Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C33 ROZWAŻNY

Recommended Posts

Kazdy kiedys zaczynal .Wyczytalam tylko , ze problem jest w tym projekcie z kotlownia , nie jest wydzielona .

Masz na gorze strony szukaj , oznacz sobie jako tematy lub jako posty , jak Ci wygodniej .

Jesli nie bedziesz czegos wiedzial to pytaj po prostu :D

O wklejaniu zdjec jest w Uwagach o Forum , z gory mowie , bo bedziesz mial pewnie problem .

W przyplywie wiekszych problemow zapraszam do psychologa .

Tam pomoga we wszystkim :D

• 1 month później...
  • 1 year później...
Witam serdecznie jak w temacie czy ktos buduje,wybudował Rozważnego C 33 ?Jestem na etapie kupna takiego domu w stanie surowym otwartym i chciałabym zobaczyc jak wyglądaja lub moga wyglądać juz skonczone wersje 8) .Z góry dziękuje (w szukajcie forumowej znalazł tylko jeden i to z mała ilościa zdjęc ) :(

• 1 year później...

Witam :) Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu. Niestety moje fundusze są ograniczone wiec zastanawiam się nad czymś małym. Bardzo spodobał mi się ten projekt: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=128

Jak myślicie za ile uda mi się postawić stan deweloperski tego domku? Chciałbym budować systemem gospodarczym. Za dużo sam nie zrobię, ponieważ nie mam dużego pojęcia o budowaniu domów. Myślę, że jakieś prace związane z ociepleniem, porządkowaniem terenu będę mógł wykonać samodzielnie.

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc :)