Gość 22.02.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Czy ktoś z Was ma (rozważa) taką? Jeśli ktoś już ma i korzysta - jak się sprawuje takie rozwiązanie w praktyce? Jakich producentów wanny macie lub zamierzacie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 22.02.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Pamietaj, ze przy wannie wolnostojacej bedzie trzeba zainstalowac baterie z przylaczami w podlodze (tak zwana przywannowa). Wanny wolnostojace, to bardzo fajna sprawa, ale dosyc droga. Poolspa ostatnio wprowadzila do swojej oferty ciekawe wanny wolnostojace - od nowoczesnych po stylizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Pamietaj, ze przy wannie wolnostojacej bedzie trzeba zainstalowac baterie z przylaczami w podlodze (tak zwana przywannowa). Niekoniecznie Mozna postawic postument dla baterii. Proponujesz rozwiazanie bardzo eleganckie ale drogie i ekskluzywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Sama wanna wydaje się droga, ale 'klasyczną" trzeba z kolei zabudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 23.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Bo ja zawsze proponuje to, co najlepsze. Nie uznaje polsrodkow A tak na marginesie, to znam firmy, ktore produkja ladne baterie przywannowe za calkiem niekoszmarne pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 23.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Sama wanna wydaje się droga, ale 'klasyczną" trzeba z kolei zabudować Tak. Ale obudowa do wolnostojacej tez kosztuje niemale pieniadze Mowie o wersji nowoczesnej, a nie o takiej na "lwich" lapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Sama wanna wydaje się droga, ale 'klasyczną" trzeba z kolei zabudować Tak. Ale obudowa do wolnostojacej tez kosztuje niemale pieniadze Mowie o wersji nowoczesnej, a nie o takiej na "lwich" lapach. Ja też... Widziałam bardzo fajną za 3900, ale może cena nie uwzględniała wszystkiego Jak znajdę w internecie, to wkleję - mi podoba się bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 24.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Chetnie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Chetnie zobacze Stefa - na stronie http://www.poolspa.pl zobacz w kategorii wanny wolnostojące memory XL (moja faworytka ) i future. Z punktu widzenia użytkowego bardzo spodobała mi się wanna Partner tej samej firmy (jest w kategorii "wanny prostokątne") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 baba_ Future jest śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 baba_ Future jest śliczna Ano, tak Muszę je wszystkie jeszcze zobaczyć "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 26.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Nie musze spogladac, znam je bardzo dobrze No ale nie przypominam sobie, zeby ktorakolwiek z wymienionych kosztowala 3.900zł Chyba jednak zerkne a strone Poolspy, bo wszystkie katalogi mam w pracy, a teraz jestem na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 26.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dobrze pamietalam. Memory XL kosztuje prawie 5.000zł, do tego 2.400 nogi powiedzmy drewniane, a Future prawie 9.000zł. Jestem bardzo dobrze zorientowana w takich wannach, bo ostatnio zaopatrywalam moich klientow w taka wanienke, ale na chromowanych, stylizowanych nozkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dobrze pamietalam. Memory XL kosztuje prawie 5.000zł, do tego 2.400 nogi powiedzmy drewniane, a Future prawie 9.000zł. Jestem bardzo dobrze zorientowana w takich wannach, bo ostatnio zaopatrywalam moich klientow w taka wanienke, ale na chromowanych, stylizowanych nozkach. Jak dobrze , że ja nie szukam wanny , bo poszlibyśmy z torbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Dobrze pamietalam. Memory XL kosztuje prawie 5.000zł, do tego 2.400 nogi powiedzmy drewniane, a Future prawie 9.000zł. Jestem bardzo dobrze zorientowana w takich wannach, bo ostatnio zaopatrywalam moich klientow w taka wanienke, ale na chromowanych, stylizowanych nozkach. Jak dobrze , że ja nie szukam wanny , bo poszlibyśmy z torbami Bardzo ładne wanny ma też Excellent i ceny też pewnie dużo niższe. Wolnostojącą mają taką: http://www.excellent.com.pl/IMGB/1321_oval_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 26.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Wanna Oval z Excellenta owszem jest wolnostojaca, ale dostepna obudowa jest z tego co pamietam tylko drewniana (na specjalne zamowienie i droga), albo trzeba obudowac ja samodzielnie. Uffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Dobrze pamietalam. Memory XL kosztuje prawie 5.000zł, do tego 2.400 nogi powiedzmy drewniane, a Future prawie 9.000zł. Jestem bardzo dobrze zorientowana w takich wannach, bo ostatnio zaopatrywalam moich klientow w taka wanienke, ale na chromowanych, stylizowanych nozkach. Ale w sklepach z ceramiką spokojnie wynegocjujesz Memory w cenie netto . Nie mam problemu. Dlatego napisałam co napisałam. Future też mi się podoba, ale cena już mniej, nawet netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 27.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Rozumiem No to gratuluje wyboru, bo wanny bardzo mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdac. 22.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Mam w projekcie wanne na środku łazienki ale jeszcze nie mam na nią pomyslu . Może macie jakieś pomysly, zdjęcia. Będę wdzięczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechowaty 23.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Jeśli pośrodku to polecam z postumentem (wejście po schodkach) widziałem takie rozwiązanie i b. mi się podobało.Sam niestety mam wannę narożną a do tego odsuniętą od k. ściany o jakieś 30cm. Polecam jeszcze listwy oświetleniowe zrobione z diod dają b. ładny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts