Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wanna wolnostojąca - realizacje, opinie, inspiracje, rady, baterie

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 89
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo fajnie wygląda taka wanna wpuszczona w podłogę do której wchodzi się po schodkach ale w dół. Mój mąż wymyślił sobie wannę stojącą na środku ale na nóżkach - taką w stylu retro. Zerknij do nowego katalogu Tubądzin ( http://www.tubadzin.pl ) dużo pięknych pomysłów i wiele wann właśnie wolno stojących

• 3 months później...
  • 3 months później...

podnoszę temat, może ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia:)

Chętnie zobaczyłam takie wanny "na żywo"

Mnie zachwyciła ta:

http://www.allegro.pl/item179690988_stylowa_antyczna_wolnostojaca_wanna_retro_egg.html

No chyba że takei "cóś"

http://www.allegro.pl/item179690985_wanna_antik_retro_stylowa_klasyczna_wolnostojaca.html

A może ma ktoś jakieś ciekawe aranżacje łązienek z wannami??

• 4 months później...
Właśnie z powodu niewygody zrezygnowlaismy z tej wanny. Miałąm mozliwośc zakpu ładnej z nogami z mosiądzu za 1700 zł brutto. Mąż wszedł do niej i stwierdził, że jest za ciasna. Jej długość to 170, ale ma przód bardzo wygiety przez to długośc amniejsza się. Pozycja jest taka siedzaca. Jeżeli chodzi i inne nogi to są takie wanny, np. Roca, Ravak, V&B ale b. grogie

dzięki Grazia, mi właśnie ta pozycja siedząca chyba by odpowiadała - lubię czytać w wannie :)) teraz w bloku mam wanienkę 140 i w sumie nie narzekam - położyc się nie da, ale do pół leżenia w porządku. No ale w takim razie musiałabymw sklepie wypróbować. Myślicie, że mi pozwolą??? żeby w sklepie wejśc do takiej wanny ::)

Grazia-Ol, a tansza to znaczy jaka?? możesz coś wiecej nipasac na priv, bo nie ukrywam, że jednym z hamulców co do takiej wanny jest własnie cena (planowałam jesli nie taką to w sumie zwykłą prostokątną wygodną wannę bez udziwnień, ale do koncepcji łazienki wanna retro bardziej by pasowała. Chciałabym z białymi nogami.

No to mówię: wannę, która w sklepie kosztowała 1900 zł. mogłam kupić za 1700. Ale nie zobaczyłam w awatorku, ze Ty jesteś Śląsk a ja Mazury, to raczej chyba odpada. W castoramie była w promocji kosztowała tez. ok 1900. Nie wiem czy promocja jest aktualna. W Leroju cena podoba. Stała sobie na podeście :wink:

• 2 months później...
  • 11 months później...