jacekb 29.01.2002 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 Czy ktos z Was mial doswiadczenie z US, ktory twierdzil, ze pieniadze z KM nalezy wydac do konca roku, w ktorym otrzymalo sie kredyt ?? Jesli tak, to dotyczy to calosci czy tylko czesci "bankowej" ? Moze jest odrebna interpretacja MF ?Dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.01.2002 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2002 2 lata temu, gdy kończyłem oszczędzanie pojawiały się takie informacje (kredyt+oszczędności) np. w "Rzeczpospolitej". Jedna z interpretacji była trochę lepsza: trzeba wydać do złożenia następnego rozliczenia, aby udowodnić, że się wydało na cele mieszkaniowe.Pekao SA umożliwił wtedy aneksy nie będące wielokrotnością roku, a miesięcy, żeby przeskoczyć na nowy rok. 2 tygodnie temu, jak pytałem (ustnie) w 2 US-ach to powiedzieli mi, że nie ma wyznaczonego terminu. Z kolei Bank daje ci 0.5 roku czasu od wypłacenia kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts