rrmi 25.02.2006 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a może troszku nas obserwujesz ? http://www.republika.pl/slawkowo/zaba2.jpg cały czas..... selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły oki doki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke w sumie troche biedny jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 25.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke w sumie troche biedny jest.... nie biedny . tylko wie co chce i ma gryps . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke w sumie troche biedny jest.... mozesz mnie pocieszyć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke w sumie troche biedny jest.... mozesz mnie pocieszyć .. wzruszyłeś mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.02.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Będzie walka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 26.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Będzie walka...? kto wie...kto wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 selimm trochrę przegina, ale ujdzie w tłoku.... Dzisiaj był nawet miły Jaki jest Sel kazdy widzi , nawet kon od matki. Juz w przedszkolu mial pod gorke w sumie troche biedny jest.... mozesz mnie pocieszyć .. wzruszyłeś mnie.... żartowałem ...to była sciema ...te wszystkie wojny to są przez baby - bo One rodzą zołnierzy nieustannie ozięble Zabke pozdrawiam ... jak by ktos nie wpadł na moj tok myslennia - to jest slimok No Tax z powodu zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 26.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 no właśnie co jest z selimkiem http://fun.from.hell.pl/2002-07-03/anim33.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.02.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zaba - punkt karny .......zeby postawic sie na nogi musiałem kawe sobie zrobic !! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zaba - punkt karny .......zeby postawic sie na nogi musiałem kawe sobie zrobic !! ... na jutro tez sobie przygotuj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Selim moja łajw sobie obejrzała dziś Twój avatar i skomentowała "czytające jego wypowiedzi sądzę , że on tak rzeczywiście wygląda..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.02.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Pozdrow wife ...aaa zapros zonke na forum on-line ...Ty wiesz po co ps. postawisz pifko to sie dowiesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Zaba - punkt karny .......zeby postawic sie na nogi musiałem kawe sobie zrobic !! ... na jutro tez sobie przygotuj..... a na pojutrze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.02.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Pozdrow wife ...aaa zapros zonke na forum on-line ...Ty wiesz po co ps. postawisz pifko to sie dowiesz .... Chcesz pobajerować czy pooglšdać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.02.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Pozdrow wife ...aaa zapros zonke na forum on-line ...Ty wiesz po co ps. postawisz pifko to sie dowiesz .... Chcesz pobajerować czy pooglšdać...? a jest co ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.02.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wcale się nie będę chwalił bo mi ją odbijesz jeszcze...a zrobiła się z niej ostatnio ładna sportsmenka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.02.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Wcale się nie będę chwalił bo mi ją odbijesz jeszcze...a zrobiła się z niej ostatnio ładna sportsmenka... Taaa, wcale się nie chwalisz, "ładna sportsmenka":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.02.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 brzmi kusząco ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts