 A co do projektu Rozważny. Mały dom dla 3-4 osób. Największym mankamentem jak dla mnie jest brak pomieszczenia gospodarczego z prawdziwego zdarzenia, piec w łazience na parterze jest ok...pod warunkiem, że mamy gaz i chcemy nim ogrzewac... w innym przypadku mamy problem gdzie umieścic kotłownie... byc może garaż jest na tyle długi, że można by coś wykroic w jego końcu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animal79 25.04.2006 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zastanawiam się nad kupnem projektu C33... Jest mały, wydaje się, że niedrogi w budowie i po prostu uroczy. Ale na parterze nie ma kotłowni. Czy waszym zdaniem przy drobnych zmianach w projekcie uda się wygospodarować miejsce na kotłownię i malutkie WC na pzrterze a na piętrze dodatkową łazienkę w sypialni (tylko prysznic i ubikacja)? Proszę o konstuktywne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animal79 25.04.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzięki za wysyp uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie denerwuj sie . Daj linka do projektu , to zawsze latwiej .Ludzie sa zajeci moze i nie maja czasu szukac projektow , a w link sie kliknie i juz. Zycze powodzenia na budowie . ps.Wydaje mi sie , ze o projekcie ktory Ci pasuje juz bylo na Forum , poszukaj . Prosze bardzo link http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=128&IdKolekcji= Bardzo duza kuchnia jest w tym domu , ciekawy projekcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts