selimm 23.02.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Dziadek napisał na scianie - noż jest piękny i ostry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 jak dla mnie to selimma wogóle mogłoby nie być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.02.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 jak dla mnie to selimma wogóle mogłoby nie być... była taka piosenka - nie wierz nigdy kobiecie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.02.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 ale w sensie, że o co chodzi czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.02.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 no bo Zaba przegrała zakład , od rana ją kusiłem całą miską pączkow - ale stwierdziła ze nalezy do grupy fajnych tyłeczkow bojkotujących paczki ....dziwnym trafem słodkosci znikły a Zabie rama pekłą z roweru nio i teraz ma pretensje za to do mnie ....czy ja jej mam kupic nowa rame ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 aha - bo juz sie bałam, że ona Cie nie lubi a ta rama to rykoszetem gdzies nie poleciała ??? Jakbym coś widziała... Sel - damy Żabie nogę od szpitalnego tapczana, może nie pozna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 podobno to Ona mnie nienawidzi !!! i to z 3 wykrzyknikami ....ale to sciema ... Aggi mam zagadke dla Ciebie - kiedys jechałem pociągiem i do przedziału weszły trzy kobity ...pierwsza gruba ...druga też brzydka , trzecia to najmłodsze lata miała chyba w przedszkolu zgadnij ktora to Z... ..???? ...mała podpowiedz ...jedna z nich zasneła z odchylonymi powiekami tak ze widac jej było białko z oczu tez tak macie?? jak jedziecie noca , to konduktor zawsze sie wpie...prawie jak zasypiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 23.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 tez tak macie?? jak jedziecie noca , to konduktor zawsze sie wpie...prawie jak zasypiacie Macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 aha - bo juz sie bałam, że ona Cie nie lubi a ta rama to rykoszetem gdzies nie poleciała ??? Jakbym coś widziała... Sel - damy Żabie nogę od szpitalnego tapczana, może nie pozna.... Aggi! Ja tego selimma nie cierpie!!!! a ramę musi mi odkupić!!! DUALOWĄ!!!!! 8) ( a teraz selimm mysli....co to jest rama dualowa....? i sprawia mu to ból...mam nadzieję.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.02.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Żaba, a stelaż z namiotu by Ci się nie nadał??? Zdolny glazurnik Ci to zmontuje... dualowa ? że niby nie mono- ,ani nie poli- ? gruba rura, tak? i niziutka taka, tak ? do skakania, tak? a Ty sobie siądźki nie poobijasz jak się będziesz ze swoją nową dualową ramą po wertepach wyczyniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Żaba, a stelaż z namiotu by Ci się nie nadał??? Zdolny glazurnik Ci to zmontuje... dualowa ? że niby nie mono- ,ani nie poli- ? gruba rura, tak? i niziutka taka, tak ? do skakania, tak? a Ty sobie siądźki nie poobijasz jak się będziesz ze swoją nową dualową ramą po wertepach wyczyniać? No ładnie zbaczamy chyba z tematu - "gruba rura ", " do skakania"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.02.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 o : http://www.radcyclery.com.au/Dual%20shot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Żaba, a stelaż z namiotu by Ci się nie nadał??? Zdolny glazurnik Ci to zmontuje... dualowa ? że niby nie mono- ,ani nie poli- ? gruba rura, tak? i niziutka taka, tak ? do skakania, tak? a Ty sobie siądźki nie poobijasz jak się będziesz ze swoją nową dualową ramą po wertepach wyczyniać? Aggi! Właśnie taka....coś mi sie widzi, że też masz taki...taka obeznana w temacie....fju,fju Może poskaczemy gdzieś razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 24.02.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 [Aggi! Właśnie taka....coś mi sie widzi, że też masz taki...taka obeznana w temacie....fju,fju Może poskaczemy gdzieś razem Oj poskakać bardzo chętnie, ale może bez dodatkowych urządzeń. Ja kanapowiec jestem Ostatni mój rower to Wigry 2 , na komunię dostałam Ale mam takiego jednego kolegę Michała - on się najpierw sponiewiera, a później mi obrażenia pokazuje. A naprawdę odnosi imponujące w życiu nie widziałam większych krwiaków A poza tym mamy obok firmy hurtownię rowerów i Michał tam się chadza trochę podręczyć cenami, a ja mu czasem towarzyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 24.02.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 [Aggi! Właśnie taka....coś mi sie widzi, że też masz taki...taka obeznana w temacie....fju,fju Może poskaczemy gdzieś razem Oj poskakać bardzo chętnie, ale może bez dodatkowych urządzeń. Ja kanapowiec jestem Ostatni mój rower to Wigry 2 , na komunię dostałam Ale mam takiego jednego kolegę Michała - on się najpierw sponiewiera, a później mi obrażenia pokazuje. A naprawdę odnosi imponujące w życiu nie widziałam większych krwiaków A poza tym mamy obok firmy hurtownię rowerów i Michał tam się chadza trochę podręczyć cenami, a ja mu czasem towarzyszę Aggi ...... na grubej rurze ...razem ..... poskakać.. To narazie se tylko pomarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 24.02.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Dla Zaby trza ramke wzmocnioną z siodełkiem XXL zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.02.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Dla Zaby trza ramke wzmocnioną z siodełkiem XXL zamowic OJ,. ale smieszne.....żałosny jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.02.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 mow mi jeszcze ... ....to lepsze niz poranna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.02.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Dla Zaby trza ramke wzmocnioną z siodełkiem XXL zamowic OJ,. ale smieszne.....żałosny jestes... " żabo " coś dla ciebie !! na której gałęzi robisz rekord wpisów ???? http://www.republika.pl/slawkowo/zaba1.jpg a może troszku nas obserwujesz ? http://www.republika.pl/slawkowo/zaba2.jpg proszę nie gniewaj się na Selimka !! on wreszcie ożywił Forum , bo te zwykłe blabla i cegła do cegły to już czytaliśmy 255 razy . i uważaj żabę można i bez ramy przerobić . ! http://www.republika.pl/slawkowo/frosch.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a może troszku nas obserwujesz ? http://www.republika.pl/slawkowo/zaba2.jpg cały czas..... selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts