animal79 25.04.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Szukałam wczoraj ale takich maluchów chyba nikt nie buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Buduja , buduja i to bardzo duzo sie takich buduje .Poszukam dla Ciebie tematu , jesli znajde to wklejeTu masz dziennik Kasihttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=53661&highlight=c33 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=53661&highlight=c33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animal79 25.04.2006 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzięki bardzo To mój drugi raz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kazdy kiedys zaczynal .Wyczytalam tylko , ze problem jest w tym projekcie z kotlownia , nie jest wydzielona . Masz na gorze strony szukaj , oznacz sobie jako tematy lub jako posty , jak Ci wygodniej . Jesli nie bedziesz czegos wiedzial to pytaj po prostu O wklejaniu zdjec jest w Uwagach o Forum , z gory mowie , bo bedziesz mial pewnie problem . W przyplywie wiekszych problemow zapraszam do psychologa . Tam pomoga we wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animal79 25.04.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Myślę, że jeszcze się przyda Na razie jeszcze nic nie zrobiłam, ale zbieram siły na walkę z wiatrakami, uuups chciałam napisać urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 15.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Hej! właśnie złożyliśmy dokumenty o pozwolenie na budowę i planujemy ruszyć na jesień.Mam zdjęcia z budowy c-33 od innych ludków.Prześlij swój mail na priv to Ci podeślę.Pozdrowionka. priv - to te dwie buzie w okienku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ylonakrystian 17.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Witam serdecznie jak w temacie czy ktos buduje,wybudował Rozważnego C 33 ?Jestem na etapie kupna takiego domu w stanie surowym otwartym i chciałabym zobaczyc jak wyglądaja lub moga wyglądać juz skonczone wersje .Z góry dziękuje (w szukajcie forumowej znalazł tylko jeden i to z mała ilościa zdjęc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ylonakrystian 18.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Nikt???zupełnie nikt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ylonakrystian 21.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafalski. 28.10.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad budową domu. Niestety moje fundusze są ograniczone wiec zastanawiam się nad czymś małym. Bardzo spodobał mi się ten projekt: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=128 Jak myślicie za ile uda mi się postawić stan deweloperski tego domku? Chciałbym budować systemem gospodarczym. Za dużo sam nie zrobię, ponieważ nie mam dużego pojęcia o budowaniu domów. Myślę, że jakieś prace związane z ociepleniem, porządkowaniem terenu będę mógł wykonać samodzielnie. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts